73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    zso már megcsinálta ezt (illetve én neki).

Van bent valami 100 map a listában, és további 300 a szerveren, amiből válogatni lehet. Mégsem érdekli a kutyát sem, mert egyszerűen nem ezen múlik.

Annyi playernek kéne lennie, mint szerver slotnak, márpedig amíg van ÖSSZESEN 2300 playerre (aminek egyidőben jó ha a fele játszik) 138 publikus szerver, oszd el... csúcsidőben jó ha 8 ember jut egy szerverre. Csodálkozunk akkor, hogy mindössze egy maréknyi szerver van tele, a többi mind üresen, vagy közel üresen pang?

Nem az a baj, hogy kevés a játékos. Hanem az, hogy manapság már minden vér józsefke tud szervert indítani, mert hugyészaré adnak neki a szolgáltatók, meg a haverok...
  • T-boy
    Akkor ne is nagyon reménykedjek benne :(
    Jó volt feljárogatni rá, mikor nem volt már pénz kocsmázni, de annak már lassan 1,5-2 éve, csak most valahogy nosztalgiázni akartam.
  • solo
    Jajah, mert végülis multkor lett valami config falrakva, nemtudom, nemjátszottam sokat...max 1 órát...de akk jó volt.

De kitudja: D lehet jövő év ilyenkor már fullon fog futni az új Cs vel: D
  • armageddon666
    Az az érdekes egyébként, hogy mikor felmennek az emberek, mindenki mondja, hogy mekkora jó szerver, és sokkal jobb, mint a konkurencia, csak fel kéne pörgetni...

Mapok... hát jah, kéne pár jó, mondjuk a régi custommap lista? dolls, westwood, nightfever, meg ilyenek... illetve simán lehetnének még alapmapok is mellette...

Ettől eltekintve viszont nem kéne basztatni, mert úgy jó ahogy van... maplista frissítés, meg player kell "csak"...
  • Roger6
    Sajnos Borgnak kell igazat adnom. Ez így halott ügy. Túl sok a szerver, eloszlik a nép, kevesebben játszanak stb. Én már publicban nem láto sok reményt, csak az eszeveszett DM szerverekben, azok persze mindig teli vannak (amiket ismerek).
  • solo
    Ha borg ilyen negatívan áll a dologhoz, akk nem lesz belőle semmi: D
    De zso val vannak próbálkozások..Néha-néha összekaparunk pár embert, de ahogy elmegyünk mennek ők is el:/

pedÍg csak egy normális config, meg egy pár dzso map kéne.
  • Borg
    Ritkán.. próbálkozások vannak, de nagyon nincs sok értelme már energiát ölni ebbe a játékba..
  • T-boy
    A csürhén van még élet? 2 napja nézegetem, igaz, nem csúcsidőben, de akkor folyamatosan 0/0.
  • IcE TeE
    A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ.
    Öhöm... :)
  • IcE TeE
    Ha nincs rá pénzed, menny el dolgozni, nem kell anyádon élősködni... Ahelyett,h fenn kockulsz és fogyasztod az áramot... Lehet a kisegítőben keresnek ilyen embereket mint te, ha nem akkor nézz körül az ovodákba, esetleg beiratkozhatsz.

Egyébként is:
    [color="red"]A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ.[/color]

Kis kreténp*cs
  • Szega87
    szerintem nem neked való az internet, majd pár év múlva . . . . .

TALÁN!
  • burjanmate
    Csak kommenteket találna, h nem működik 1 modell.
  • xxxpaulxxx
    vagy google-be beírod a hibaüzenetet és meg is kapod a választ
  • burjanmate
    Értem, azért kösz.
  • Lacccca
    Tök mind1 hogy skin vagy model vagy material vagy hang vagy bármi.
    A készítő el kurta és kész, valami nem megy át a játék ellenőrzésénél.
    Nem vagyunk modderek legalábbis nem sok modder van itt sztem így nem is tudunk segíteni.

