73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Olyan nincs. Megpróbáltam a parancsikonnál is a cél után írni, de úgy sem indul. -
jobklkik properties set launch option és beírod oda hogy -game -
Napot! A Source SDK-t hogy lehet működésre bírni? Indításnál azt írja, h requires -game on the command line. Írjak hozzá kötegfájlt, vagy mi? -
dirtlaci #68276 ááááá az egész winchesterröl levedtem a védet séget és folyton visza ugri arra hogy védet :S:S -
baz ilyen nekem is volt,írásvédett volt az egész könyvtár...teljes steam+mappa törlés a g;cibe segített csak
-
írásvédettséget vegyed le az egész CS könyvtárról, vagy adminisztrátorként jelentkezz be windowsba. -
dirtlaci #68273 http://data.hu/get/1517767/FOX-Logo.jpg.html
tessék
de szerintem
fölösleges
mert
milionyi képpel megprobáltam:S:( -
Fel tudod tölteni valahova azt a filet ami be szeretnél rakni?
Kíváncsi vagyok hogy nekem vagy másnak is szórakozna-e vele, mert ha igen akkor formátum hiba is lehet.
Mondjuk a data.hu-ra feldobhatod, és után dobsz egy linket róla.
Ez az adminisztrátorként való futtatás nem igazán vágom hogy XP-nél minek még Vista vagy Win7 esetében talán de XP-nél nem kellett ilyenekkel vacakolni sose. -
dirtlaci #68271 ha engel kérdezem és remélem igen akk XP -
Oprendszer? -
Figyeli csak nem éppen áptúdét.
A fizetős kódokkal meg egy csalás szűrő sem veheti fel a versenyt olyan gyorsan változik és fejlesztik a kódot. -
dirtlaci #68268 NEM IGAZ MÁR HOGY SENKI SE TUD SEGITENI már 2 napja irtam lécci nagyon fontos nelegyetek szenyák pls vki csak tudja itt
Eredetiben amikor sprayt akarok berakni akkor ezt irja ki:
unable to write output spray file. it's possible the current user doesn't have permission
és rendszer gazdábol játszom és tudom hogy mit jelent csak azt nem hogy mi a megoldás lécci segitsetek
köszi

-
én azthittem van valami lehetőség hogy direktbe így mennyek :D
de ilyen console cuccokat inkább hanyagolom -
Vagy kihasználod a bugot, vagy console ba átÍrsz valami-t, most pontosan nemtudom mit, és akkor úgy tudod mindig csinálni..
De sztem ez bőven explolit kategóriába tartozik, ami meg csalás:/ -
Néhány zombin zöld a vér, azt hogy lehet visszacsinálni? és linkelne valaki 1 3ds max plugin-t, meg 1 tutorialt, hogy hogy lehet karaktereket animálni? Előre is kösz a segítséget! -
Még 1 kérdés: garry's mod-ból az npc modellek működnek css-ben variálás nélkül? -
HA figyelné az injektált kódokat akkor már rég bannolva lenne a ligákból a játékosok fele -
értem, nekem eddig 1x sikerült elindítanom :)
aztán ha most elindítom elindítom a cs-t de az még mielőtt bejönne a menü visszadob az asztalra :S
már többszőr újraraktam a progit :/ -
régota foglalkoztat egy kérdés. amikor egy t lerakja a bombát akkor amikor elkezdi lerakni miért villan eggyet körülötte minden fal? mintha flasht tükrözne vissza -
Felrakod. főoldalon csinálsz egy profilt. Elindítod a progit, belépsz a profilod felhasználói nevével és jelszavával majd indítod a CSS-t.
Ez figyeli néhány változó értékét, injektált kódokat, véletlenszerűen csinál screenshotokat a játék közben amit elment majd játék végeztével ha kiléptél kéri hogy töltsd fel a weboldalra amire nomysz egy OK-ot és kész is ott meg kielemzi egy progi hogy van e raja valami nagyon elütő feltűnő ha nics akkor ok ha van akkor az adminjaik is megnézik és ha találtak valamit akkor nem tom mi lesz. -
*cheat -
jaaa azt vágom :D
az kurvavicces :D
am tudja vakai hogy ez az xry-anti chet hogyműködik meg mirejó, meg hogy kell használni? -
Ja nem mindig álltalába bombalerakásnál jön elő amikor elkezded rakni de közbe abbahagyod és ilyenkor a bombalerakó pozícióba mozog a modell jobbra balra attól függ merre indul el a játékos. Elég vicces is tud lenni :) -
de mitkell csinálni hogy elkezdjen kúszni? vagy ez bug és magától jön elő? -
Majd ha legközelebb találkozunk vele saját szerveren akkor lövök róla egy videt. -
a kúszással nem találkoztam, ellenben a gránátdobás régen is volt... sztem nem olyan zavaró. lövök oszt kész. -
Igazából azért kérdeztem, mert bpakolnék nány dolgot zombie mod-ból. Egyedül már próbáltam, de nem t'ok vele felmenni 1 szerverre sem. Pedig vicces M4-essel rohangászó démonokat meg zombikat látni magam körül. -
hogy lehet kúszni szedés közben? :D -
Ez speciel működő karakter csak szará fagyaszja a CS-det.
Ebből a modból ismerős:
http://forums.eventscripts.com/viewtopic.php?t=31762 -
Itt is van. -
Következő körben a most nem említett Valve játékokba is beleteszik ezt a támogatást....
Remélhetőleg mellette érkezik valami kisebb bugfix CSS-hez is.
Ami engem a legjobban zavar az a mostanság gombamódra elszaporodó gránátot dobna de hirtelen tüzelni kezd kategória... csak én emlékszem rosszul vagy régebben sokkal kevesebbszer jött elő ez a bug vagy nem is tom micsoda.
A másik meg a bomba lerakásnál és felszedésénél összehozható csúszó/kúszó mozgás.. -
Napot! A consistency erroros modelleket meg lehet valahogy csinálni használhatóra? Pl. ezt? Csak mert emlékszem, hogy volt 1 hibás M249, azt meg tudták csinálni. Ha megtalálom, belinkelem. -
ezdeszar
-
Amúgy ezért volt az egész update:
https://home.novint.com/store/promote.php
Meg pár apróbb fix TF2 ben. -
de lehet haluztam a meszkalintól :D -
nekem azt is írta hogy befejezte a letöltést -
CSS kimaradt ebből is :/ -
valami update volt? :O
kiírta majdnem az összes sourcos játékhoz hogy befejezte a letöltést :) -
Nemis:C Ő csak egy ózdi:||||||||||| -
e-celeb vagy