73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
zavarjatok még itt össze!
szal ezt a képet a másik elejére ..
kicsit leméretezve : -
milyen honlapomrol? -
csak nagyon ritkán esik ennyire le általában 80 körül van...
amugymeg LCD monitorom van és ebben a felbontásban a legszebb :) -
FLeK0 #16412 miert jatszol ekkora felbontasban ha zart teren 20 fpsed van? -
Guer honlapjáról az intró képet átkéne pakolni a másik honlap elé, az fasza lenne. -
ilyenkor nemtok menni :) -
ma volt egy kis hentelés a serveren...
dust
dust2 -
hogy lehet adminként úgy üzenni, hogy csak a többi admin lássa? -
A nullázodásban nem vagyok benne, de amit mátrix írt az jó.Ezt meg lehet csinálni?Mert ha meglehet akkor majd erre küldök pü-t. -
ageing algoritmus szerint, öregítse a régebbi értékeket, azaz kisebb súlyal számítson. 

a szavazás a CSürhe homepage melyik verziója legyen?? -
jaja nem lenne rossz :)
de inkább még legyen minden rendben, ez még nem annyira fontos... -
pedig jó lenne...
szivesen nézném a hentelést, így töredezettség-mentesítés közben :) -
sztem nem, az lehetne de most nincs még, ha jóltom. -
meg tudom valahogy nézni, hogy mi folyik a szerveren, úgy hogy nem foglalok spectatorként egy helyet?
HLTV szerű megoldásra gondolok. -
B@szki már 10 perce várok, hogy bejuthassak a szerverre
.
Bár ez jó dolognak számít, csakhát asszem értitek a frusztrációmat
-
Nekem is ez a szimpatikus módszer -
az én verzióm nem választható a folyamatos reset, azaz a 30 napnál régebbi akciókat nem számítja be. remélem érthető miről dumálok :)
szóval nem az lenne, hogy 30 nap után 0-ázódik, hanem egy intervallum (30)-ot átlagol, számít.
így akkor nem lenne 0ról kezdés, hanem folyamatos nyomonkövetés, vagy mi... -
Borg #16398 Btw, jelenleg 100 killtől lehet a ranklistába kerülni. Ez a mostani beállítás.
A szavazás addig tart, amig minden aktív (bentmaradt) tagunk le nem adja szavazatát. Szal igyekszés. (ennek ellenére mint mondtam más aktív szerverlátogatók is szavazhatnak) -
ehh...ment :D -
Borg #16396 Zetorg pls ujra, pont akkor töröltem a 600 korábbi üzenetemet amikor a tied megjött :D -
Borg #16395 Akkor hajrá, varom a PÜ-ket. Mindenki szavazhat, aki a rankingban már benne van.
1. Nincs stat reset soha.
2. Stat reset minden mapcsomag frissitésnél (tehát most is reset lesz akkor) cca 3 havonta tehát.
3. Stat reset 3 honapnal gyakrabban. (?)
4. Más rendszer szerint. (?)
+Stat reset lehetősége egyénenként, kérésre. (igen/nem)
+Ranklistába kerülés 100/250/500/1000 killtől. -
elkéstem :) -
látod azt a szép nagy piros betűsort? -
jo,oké,már értem,miért lett törölve... most olvastam el ott fönn a mászo csikot... :))) -
hát,nem akarok beleszolni,de olvastam a hivatalos oldalakat + forumokat,meg a nem hivatalosakat is...
de a six-steam leiráson kivül sehol nem találtam olyat,hogy is kell kezelni...
az meg nem érdekel,hogy ki találta ki és miért,csak az,hogy is lehet használni...
de hol kérdezzem,ha nem itt,hogyha az egész világon sehol nem találok erről infot? -
"most akkor oldalakért vitáztok,vagy azért a játékrol is fog szolni néha ez a téma?" ami éppen aktuális... -
próbálom azért karbantartani, ami felesleges azt törlöm. -
tényleg eltűnt a hozzászolásom?
a másik kérdésem:
most akkor oldalakért vitáztok,vagy azért a játékrol is fog szolni néha ez a téma? -
az a legegyszerűbb, tényleg lenne jó szavazás, nekem 8 mondjuk, az enyém csak egy 5let volt, régebben bevált egy szerveren... -
Borg #16385 Akkor közös megegyezéssel MzPerx weblapja mellett voksoltunk. Az oldal fellövésére pénteken lesz időm.
Matrix: A stat kérdést nemtom hogy legyen. Túl sok a lehetőség, és a vélemény. Talán ebben tényleg szavaznunk kellene. -
na egy délelőttöt nem vagyok a fórumon és közben eldőll itt a világ. :)
statreset: régen az egy egyik kedvenc szerveremen úgy volt megcsinálva, hogy az utóbbi 30 napi statodat vette figyelembe, azaz az 1 hónnap előtti akciózás már a multé, azon belül volt számolva "átlag"
ez szerintem a legjobb 5let, így kijön a fejlődés, meg ilyen apróságok.
persze a 30 lehet 60 meg iylesmi, de ez szerintem jó 5let lenne.
a resetnek én se örülnék, már egészen mexoktam a 2. helyet :)
persze azért újra vissza tudom majd hódítani :) -
jolvan na csak probaltam -
Borg #16382 Na ja, ez sajnos hozzá tartozik a nagy igazsághoz, ami a statot illeti.
Ilyen funmapokon meg béna emberek ellen, hol ennek, hol annak van mákja. És máris ugrott egy helyet a statban :) Meg ugye van aki csak hétvégente játszik, eleve nem kerülhet fentre túlzottan. -
szerintem ne legyen reset.
most jövök a szerverről, volt jó játék aztec-on :)
eddigi legjobb statom :))) -
Borg #16380 Jo, de azért a fórumot nem kell szétcseszni ilyen cicomákkal. -
Borg #16377 Erről jut eszembe, más is említette itt már a stat resetet.
Véleményem szerint lehet, hogy most kellene, ha már új mapok vannak. Bár nemtom, hogy támogatom e a stat resetet, vagy menjen tovább minden így a végtelenségig. -
Borg #16375 A packokat a (egyik) saját 100mbit-es szerveremre tettem, szal a hiba az Ön készülékében van... (nekem ADSL-el 18-al felmentek, és 125el jöttek le tegnap) -
De szerintem azert mennek el a custom mapokrol az emberek mert a rendes origos mapokat mar megszoktak es azon tudnak jatszani ezen meg halomra lonek oket:))) es ok nem akarnak vesziteni
-
heloka
huzom azt a 80MB mapot de extra lassan jon 2k/s:((( nem tudom hogy csak nekem olyan vagy masnak is mert ha csak nekem akkor szivom a magyar szervereket mindegyik lassu mint a tetu:(( -
Borg #16372 Matrix, Mzperx: Küldtem PÜ-t.