Hibákkal kapcsolatban keresd fel a készítőket vagy töröld a kérdéses fájlokat.
  • burjanmate
    68483.
  • armageddon666
    btw legtöbb játékot én sem veszem meg, de ez speciel olyan, hogy egyrészt megéri(te?), másrészt meg, elég csíterhaxor van meg sunyi törtszeró, nem kell több :)
  • xxxpaulxxx
    Már meg lett válaszolva
  • burjanmate
    Valaki megmondaná, h mi okozza a consistency hibákat, mert én nem bírok rájönni.
  • Lacccca
    Sztem itt főleg nem találsz burzsoá embereket (kivétel a sírós zoli de ős más tészta).

Amúgy tavaly nyáron aug. környékén volt 1500-1600Ft is steamen.

De amúgy nem veszed meg a gameszart meg a pcdudu-t 1 hónapban és már össze is spóroltad rá a pénzt.
  • solo
    Nemtudom hány éves vagy, de ilyen kis senkiházi segget is (talán!)felvesz valami olcsó kőműves brigád talicska tologatásra napi 2-3 rongyért.
  • burjanmate
    Nézz utána thepiratebay.org-n (már legális, megvette 1 cég és a letöltött cuccért kompenzációt fizetnek a kiadónak, ha nem hiszed, járj utána)!
  • xxxpaulxxx

végülis igazad van, ezt a hangnemet érdemlik meg azok, akik normálisan beszélnek veled
  • Neoncsoves
    jogos
  • solo
    Hmm..Letöröm a kezét amelyik kiütötte a HSZ-em xD

Szal:
    Nem gondolkodtál el még azon, hogy miért ennyi? Mert talán megéri.
    Amúgy, 7k ért 2 gammát kapsz..Ezt, meg a dod:s-ot.Megveheted nagyobb áruházakban 4k ért csak a source-t.
  • Roger6
    lonozás? azmiaz?

Ha nincs rá 4 ezred (mert ugye 4-ért is kapni), akkor nincs játék. Boltban eladónak mit mondasz, ha veszel egy gatyát? Csak buliba kéne, úgyhogy nem akarok fizetni érte?
  • xxxpaulxxx
    engem meggyőzött
  • maj5
    bocsánat hogy nem akarok megvenni 1 6 éves játékot 7k ért csak baráti lonozásra....
  • PunkZoli
    tarkódon
  • armageddon666
    warez!
  • maj5
    hol toom megnézni a verziószámomat?
  • Lacccca
    Egyetértek.
  • armageddon666
    paranoia ^^
  • Roger6
    Bocsánat, egyáltalán nem támadó volt a hangnem, hiába érezted így.
  • armageddon666
    mi ez a támadó hangnem? :\
    nem mondtam egy szóval sem hogy tudok így lőni (bár néhány hasonlót én is elkövettem néha jópárszor), egyszerűen nem tetszettek... az mp5 osztás annyi hogy fejre tartotta és nyomta, és beadta... pubon nem szokta, pedig semmivel nem csinálom másképp... usp nem volt rossz :) nem kapkodta el... de ott sem láttam semmi extrát... nem érzem úgy hogy lehetne ebből tanulni, és látványos sem volt hogy élvezhető legyen, de még kitűnő fregek sem voltak...

az AK rántás szép volt :)

PunkZoli videója jobban tetszett... látványos is, jól megvolt vágva, a fregek is kurva jók... mióta megnéztem sokkal többet megyek USPvel :D és jobban megy vele mint anno...
  • Roger6
    Hát az elején az MP5-ös meg USP-s osztás odabasz azért, meg az az AK rántás fejre. Persze tudom, ezek mind lowok, ti vagytok az igazi pro-k.
  • burjanmate
    Nem a skinekkel, hanem a modellekel van baja. Például leszedtem 1 különleges légi szolgálatost, ami csak abban tért el az eredetijétől, hogy fel volt hajtva a csuklyája meg nem volt rajta sisak. De elvileg kijavítható, pl leszedtem 1 M249-est, aminek nem engedte használni a world modelljét, de valaki kijavította és azóta működik, de mivel nem tudom, hogy mi okozza az ilyen hibákat, nem is tudom kijavítani.
  • armageddon666
    nem tetszik... sem a fragek sem a videó :S
  • IcE TeE
    Hehe, lónyál akarom mondani Loyal :)
  • Szega87
    egy nézhető magyar alkotás, ajánlom megtekintését