73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Szólj borg ha kész a map feltőltés mert akkor megyek tesztelni.
  • k9duli
    ok szerintem akkor final.
  • M@TriX
    akkor az áttekinthtőségért akkor legyenek úgyjhogy a mostani volt az 1.0, ez meg a 2.0, ha esetlegesen valami mégis lecserélünk még a 7végén, mondjuk mert mégsem olyan jó map, akkor lesz mondjuk, hogy v2.1 vagy nem?
  • Borg
    Bár a junglet nemtom final e vagy sem. Azt is az általad korábban linkelt oldalról szedtem, nem innen.
  • k9duli
    oké
  • Borg
    Ezeket tettem be, legalábbis a neveik alapján. Innen a fórumból szedegettem össze a linkeket, amiket eddig beraktatok.
    A mapokat meg úgyis teszteljük ha felkerültek, még most ki fog derülni ha valamelyiket cserélni kell.
  • k9duli
    Nembaj:)azért belinkeltem hogy gyakoroljam:)
    Remélem ezeket a verziókat tetted bele a mapcsomagba.
  • k9duli
    na map linkek:
    de_view update1
    de_tmar
    de_junglefinal
    de_beirutv2
    de_kilo2
    de_newportbeach
    És itt van a spetnaz amit én nem ajánlok de ha akarjátok akkor semmi probléma:
    Amiért nem tetszik kicsi map és nagyon sötét ez mellett low fps,és a túszok kivitelét nem teszteltem(más nézte?).
    de_spetnaz
    inkább helyette a de_tides rakjuk be pici,világos,high fps.És bombás.
  • Borg
    v2-nek neveztem el az új packot... 41%-nál tart a feltöltés.
  • M@TriX
    amúgy lehetne verziósztatni a mappackokat, hogy áttekinthető legyen, ne legyne kavarodás, mondjuk a jelenlegi legyen az 1.0, a most összerakott, ma debütáló legyen az 1.1-es, azaz lesz egy 1.1 full és egy 1.1 patch is.
  • M@TriX
    a CS:S, hivatalos mapjai között van, bombalerakos, sztem nem annyira rosz, de nem is akkora nagy szám.

• k9duli
    de én hiányoltam.
  • gergod
    tides... az melyik is?
  • Lord AnonymouS
    Én nem, mert sztem nem vmi jó!
  • Borg
    Tudjátok mi a lol? Hol van a de_tides vagy mi?:D
    Nekem se a CSS-ben, se a szerveren nincs fent :) Pedig ez valami alap valve map, nem? Nem hiányolta eddig senki?:D
  • M@TriX
    jaja, ezekkel most elleszünk egy ideig :)
  • k9duli
    huha várjatok mindjá akkor belinkelem a legújabb verziókat egységesen.
    Látom belinkeletetek egy kétérdekességet de már néztem őket
    snowtower-el az a baj hogy van egy csunya pont a pályába az pedig a torony teteje,ha valaki nem érti majd megnézi.Deltamill mondjuk elég jó csak szerintem túl zsúfólt.
    cs_unrealt még nem bírtam tesztelni mert semmi szerveren nincs:(
  • Borg
    Csak tartsátok észben az ilyen mapok elérhetőségét, a következő map szavazáskor megint kerülnek fel új mapok úgyis.
    De szerintem ez legkorábban 3 hónap múlva történjen meg, legalábbis a sok változtatgatás sem jó a szerver publicitásának.
  • Borg
    Egyébként durva, a kilo 27 megás, a jungle meg 26 megás egymagában :D
  • Borg
    A patch feltöltése 7% körül van, ha az felért, akkor teszek linket ide. Aztán addig talán felmásznak a mapok is a szerveerre, és akkor mehet a map tesztelés. Kb 1 óra múlva szerintem.
  • Guer
    jja hogy már megvannak az uj mapok?
    káár van egy de_clan_mill nevü map nekem tetszett (és jácottam rajta)
    majd késöbb keresek hozzá egy linket
  • M@TriX
    patch az jó 5let. :)

a + mappokhoz itt lennt annyit, hogy lesz még köv szavazás, akkor majd megint megnézzük mi a termés, most az elit kerül be, szóval elég jó mappok (valszeg)
  • Borg
    A full zip 88MB lett, a patch pedig 50. Nemsokára linkelem őket ide.
    A szerverre már másznak felfele az új mapok.

Szükségem lesz megint pár emberre nemsokára, aki jön be velem a szerverre tesztelni az új mapokat.
  • Borg
    Megnézni meg lehet őket, de a szerver mapokhoz ezeknek msotmár nincs helyük. Majd legközelebb talán. Bár úgynézem nem túl kiforrott mapok, talán a snowt kivéve.
  • Borg
    Na, tömörítem az új mappackot.

Lesz egy full verzió, és egy patch is azoknak, akiknek a v1 mapok már megvannak.
  • Pontius #16226
    Én ezeket szívessen megnézném:
    de_snowtower
    fy_triplearena
    de_deltamill
    cs_unreal
    fy_trainyard_v2
    ka_airdrop2 ezt csak érdekesség képpen... :)
  • Borg
    Szerintem is. A kieső awp map úgysem cycles volt, tehát a cycleből 6 esett csak ki végülis. És 6 kerül be helyettük, + a newportot lecseréljük az újra.
  • Col Andrew
    LoL! Tul korán van és egy darabig bedöltem ennek,addig amig a szemüvegpucolóról nem kezdtek irni..
  • M@TriX
    sztem ennyi elég is, sztem.
  • Borg
    cs_beirut2
    cs_spetsnaz
    de_kilo2
    de_view
    de_tmar
    cs_jungle

+de_newportbeach (cseremap)

Én ezeket találtam belinkelve eddig.
  • M@TriX
    meg amint mondott még duli, pl a jungle, a tmar (azt nem ismerem) ezeknem nemtom a linkjét, én ezt a 2-t találtam ami jó (lehet).

