73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lord AnonymouS
    Igeeeen, sztem poén, ha be lehet kapcsolni, feldobja a játékot.
  • Borg
    Hm, az imén kijött egy újabb patch a mani pluginhoz.
    Ilyen Quake style hangokat adtak bele, pl headshothoz, multikillhez stb. Tehát történésekre hangokkal, meg szövegekkel reagál.
    Akarunk mi ilyet a szerverünkön?
  • Borg
    Azért érdekes hogy kiürült a szerverünk ahogy bejött egykét custom map. A többi szerverek meg fullon vannak, de min 10 emberrel. Mi meg 5 map alatt lefogytunk fullról teljesen.
    Ennyire begyepesedett CS playerek vannak, hogy csak alap map, és semmi más? Ha már le kell tölteni valamit, az macera? Na mind1.
    De azért jót játszottunk, a de_view kifejezetten tetszett 5vs5-be :)
  • Mr.Grent
    Volna mert edig sima cs:s volt, de mostmár csak ti vagytok lol.
  • Zsoltika 007
    Na Borg. Ma velem volt ugyan az mint veled múltkor. Lövök lövök de el se találom. Pedig ugyanúgy játszom mint mindíg.
  • neozed
    Na játszottam ma én is a szerveren, jó volt.
    Grat Borg.
  • Shongi
    nem sok értelme lenne, mert amúgy is SG-s, lol
  • Mr.Grent
    Borg mivel ide már szinte csak ti jártok, nemnevezitek át SG Counter-Strike:Source-ra a topic nevét?

• Borg
    Phű, 15en vannak a szerveren :) Megyek én is :)
  • Zsoltika 007
    Elnézést. Tényleg úgy nézett ki hogy a mapchange miatt lett gond.
  • Borg
    Ez a szerverünkön a mapcycle:
    cs_spetsnaz_v2
    cs_italy
    cs_assault_2005new
    de_dust
    cs_militia_tm2
    de_aztec
    cs_siege_sp
    de_cbble
    cs_beirut2
    cs_office
    cs_jungle
    de_chateau
    de_tmar
    de_dust2
    de_inferno
    de_piranesi
    de_dust3
    de_view_update1
    cs_havana
    de_LaRose
    de_prodigy
    de_menace_final
    cs_compound
    de_NewportBeach
    de_train
    de_kilo2
    fy_iceworld_real

Ami ezekből custom, az mind benne van a v2 fullban.
  • Gibor
    Hi!

A mappack kb hány pályát tartalmaz?
  • Borg
    Ja mégvalami: SG.HU-mappack-v2-full.zip 88MB
  • Borg
    Semmi gond, ha tényleg bug van, fagyás van, szóljatok. De inkább PÜben, mert nem akarok felesleges pánikkeltéssel, rosszhír keltéssel elüldözni játékosokat.
  • Lord AnonymouS
    Bocsi, csak pont mapchamge-kor volt és azt hittük a pálya miatt volt... nem akartunk rosszat!
  • Borg
    Na emberek (es adminok).

A szerver admin plugint frissitettem. Van egy csomó új opció, nézzétek át őket, bugokról szóljatok ha van.

A plugint LEFORDITOTTAM magyarra, tehát ha valahol forditasi hiba van, azt is jelezzetek.

MAS SZERVER ADMINJAI! A FORDITASOMAT SZABADON LETOLTHETITEK INNEN! MANI ADMIN PLUGIN 1.1.0a-T MAGYARITJA! HF
  • Borg
    NEM HALT LE A SZERVER BAZZ!

Ne terjesszetek ilyeneket pls. Meg egyeni netproblemak miatt is ne egybpl a szerverre fujjatok, mert nem tesz jot a publicitasnak, holott a szervernek semmi baja.

