73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zetorg
    mostmár értem.nem tudtam, hogy ez php-nál így jön elő.
  • Wolwarine
    Azt a browseret csinálja mert bevankapcsolva az hogy már megtekintett linkek megjelölés opció.

SG CSSÜRHE HONLAP
    Ha még találtok hibát szóljatok és a véleményeiteket is várom.
  • Zetorg
    ok.

még annyi, hogy a bal oldali menüben (lehet, hogy csak nekem), csak akkor lesz csík a link alatt, ha már rákattintottam.ez nem tudom, hogy hiba-e :)
  • Wolwarine
    aham lehet mindjárt ki is javítom de asszem MAtrix és még valaki plusszban van a listán úgyhogy ez is változott.
  • Zetorg
    szép!

egy hibát találtam.a főoldalon 29 tagot említessz, a listában pedig csak 21 van.úgy tudom, hogy a 21 helyes.
  • Wolwarine
    Sziasztok!

Kész a honlapunk ameddig felnem ér a végelges helyére addig is tekitnsétek meg itt...
  • Zetorg
    ááh, hagyd a villogást.még azt se tudom, hogy ez hogy fog beleférni egy logóba.köszi :)
  • M@TriX
    van lennt olyan, hogy topik(ban) kereső...
  • M@TriX
    én is szétznéztem a fiókomban, de sajna csak egy 7 éves kocka-microsoft 2 gombos egér volt benne :)
  • Tomo15
    Hali! Azt szeretném megkérdezni, hogy demot hogyan tudok lejátszani.A faq-ban nem találtam leirást.
    elöre is köszi.
  • Col Andrew
    Visszatérve az usbhack-re: kibróbáltam a logitech mx700-al ami rádiós egér, de felment 250Hz-ig, majd előszedtem a fiókból a vezetékes mx500-at és felpatcheltem 1000 Hz-re. Hát igazatok volt, mert tényleg sokkal jobb!! Megnéztem a mouserate progival és néha 1000 fölé is megy..
  • M@TriX
    jó neked. :)
  • HaP
    :D hehe csak jol nez ki es bekoszontem nektek a sulibol lassan ma vegzek es tunok es akkor jaj annak aki ott lesz vagy nekem:)))
  • M@TriX
    haj, leszedtem neked a sotis, ki is exportálódott a movie, de sajnos a lövésvillanások nem (azt egy másik almovie-val van megoldva a méret miatt) még azt tudom, hogy ezt a gifet, meg külön elküldhetem mellé azt a framet ahol vilan a stuki, azt esetleg ahova mikor akarod rálayerezheted.
  • M@TriX
    ettől féltem. :)
  • Borg
    Kukact kell eléírni teamsayben.
  • Borg
    Nem véletlenül irtam azokat a lehetőségeket, ugyanis JELENLEG csak azokra van lehetőség. Lehet szeretni még más megoldásokat is, csak azokat nemtom megcsinálni a pluginnal :)
  • Zetorg
    sztem fasza, magyar hangokkal.
  • Guer
    hát nemtom...
    én biztos herotot kapnék ha magyar lenne a CS-m...
  • OrioN the S
    köszi
  • Zetorg
    megtaláltam :)
  • OrioN the S
    szóval css-hez magyar hang.
  • Zetorg
    válasz gombot használd ;)
  • OrioN the S
    css-hez magyar hang
  • nemcsakfeel
    zsír volt most .
    jeah.
  • Guer
    mihez?
  • OrioN the S
    Teli van a szerver
  • OrioN the S
    A mgyar hangokat hunnét lehet letőteni?
  • Zetorg
    van flash, de ahoz nem értek.gifet tudok csinálni azt kész :(
    sotis akkor kimarad :)
  • M@TriX
    jah nincs flashed?
    jó akkor majd kiexportálom, nemtom milyen lesz, reméljük ugyan olyan, de azt most mondom, hogy a flashbannerben a shotis fószer csak nyaktól derékig van :)
  • nemcsakfeel
    :DDDDDDDD
  • Zetorg
    az egész flash kéne, lehetőleg gif formátumban
  • M@TriX
    az egész flashbannert átnyomom neked fla-ban ha kell, vagy mi kell belőle?
  • Zetorg
    amit te kreáltál honlapot, azon nem te csináltad a bannert?
    kár :(
  • M@TriX
    azt nem én csináltam, a "bannereket" csak általánosságba mondtam
  • M@TriX
    jah 2.jára elolvasva igazad van :)
  • Guer
    neeem jol tudom én MZ-re gondoltam... :)
    bocsi ha félreérthetöen fogalmaztam....
  • Zetorg
    szvsz ő is MZ/X-re gondolt.mármint, hogy ő a befutó.

más.a bannert, amit az oldalhoz csináltál nem tudnád nekem átkonvertálni .GIF-be?
    engedelmeddel csinálnék belőle egy fain logót. :)
  • M@TriX
    rosszul tudod. :) addig helyes, hogy megbeszéltük, de nem az enyém, hanem MZ/X-é lesz a befutó. Ő bevállalta a frissítgetéseket, nekem nem kiszámítható a szabadidőm sajnos. néha annyi meló van, hogy a fórumba épp csak be tudok kukkantani, néha meg persze ráérek bannereket csinálgatni meg ilyen free munka :)
  • Guer
    jah ez MZ honlapja és ha jol láttam akkor megbeszélték borgal meg mátrixal hogy az ö honlapja lessz a befuto tehát ott lessz a kép...