73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    hmmm... nem akarsz feljönni SGre 2percre afkban?
  • armageddon666
    látom nagyon kötekedős kedvedben vagy :)
    /ignore
  • PunkZoli
    én olyat hallottam, ha megkéselsz valakit a lelke és skillje egy része átszáll hozzád
  • Lacccca
    Leggyakrabban ez a helyzet:
    -Mr 15 vagy 12 (hány kör 1 oldalon)
    -Kezdő oldal kiválasztása
    a; vendég csapat mindig Terrorba kezd
    b; Kés kör, nyertes választ kezdő oldalt ( általában a dobd vagy veszítesz szabály van azaz fegyver bombát eldobni kezdőn, min 4 játékosnak kell a megbeszélt késelős helyen lennie 1 kerülhet)
    -800 kezdőpénz (kivétel az MR3 as hosszabbításnál döntetlen esetén ott 8000)
    -Lo3 (live) után legkésőbb a 3. körig lehet restartot kérni megfelelő indok mellett
    -Csalás,Bug,Exploitok és Bhop használata tilos.

Röviden ennyi.
    De minden ligának másak a szabályai és a követelményei, ez csak a nagy általánosságra vonatkozik mait írtam.
    Ha valami fontos kimaradt egészítsetek ki, ha meg valamit rosszul tudok akkor javítsatok ki
  • kifli
    tán a skilljüket akarod eltanulni?
  • armageddon666
    :) 20 átlagos playeren is kiélem a vágyaimat ha jó napom van és nem tkznak le :) szal nem is arra kéne hidd el...
  • kifli
    nem arra lett kitalálva hogy 20 késes bot ellen éld ki a vágyaidat ézért nem is foglalkoztak vele, half-life 2-ben is elég sok az ai mégsem akad pedig ugyanaz a motor
  • xHeDex
    valaki tudna linkelni egy war szabályzatot?
  • iGoth
    Mert ilyen ez a Source :DD Minél több bot annál több képkockaujrarajzolás :)
  • armageddon666
    okok, felfogtam hogy zabálja, csak az a sok, hogy EZ A SZAR MIÉRT zabálja :) mikor alig csinál valamit...
  • Szega87
    pedig nézd csak meg create serveren, hogy 11,21 és 31 bot mellett mennyi FPS ed van és mennyire akad
  • kifli
    ez nem változtat a tényen hogy zabálja a procit a bot
  • armageddon666
    AI? CSSben? Ledob pár waypointot és azokon rohangálnak... 2-3 útvonal azt annyi :\ ha meg meglátnak akkor ránt fejre... ez ne zabálja már a processzorom... ArmA2... abban van AI... vagy még FEAR... meg még 1-2 játék... de EZ?
  • solo
    Attól is lehet a lagg, hogy kevés a szerver sávszélje még 66 tick mellett is.de fenetudja.Láttam már ilyet:S vagy alaphangon gyenge a szerver.

Próbálj ki más szervert is.
  • Szega87
    kipróbáltam, de valahogy nem nyerő
  • Borg
    HL2: Neotokyo (Source)

Nézzétek meg ezt a modot. Most jött ki.

Amolyan futurisztikus CS:S, felturbózva néhány újdonsággal :)
  • Jamirofan89
    eltaláltad! ezek szerint sejted v esetleg tudod,hogy melyik szerverről van szó,de nem fogom leírni a nevét /egyszer már említettem/ sok a külföldi és latency n00b,de attól még az fps-nek nem kéne visszaesnie :O
  • Lazarus
    botokkal azért szar mert az ai megeszi a procid
  • armageddon666
    neked azt kellett volna mondanod hogy WAREZ! -.-
  • armageddon666
    a csalás miatt
    am nemtom... nekem is szaggat aprókat 100 fps fölött is... de már megszoktam... (botokkal viszont játszhatatlanul szar valamiért :S)
  • solo
    66 tick + 40 ember powa:]
  • PunkZoli
    ilyen a játék
  • Jamirofan89
    Legalább erre próbáljon valaki megoldást találni légyszíves!!!
    A játék simán megy maxon mediumon lowon (tök mindegy) De én hozzászoktam az alacsony grafikai beállításokhoz,emellett még fps configot is használok ami még plusz fpst kicsal a játékból.
    Ha kikapcsolnám az fps lockot vagy 300fps-el menne a játék legalább,de ha sokan vagyunk egy mapon (lásd: dust2) ami legalább 30 max 40 fő akkor iszonyatosan szaggat a játék.Net_graph a megszokott max fps írja ki,de a játékban vizuálisan 20-as szaggatásnak tűnik.Holott fps config nélkül és max beállítással 20 játékossal legalább 150-el menne.Miért van ez?Eléggé össze-vissza írtam,azért remélem érthető.Hálás lennék a segítségért,mert ez lenne a kulcsa a jó 'gamelés'-nek
  • xxxpaulxxx
    faszt... fóti út
  • solo
  • PunkZoli
    rókóczi tér?
  • solo
    Megyek máshova napi 4 rongyért:]
  • Jamirofan89
    te low
    mégis mit lehet ilyenkor tenni? vegyem fel cam-al a játékmenetet a monitoron vagy mi?egyáltalán nem vicces Serg.nagyon szar érzés
  • HTS s3rg1nh00
    te csaló.
  • PunkZoli
    kemény vagy, büszkék vagyunk rád!
  • Jamirofan89
    Srácok én már nem merek játszani... Egyfolytába,hogy "TE CSALÓ!".
    Lelkileg kikészített már és sehogy nem tudom bizonyítani,hogy tisztességesen játszom.
  • Lompi73
    de a tied netto
  • kifli
    450/ óra ma jónak számít, én 411-be dolgozok sole-ba
  • Lompi73
    nem csak te vagy aki kipróbálta és ismeri!
    mi is csak kicsit korábban!
  • Lompi73
    stex nincs de a meló büdös?
    450/óra anyósomnak ennyi a bruttó órabére!
    (Metro)
  • miki10
    Sziasztok!

ha letöltök a szerveremre admin skint azt hova kell másolni meg mit kell még csinálni hogy müködjön?
  • solo
    Ehh...uv az loál XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Nemtudom hogy jött:]

te ennyire jártas vagy a dologba?: DDDDD xD
  • OrioN the S
    muxik ,de fos. magyar lampas. semmire nem jo.

nitro,kalcium,tapanyag kell nekie. es nem uv(lol),hanem infra meg alufolia korbe.
  • solo
    Már gondolkodtam rajta, de az nem úgy megy..Először is kell jópár meg.Itthon 2k/db ért vesztegetik őket..De van egy csomó ember aki bennehagyja a magot a gumóban amitkapsz, csak hát kiszáradt, fenetudja, hogy "müxik-e" még: D
    AZtán kell valami táp neki most pontosan nemtudom mi az se olcsó..2 deci 20k környékén van... És akkor egy uv lámpa 10k .... Szóval sok : ]]]]
  • Lazarus
    Termessz sajátot