73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Igeeeen, sztem poén, ha be lehet kapcsolni, feldobja a játékot. -
Borg #16330 Hm, az imén kijött egy újabb patch a mani pluginhoz.
Ilyen Quake style hangokat adtak bele, pl headshothoz, multikillhez stb. Tehát történésekre hangokkal, meg szövegekkel reagál.
Akarunk mi ilyet a szerverünkön? -
Borg #16329 Azért érdekes hogy kiürült a szerverünk ahogy bejött egykét custom map. A többi szerverek meg fullon vannak, de min 10 emberrel. Mi meg 5 map alatt lefogytunk fullról teljesen.
Ennyire begyepesedett CS playerek vannak, hogy csak alap map, és semmi más? Ha már le kell tölteni valamit, az macera? Na mind1.
De azért jót játszottunk, a de_view kifejezetten tetszett 5vs5-be :) -
Volna mert edig sima cs:s volt, de mostmár csak ti vagytok lol. -
Na Borg. Ma velem volt ugyan az mint veled múltkor. Lövök lövök de el se találom. Pedig ugyanúgy játszom mint mindíg. -
Na játszottam ma én is a szerveren, jó volt.
Grat Borg. -
nem sok értelme lenne, mert amúgy is SG-s, lol -
Borg mivel ide már szinte csak ti jártok, nemnevezitek át SG Counter-Strike:Source-ra a topic nevét?
-
Borg #16323 Phű, 15en vannak a szerveren :) Megyek én is :) -
Elnézést. Tényleg úgy nézett ki hogy a mapchange miatt lett gond. -
Borg #16321 Ez a szerverünkön a mapcycle:
cs_spetsnaz_v2
cs_italy
cs_assault_2005new
de_dust
cs_militia_tm2
de_aztec
cs_siege_sp
de_cbble
cs_beirut2
cs_office
cs_jungle
de_chateau
de_tmar
de_dust2
de_inferno
de_piranesi
de_dust3
de_view_update1
cs_havana
de_LaRose
de_prodigy
de_menace_final
cs_compound
de_NewportBeach
de_train
de_kilo2
fy_iceworld_real
Ami ezekből custom, az mind benne van a v2 fullban. -
Gibor #16320 Hi!
A mappack kb hány pályát tartalmaz? -
Borg #16319 Ja mégvalami: SG.HU-mappack-v2-full.zip 88MB -
Borg #16318 Semmi gond, ha tényleg bug van, fagyás van, szóljatok. De inkább PÜben, mert nem akarok felesleges pánikkeltéssel, rosszhír keltéssel elüldözni játékosokat. -
Bocsi, csak pont mapchamge-kor volt és azt hittük a pálya miatt volt... nem akartunk rosszat! -
Borg #16316 Na emberek (es adminok).
A szerver admin plugint frissitettem. Van egy csomó új opció, nézzétek át őket, bugokról szóljatok ha van.
A plugint LEFORDITOTTAM magyarra, tehát ha valahol forditasi hiba van, azt is jelezzetek.
MAS SZERVER ADMINJAI! A FORDITASOMAT SZABADON LETOLTHETITEK INNEN! MANI ADMIN PLUGIN 1.1.0a-T MAGYARITJA! HF -
Borg #16315 NEM HALT LE A SZERVER BAZZ!
Ne terjesszetek ilyeneket pls. Meg egyeni netproblemak miatt is ne egybpl a szerverre fujjatok, mert nem tesz jot a publicitasnak, holott a szervernek semmi baja.
Én baszkodok a szerverrel most amugy, mert frissitettem ezt azt. De már megy. -
Jaja.
-
Hali! Most fagyasztottuk le a servert
, beraktuk a de_view-t és lefagyott, kéne egy restart.
-
Lehalt a szerver.
-
Borg #16311 Ki lesz, ha kész lesz. -
Sztem ki kéne rakni a honlap címét a fejlécbe, vagy legalább most adjátok meg a linket pls, mert nem találom a hsz, amiben benne van a hülye lapozási bug miatt. (többet visz vissza, mint kéne) -
rendeben majd próbálok időt szakítani rá -
a hiba az ön készülékében van, Operával IE6-al korábbival firefoxal jól néz ki, teszteltem... -
Borg #16307 Phű, kijött a mani V1.1.0...
Van benne egy rakat újdonság, ráadásul magyarítani is tudnám... na ehh. -
A weboldal érdekes. A főoldal is alig, de a menük egyáltalán nem akarnak bejönni IE6-ban. Már engedélyeztem neki a cookikat és kinyomtam a tűzfalat, így a főoldal szövege lejön már, de a stat meg a többi süket... -
Borg #16305 Friss az, csak nem itt még. Az SG honlapon a friss van már.
Matrix: Megcsinálod a maradék grafikát, meg ilyeneket, hogy semmi felesleges és helytelen ne legyen a lapon? Mert akkor véglegesíteném, és kiteszem fentre a linket. -
Borg #16304 Na, megy fel a full mappack is (88MB), kb 2 óra múlva már az is húzhatja, akinek nem volt fent az SG custom mappack v1 eddig a gépén. -
Lehetne frissíteni a szerver toplistát? Kicsit változott.
-
Borg #16302 Nekem Axeleroval még nem csinált ilyet. -
play419 #16301 Mitől lehet az hogy le akarok játszani egy demot s ezt irja ki!
Counter-Strike: Source
Map: de_dust2
Players: 10 / 11
Build 2301
Server Number 20
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
Bad CRC for scripts\dsp_presets.txt
Server is enforcing consistency for this file:
scripts\dsp_presets.txt
Host_Error: Server is enforcing file consistency for scripts\dsp_presets.txt -
Ben C #16300 legalább ha valami viccről van szó, akkor ne jönnél ezzel a szöveggel... :) -
ez nekem is eljön de csak néha nagyon néha... (talán azért mert néha játszom? :)
amúgy nemtom amúgy milyen net csak annyit, hogy adsl, valami minisztériumi vagymi. -
Nekem chellóval is megáll néha. Aztán mikor újra jön adat, mindenki olyan gyorsan oda kerül ahol épp van mintha speedhackelne, majd minden nálam levő tárgy ikonja megjelenik mintha most vettem volna meg őket. Az a baj hogy ez igen gyakran harc közben történik.
-
play419 #16297 V.ki meg tudná modnani hoyg hogyna tudok megnézni egy CS:S demot?
-
de milyen???axelero GTS vagy milyen???mert ilyes problémám régen volt GTS el :( még anno CoD al -
adsl jó volt eddig már vagy 2 hónapja, szóval csak most itt csinálja... de most sepc nem lehet csak valami atmenetni volt. -
Ja, csak mint kiderült a steam filesystem is sérülékeny, nagyritkán előfordul hogy elbaszódik benne 1-1 file és úgy javítható ha újrarakod/letöltöd... -
amúgy milyen neted van??? -
nekem nemszokott beállni.sztem szimplán source al van a baj.töröld azt rakd fel de fontosabb beállításokatat írd le vagy mensd le.amúgy elég ha a source könyvtárat letölöd és ha el akarod indítani akkor gcf fileból újrarakja a fontos fileket sztem ez igen 5letes lett :)