Én baszkodok a szerverrel most amugy, mert frissitettem ezt azt. De már megy.
  • Zsoltika 007
    Jaja.
  • Lord AnonymouS
    Hali! Most fagyasztottuk le a servert , beraktuk a de_view-t és lefagyott, kéne egy restart.
  • Zsoltika 007
    Lehalt a szerver.
  • Borg
    Ki lesz, ha kész lesz.
  • Lord AnonymouS
    Sztem ki kéne rakni a honlap címét a fejlécbe, vagy legalább most adjátok meg a linket pls, mert nem találom a hsz, amiben benne van a hülye lapozási bug miatt. (többet visz vissza, mint kéne)
  • M@TriX
    rendeben majd próbálok időt szakítani rá
  • M@TriX
    a hiba az ön készülékében van, Operával IE6-al korábbival firefoxal jól néz ki, teszteltem...
  • Borg
    Phű, kijött a mani V1.1.0...
    Van benne egy rakat újdonság, ráadásul magyarítani is tudnám... na ehh.
  • janos666 #16306
    A weboldal érdekes. A főoldal is alig, de a menük egyáltalán nem akarnak bejönni IE6-ban. Már engedélyeztem neki a cookikat és kinyomtam a tűzfalat, így a főoldal szövege lejön már, de a stat meg a többi süket...
  • Borg
    Friss az, csak nem itt még. Az SG honlapon a friss van már.

Matrix: Megcsinálod a maradék grafikát, meg ilyeneket, hogy semmi felesleges és helytelen ne legyen a lapon? Mert akkor véglegesíteném, és kiteszem fentre a linket.
  • Borg
    Na, megy fel a full mappack is (88MB), kb 2 óra múlva már az is húzhatja, akinek nem volt fent az SG custom mappack v1 eddig a gépén.
  • Zsoltika 007
    Lehetne frissíteni a szerver toplistát? Kicsit változott.
  • Borg
    Nekem Axeleroval még nem csinált ilyet.
  • play419
    Mitől lehet az hogy le akarok játszani egy demot s ezt irja ki!

Counter-Strike: Source
    Map: de_dust2
    Players: 10 / 11
    Build 2301
    Server Number 20
    Begin loading faces (loads materials)
    End loading faces (loads materials)
    Bad CRC for scripts\dsp_presets.txt
    Server is enforcing consistency for this file:
    scripts\dsp_presets.txt

Host_Error: Server is enforcing file consistency for scripts\dsp_presets.txt
  • Ben C
    legalább ha valami viccről van szó, akkor ne jönnél ezzel a szöveggel... :)
  • M@TriX
    ez nekem is eljön de csak néha nagyon néha... (talán azért mert néha játszom? :)

amúgy nemtom amúgy milyen net csak annyit, hogy adsl, valami minisztériumi vagymi.
  • Zsoltika 007
    Nekem chellóval is megáll néha. Aztán mikor újra jön adat, mindenki olyan gyorsan oda kerül ahol épp van mintha speedhackelne, majd minden nálam levő tárgy ikonja megjelenik mintha most vettem volna meg őket. Az a baj hogy ez igen gyakran harc közben történik.
  • play419
    V.ki meg tudná modnani hoyg hogyna tudok megnézni egy CS:S demot?
  • bodesz
    de milyen???axelero GTS vagy milyen???mert ilyes problémám régen volt GTS el :( még anno CoD al
  • M@TriX
    adsl jó volt eddig már vagy 2 hónapja, szóval csak most itt csinálja... de most sepc nem lehet csak valami atmenetni volt.
  • janos666 #16294
    Ja, csak mint kiderült a steam filesystem is sérülékeny, nagyritkán előfordul hogy elbaszódik benne 1-1 file és úgy javítható ha újrarakod/letöltöd...
  • bodesz
    amúgy milyen neted van???
  • bodesz
    nekem nemszokott beállni.sztem szimplán source al van a baj.töröld azt rakd fel de fontosabb beállításokatat írd le vagy mensd le.amúgy elég ha a source könyvtárat letölöd és ha el akarod indítani akkor gcf fileból újrarakja a fontos fileket sztem ez igen 5letes lett :)