73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
xxxpaulxxx #68561 jót röhögtünk -
én csak pojénbol csíterezek xÐ -
már legyúrt pár accot -
ha lecsítereznek mondjad hogy igen wh-zol meg ájmozol meg minden :D -
ezzel nyugtatod magad, megértem :( -
HAHAHAHAHHAHAHA LOW -
váá jött egy patch, elolvastam mit tartalmaz:
Fixed clients being able to trigger sv_soundscape_printdebuginfo on the server
de ezt tuti :D -
én mindig felakarok menni sg szeróra de mindig üres :S
mikor vannak emberek?
Bad-Boys szerintem szarabb mint a többi :/
ha már olyan szerverre akarok felmenni ahol sokan vagyunk akk diomond, ott legalább vannak fasza costum mapok is :) -
én is fel akartam menni... connectig el is jutottam... aztán specbe beálltam mert kis dolgom volt... aztán úgy maradt a gép, 1 óra múlva meg már nem voltam fenn :C AFK kick... meg a szeró is leürült ^^ -
ma voltam fent, jól éreztem magam és jól is játszottam. de ezt ugye már megszoktátok... -
jah... tök feelinges volt... osztálytársak megvették, 2v2ztünk, és én voltam a geci cheater :)
Bad-Boys ugyan olyan szar mint a többi... ráadásul 30 fő...
SG-re visszajönnének a régiek, az lenne jó... illetve ahol sokan vannak fenn a régiek közül, az ideiglenesen jó szerverré válik :D -
Szerintem akkor a legfilingesebb a CS ha haver csinál szervert, felmész haverokkal (6-8-an) és akkor tudod kivel játszol meg nincs az a "he te noname gecó" hangulat. Meg persze LAN partikon is jó vele nyomni.
public szerverek közül egyedül bad-boys hazsnálható, a többin vagy az adminok csítelnek összevissza vagy 11 évesek oltják a 30 évest. -
xxxpaulxxx #68549 ok, szia -
és csinál új accot 2 percbe sem telik :( -
nemá :/ -
-
rád nem kell mondania senkinek... elég ha kinyitod a szád 
-
jee mégtöbb csaló patkánygeci... -
amíg nem kapod bant -
hurrá? :(( és akkor mi van? -
és mennyi ideig vártál erre? -
Ezentúl hiszek az apádnak ha azt mondja, hogy hülye vagy . 

-
csak gondolom nem ér rá egész nap játszani :) szerver meg nincs mindig tele...
amúgy vicces...
Most azért játszom ritkán, mert nincsenek a szerveren...
Régen azért játszottam ritkán, mert mindig tele volt :D -
De legalább játszani gyere: D
-
Borg #68536 Egy full szerverrel jó mapokon is nem is lenne az. De van már elég ifjú titán, hogy ezt ne nekem kelljen összehozni. -
Bakker...Egyre "lecsúszottabb" vagy: D
Se vip,se logo,se mod jog, se szerver, senem látunk sehol: D
Miez?: D Ennyire nem unalmas ez a játék: D -
Borg #68534 Nem most kezdtem, szal had legyen már elegem belőle, több év szenvedés után. -
"Én pont sehogyan, mert se energiám, se kedvem nincs már foglalkozni vele."
meg borg elég negatívan ír az egészről :/ -
btw nem rég volt egy másik szponzoros, ami jól ment, csak mivel nem volt törődve vele (annak is meg voltak az okai :\) ezért meghalt :) -
fizetős, bár nem tudom miből gondolod hogy nem törődünk vele :\ -
am ez a szerver valami szoponzorszerver? vagy burzsujok vagytok hogy fizetitek és nem törődtök vele? -
Borg #68529 Anno ezzel is próbálkoztunk, akkor sem jött be, meg szerintem most se jönne. Sok tag kell hozzá, akiből egy 15-20 folyamatosan fent lenne. A maradék meg majd nem fér be, ha mégis akarna játszani. Megoldhatatlan. A demokrácia meg nem működik itt (se), mert ahány ember annyi féle szervert akar. Kár is elkezdeni szavaztatni bármiről, mert úgyis max a felének fog tetszeni az eredmény... -
és a jelszó ösztönző erő lenne? hogy mégiscsak nem ugyanaz hogy duplaklikk és akkor csak ide jönnek fel, hanem hanem duplaklikk, beírják a jelszót, és úgy? -
Borg #68527 Én pont sehogyan, mert se energiám, se kedvem nincs már foglalkozni vele.
De zárt közösséget is lehet létrehozni, ahol csak a tagok járhatnak arra a szerverre. Nyilván ekkor olyan tagok kellenek, akik CSAK oda járnak, mert máshogy nem lehet megtölteni. -
És hogy lehet taggá válni?
VIP? hát... most is felmentünk 2en DSLlel, aztán jött Chris, hívtam még 1 embert, 2v2. Aztán feljött két [DK] (Dán? vagy nemtom mi ez...) emberke... az már 6 fő... utána szépen feltöltődtünk... mostanra meg kifogytunk :)
és ha 4en vagyunk nem hiszem hogy jöttek volna még :S
de ha kifejted hogy hogy gondolnád a vipet, és mik lennének az előnyei... mi által csalogatná az embereket... lehet megérteném... -
Borg #68525 2 megoldás van.
1. roló le, és szarni bele
2. csináljuk vip szervert ahogy régen is javasoltam már... jelszavas, csak tagoknak. -
napiszar -
De akkor mit lehet tenni? :\ Mert színvonalas szervert nem nagyon látok... vagy a playerek farkak, vagy az adminok, vagy csak simán fos... (ld. [Hungarian] SW szeró... nagy szar a szeró, de a társaság jó... volt... aztán még jobb lett, mikor ismerősök, és ő ismerősei, és ... felment, aztán elkurvult...)
Nekem csak az SG van :( ott valahogy minden klappolt :\ -
Borg #68522 nincsenek -
Lehet hülye kérdés de ebbe a war serók is benne vannak?
Mármint a 2300 ba?
Amúgy sztem az is hozzá járul hogy ha már van egy csapat akkor inkább waroznak mint publicolnak.