Puding próbája az evés :)
  • M@TriX
    ez a 2 szerintem mehet:

de_beirut

de_kilo
  • M@TriX
    az jó akkor szerintem ez mindenképpen mehet a newport helyére nem? az jó kis map.
  • Borg
    [SG] szerver map szavazás lezárva.
    34 ember szavazott összesen, az eredmények:

1. cs_italy - 32
    2. de_dust - 32
    3. de_dust2 - 31
    4. cs_office - 29
    5. de_aztec - 28
    6. de_cbble - 25
    7. de_dust3 - 24
    8. de_prodigy - 23
    9. fy_iceworld_real - 22
    10. de_inferno - 21
    11. cs_compound - 20
    12. cs_assault_2005new - 19
    13. cs_militia_tm2 - 18
    14. de_newport - 16
    15. de_piranesi - 16
    16. de_LaRose - 15
    17. de_chateu - 15
    18. cs_siege_sp - 13
    19. cs_havana - 13
    20. de_train - 12
    21. de_menace_final - 11
    --- KIESŐ MAPOK:
    22. fy_poolday_reunion - 9
    23. de_go_nuke - 7
    24. de_subway_2 - 5
    25. awp_map_css_v2 - 5
    26. de_3rdstreet - 2
    27. cs_twilight - 1
    28. de_bajo - 1

Akkor tehát jöhetnek a custom mapok linkjei (max 7db), illetve amelyekből van új verzió még azoké is.
  • Ben C
    én a dátum elolvasásánál feladtam. :)
  • janos666 #16215
    Én a steamben olvastam. Már a double jumpot furcsáltam, de a HL2-ben volt, az AWP-t tényleg sokatam, a dust-nál feladtam. Ez egy jó áprilisi szopatás, mert senki számára sem hihető, nem úgy mint sok aljas papírújság hogy csak kis átbaszás van benne, de még igaz is lehetne...
    Én warezes/VAC-al detektált csites "your account has banned" viccet vártam tőlük...
  • Guer
    :)))))
    Ezek nagyon hülyék... :))))
  • k9duli
    Shotok sötétek énis ettől féltem, de szerintem világosabb lett a map:)
  • Borg
    WOW!
    Must have :) Bár azt írják day/light, mégis a shotokon sötétebbnek tűnik mint a mostani...

10:00-kor véget vetek a map szavazásnak, és akkor átalakítjuk a mapcyclet. Legyen kéznél aki a mappackot csinálja, meg legyen lent neki az összes újmap amiket az utóbbi napokban itt nézegettünk.
  • Borg
    LOL :DDDDD Reggeli Steam News:

Friday, April 1 2005

An update is available for Counter-Strike: Source. The update will be applied automatically when your Steam client is restarted. This update addresses requests for more realism in Counter-Strike: Source. The changes are as follows:

Features/Additions
    Doubled player speed when jumping. The effect to cumulative, so the more you jump, the faster you go.
    Cut price of AWP by 50%.
    Added akimbo Riot Shield to buy menu.
    Removed de_dust from mapcycle.
    Realism Enhancements:

Knives:
    Between rounds, it is suggested that you unsheath the weapon and repeatedly press the attack key to air it out as the leather now collects moisture and creates pits on the blade, making it less effective in the next round.

Shotguns:
    1. Firing the shotgun without ammo loaded will now cause it to jam.
    2. When the shotgun jams, press F2 to fill out form DA-1823-00/A12-H8.
    3. You should then hear a scribbling sound. When it stops, press F3 to send the request to LIDM.
    4. Failure to do paperwork before pressing F3 will result in the immediate return of the unrepaired shotgun.
    5. The repairs can take 1-2 rounds for completion. During that time, you cannot purchase a replacement firearm and may only use your sidearm or knife.

Player Models:
    Several models now feature eyewear. This is a completely cosmetic enhancement with the following exceptions:

Part EP-7829-292-2 must be purchased and worn correctly at all times in order to see during the round.

In between rounds, you may purchase and use part EC-2231-833-H34 to clean your EP-7829-292-2. Note: that this does not clean the eyewear itself!

To clean the eyewear, you need to purchase and use the designated cleaner, EC-2231-233-H34, EC-2231-523-H34, or EC-2231-239-H34a respectively depending on your model's eyewear. You can determine the part # of the correct cleaner by asking someone.

Machine and submachine guns:

At least once every five rounds, press F1 to inspect the weapon:
    A musical cue indicates that the inspection has started. Now press F1 again repeatedly to clean and lubricate the weapon.

Your Preventative Maintenance Status (either "cleaning" or "lubricating") is determined by the speed with which you press the F1 key and will be displayed above your head.

To accurately simulate real life maintenance mistakes, pressing F1 too quickly will lubricate either the bolt face or the trunnion block. Pressing F1 too slowly sprays lubricant directly into the buffer tube. All mistakes render the gun inoperable, though this may not become immediately apparent.

Experiment with keypress timing to avoid (and discover!) other common maintenance errors.

In order to balance the improved stopping power of a well-maintained weapon, the reloading process has been made much less reliable.

When reloading, you should listen for two or three distinct clicks over a period of several seconds.

If you hear one click or no clicks or more than two clicks, you've bent the link ejector chute and the gun will most likely explode on the next attempt to fire it, though it may not.