73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
hmmm... nem akarsz feljönni SGre 2percre afkban?
-
látom nagyon kötekedős kedvedben vagy :)
/ignore -
PunkZoli #68397 én olyat hallottam, ha megkéselsz valakit a lelke és skillje egy része átszáll hozzád -
Leggyakrabban ez a helyzet:
-Mr 15 vagy 12 (hány kör 1 oldalon)
-Kezdő oldal kiválasztása
a; vendég csapat mindig Terrorba kezd
b; Kés kör, nyertes választ kezdő oldalt ( általában a dobd vagy veszítesz szabály van azaz fegyver bombát eldobni kezdőn, min 4 játékosnak kell a megbeszélt késelős helyen lennie 1 kerülhet)
-800 kezdőpénz (kivétel az MR3 as hosszabbításnál döntetlen esetén ott 8000)
-Lo3 (live) után legkésőbb a 3. körig lehet restartot kérni megfelelő indok mellett
-Csalás,Bug,Exploitok és Bhop használata tilos.
Röviden ennyi.
De minden ligának másak a szabályai és a követelményei, ez csak a nagy általánosságra vonatkozik mait írtam.
Ha valami fontos kimaradt egészítsetek ki, ha meg valamit rosszul tudok akkor javítsatok ki
-
tán a skilljüket akarod eltanulni? -
:) 20 átlagos playeren is kiélem a vágyaimat ha jó napom van és nem tkznak le :) szal nem is arra kéne hidd el... -
nem arra lett kitalálva hogy 20 késes bot ellen éld ki a vágyaidat ézért nem is foglalkoztak vele, half-life 2-ben is elég sok az ai mégsem akad pedig ugyanaz a motor -
xHeDex #68392 valaki tudna linkelni egy war szabályzatot? -
Mert ilyen ez a Source :DD Minél több bot annál több képkockaujrarajzolás :) -
okok, felfogtam hogy zabálja, csak az a sok, hogy EZ A SZAR MIÉRT zabálja :) mikor alig csinál valamit... -
pedig nézd csak meg create serveren, hogy 11,21 és 31 bot mellett mennyi FPS ed van és mennyire akad -
ez nem változtat a tényen hogy zabálja a procit a bot -
AI? CSSben? Ledob pár waypointot és azokon rohangálnak... 2-3 útvonal azt annyi :\ ha meg meglátnak akkor ránt fejre... ez ne zabálja már a processzorom... ArmA2... abban van AI... vagy még FEAR... meg még 1-2 játék... de EZ? -
Attól is lehet a lagg, hogy kevés a szerver sávszélje még 66 tick mellett is.de fenetudja.Láttam már ilyet:S vagy alaphangon gyenge a szerver.
Próbálj ki más szervert is. -
kipróbáltam, de valahogy nem nyerő -
Borg #68384 HL2: Neotokyo (Source)
Nézzétek meg ezt a modot. Most jött ki.
Amolyan futurisztikus CS:S, felturbózva néhány újdonsággal :) -
eltaláltad! ezek szerint sejted v esetleg tudod,hogy melyik szerverről van szó,de nem fogom leírni a nevét /egyszer már említettem/ sok a külföldi és latency n00b,de attól még az fps-nek nem kéne visszaesnie :O -
botokkal azért szar mert az ai megeszi a procid -
neked azt kellett volna mondanod hogy WAREZ! -.- -
a csalás miatt 
am nemtom... nekem is szaggat aprókat 100 fps fölött is... de már megszoktam... (botokkal viszont játszhatatlanul szar valamiért :S) -
66 tick + 40 ember powa:] -
PunkZoli #68378 ilyen a játék -
Legalább erre próbáljon valaki megoldást találni légyszíves!!!
A játék simán megy maxon mediumon lowon (tök mindegy) De én hozzászoktam az alacsony grafikai beállításokhoz,emellett még fps configot is használok ami még plusz fpst kicsal a játékból.
Ha kikapcsolnám az fps lockot vagy 300fps-el menne a játék legalább,de ha sokan vagyunk egy mapon (lásd: dust2) ami legalább 30 max 40 fő akkor iszonyatosan szaggat a játék.Net_graph a megszokott max fps írja ki,de a játékban vizuálisan 20-as szaggatásnak tűnik.Holott fps config nélkül és max beállítással 20 játékossal legalább 150-el menne.Miért van ez?Eléggé össze-vissza írtam,azért remélem érthető.Hálás lennék a segítségért,mert ez lenne a kulcsa a jó 'gamelés'-nek
-
xxxpaulxxx #68376 faszt... fóti út -
-
PunkZoli #68374 rókóczi tér? -
Megyek máshova napi 4 rongyért:] -
te low 
mégis mit lehet ilyenkor tenni? vegyem fel cam-al a játékmenetet a monitoron vagy mi?egyáltalán nem vicces Serg.nagyon szar érzés -
te csaló. -
PunkZoli #68370 kemény vagy, büszkék vagyunk rád! -
Srácok én már nem merek játszani... Egyfolytába,hogy "TE CSALÓ!".
Lelkileg kikészített már és sehogy nem tudom bizonyítani,hogy tisztességesen játszom.

-
de a tied netto
-
450/ óra ma jónak számít, én 411-be dolgozok sole-ba -
nem csak te vagy aki kipróbálta és ismeri!
mi is csak kicsit korábban!
-
stex nincs de a meló büdös?
450/óra anyósomnak ennyi a bruttó órabére!
(Metro) -
miki10 #68364 Sziasztok!
ha letöltök a szerveremre admin skint azt hova kell másolni meg mit kell még csinálni hogy müködjön? -
Ehh...uv az loál XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nemtudom hogy jött:]
te ennyire jártas vagy a dologba?: DDDDD xD -
muxik ,de fos. magyar lampas. semmire nem jo.
nitro,kalcium,tapanyag kell nekie. es nem uv(lol),hanem infra meg alufolia korbe. -
Már gondolkodtam rajta, de az nem úgy megy..Először is kell jópár meg.Itthon 2k/db ért vesztegetik őket..De van egy csomó ember aki bennehagyja a magot a gumóban amitkapsz, csak hát kiszáradt, fenetudja, hogy "müxik-e" még: D
AZtán kell valami táp neki most pontosan nemtudom mi az se olcsó..2 deci 20k környékén van... És akkor egy uv lámpa 10k .... Szóval sok : ]]]] -
Termessz sajátot