73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
mostmár értem.nem tudtam, hogy ez php-nál így jön elő. -
Azt a browseret csinálja mert bevankapcsolva az hogy már megtekintett linkek megjelölés opció.
SG CSSÜRHE HONLAP
Ha még találtok hibát szóljatok és a véleményeiteket is várom. -
ok.
még annyi, hogy a bal oldali menüben (lehet, hogy csak nekem), csak akkor lesz csík a link alatt, ha már rákattintottam.ez nem tudom, hogy hiba-e :) -
aham lehet mindjárt ki is javítom de asszem MAtrix és még valaki plusszban van a listán úgyhogy ez is változott. -
szép!
egy hibát találtam.a főoldalon 29 tagot említessz, a listában pedig csak 21 van.úgy tudom, hogy a 21 helyes. -
Sziasztok!
Kész a honlapunk ameddig felnem ér a végelges helyére addig is tekitnsétek meg itt... -
ááh, hagyd a villogást.még azt se tudom, hogy ez hogy fog beleférni egy logóba.köszi :) -
van lennt olyan, hogy topik(ban) kereső... -
én is szétznéztem a fiókomban, de sajna csak egy 7 éves kocka-microsoft 2 gombos egér volt benne :) -
Hali! Azt szeretném megkérdezni, hogy demot hogyan tudok lejátszani.A faq-ban nem találtam leirást.
elöre is köszi. -
Visszatérve az usbhack-re: kibróbáltam a logitech mx700-al ami rádiós egér, de felment 250Hz-ig, majd előszedtem a fiókból a vezetékes mx500-at és felpatcheltem 1000 Hz-re. Hát igazatok volt, mert tényleg sokkal jobb!! Megnéztem a mouserate progival és néha 1000 fölé is megy.. -
jó neked. :) -
:D hehe csak jol nez ki es bekoszontem nektek a sulibol lassan ma vegzek es tunok 

es akkor jaj annak aki ott lesz vagy nekem:)))
-
haj, leszedtem neked a sotis, ki is exportálódott a movie, de sajnos a lövésvillanások nem (azt egy másik almovie-val van megoldva a méret miatt) még azt tudom, hogy ezt a gifet, meg külön elküldhetem mellé azt a framet ahol vilan a stuki, azt esetleg ahova mikor akarod rálayerezheted. -
ettől féltem. :) -
Borg #16441 Kukact kell eléírni teamsayben. -
Borg #16440 Nem véletlenül irtam azokat a lehetőségeket, ugyanis JELENLEG csak azokra van lehetőség. Lehet szeretni még más megoldásokat is, csak azokat nemtom megcsinálni a pluginnal :) -
sztem fasza, magyar hangokkal. -
hát nemtom...
én biztos herotot kapnék ha magyar lenne a CS-m... -
köszi
-
megtaláltam :) -
szóval css-hez magyar hang. -
válasz gombot használd ;) -
css-hez magyar hang -
zsír volt most .
jeah. -
mihez? -
Teli van a szerver
-
A mgyar hangokat hunnét lehet letőteni?
-
van flash, de ahoz nem értek.gifet tudok csinálni azt kész :(
sotis akkor kimarad :) -
jah nincs flashed?
jó akkor majd kiexportálom, nemtom milyen lesz, reméljük ugyan olyan, de azt most mondom, hogy a flashbannerben a shotis fószer csak nyaktól derékig van :) -
:DDDDDDDD -
az egész flash kéne, lehetőleg gif formátumban
-
az egész flashbannert átnyomom neked fla-ban ha kell, vagy mi kell belőle? -
amit te kreáltál honlapot, azon nem te csináltad a bannert?
kár :( -
azt nem én csináltam, a "bannereket" csak általánosságba mondtam -
jah 2.jára elolvasva igazad van :) -
neeem jol tudom én MZ-re gondoltam... :)
bocsi ha félreérthetöen fogalmaztam.... -
szvsz ő is MZ/X-re gondolt.mármint, hogy ő a befutó.
más.a bannert, amit az oldalhoz csináltál nem tudnád nekem átkonvertálni .GIF-be?
engedelmeddel csinálnék belőle egy fain logót. :) -
rosszul tudod. :) addig helyes, hogy megbeszéltük, de nem az enyém, hanem MZ/X-é lesz a befutó. Ő bevállalta a frissítgetéseket, nekem nem kiszámítható a szabadidőm sajnos. néha annyi meló van, hogy a fórumba épp csak be tudok kukkantani, néha meg persze ráérek bannereket csinálgatni meg ilyen free munka :) -
jah ez MZ honlapja és ha jol láttam akkor megbeszélték borgal meg mátrixal hogy az ö honlapja lessz a befuto tehát ott lessz a kép...