73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
1482fps :D
-
hát úgy volt gond hogy
Ha jó a ping tele
Ha van hely rossz a ping
Ha jó a ping és hely is van, az azért van mert üres
Van hely, ping is jó, elegen vannak, de nem csatlakozik/ledob egyből/mire felcsatlakozik beelőznek, és nem lesz hely :) -
szerver kereséssel sose volt gond! perpill fasza minden ...szerintem! bugok már ritkák, nincs bennmaradó gránát/fegyó kombó meg hasonló...szerintem minden jóságos -
Jobban játszható már az AA3? Mert eddig macerás volt szervert találni :\ na meg laggoltak... úgy meg nem vicces :C -
szerverújrarakást példának hoztam, de akkor is megcsinálták elég hamar, és nem kelett könyörögni, nameg a faszom fog feltenni egy linuxot csak azért hogy újrategyem a cs szerverünket -
Akkor inkább AA3...Arma? hagyd a gecibe a bunyhoppot, gyere inkább Impact-ra assaultolni...Hooah!
-
Megyek LANolinozni spaca.
Majd később. -
Na a szádat tépjed, hanem a billentyűt makákó! Toljunk inkább egy két wart! 
-
2008. februártól volt náluk 3 hónapig a server és siralmas volt...
Azóta elég sok ismerős megkeresett hogy segítsek ebben abban a szerverrel kapcsolatban de folyamatosan csak a hibákat láttam amit elkövetnek.
Lehetnének jók csak nem akarnak....
Az ilyen msn-es beszélgetésekről lenne másolatom akkor sírva fakadnának a röhögéstől a hozzáértőbbnek.
Annyival elintéz 1 hibát hogy márpedig ő nem tapasztal iylet akkor nincs is hiba.... amikor mellette ezren mondják hogy valami gond van.
Anno bármit kértem falakba ütköztem náluk szal elég is volt belőlük.
1 szerver újra telepítés meg nem nagy cucc ha jó a netted még ők se kellene hozzá csak egy Linux meg HLDS és kész is.
Eléggé le vannak maradva fejeltség tekintetében sajnos ez az igazság hazai keretek között is. Jelen pillanatban az eddig összeharácsol népszerűségüket élik fel.
Egyetlen értelmes az a Pepp volt közülük.
-
Amikor béreltük ezt a szervert a synhosting is felmerült, ott is van korlátozás (2gb)
Subdomain nekünk is van meg külön ftp szerver
Eddig nem kellett semmiért sem könyörögni, kértük hogy tegyék újra a szervert, tehát mindent eredetire úgy ahogy kibéreltük másnapra meg is volt (szerintem aznap is megcsinálták volna ha nem fél 8-kor mondjuk nekik)
Ha kérdésem volt msn-en azonnal jött a segítség
A lehaló ftp-vel még nem találkoztam, mondjuk nemrégóta vagyunk náluk.
Nemtudom nektek mikor volt náluk szerveretek, de elég régota syn hostingosok vagytok, obinet staff meg eléggé kicserélődött. Am ők is figyelnek a felhasználók kéréseire, néhányan kérték hogy legyen postal 2 szerver hosting, és már az is van, pedig nem egy mai játék. -
A lagg meg múltkor jobb ha tudod minden olyan Közép és Kelet Európai Szervert érintett amin be volt kapcsolva a VAC.
Mivel az egyik VAC szeró döglődött és az laggoltatta a szervereket. -
Érdekes nekünk synhosting-nál van a serónk.
0 lagg.
Ha jó a netted és 60K ratet állítasz be akkor 0 a choke (egyéb esetben 30K nál 1-5 ig)
+1 slotto kaptunk amit a vip slotnak felhasználhatunk.
2 db mysq adatbázis
1 subdomain amihez tartozik a szinte bármire felhasználható FTP tárhely.
Egyik tárhely mérete sincs megszabva.
Korrekt hozzáállás, figyelnek a felhasználói visszajelzésre, nem kell 1 hetet könyörögni valamiért amit utána továbbra is basznak megcsinálni.
Folyamatosan javuló külföldi sávszél (public szerverkenek is nem csak a war)
Iszonyú sok segítség, időben tájékoztatnak mindenről.
Nem volt a listájukban L4D server rákérdeztem megbeszéltük és már volt is.
Röviden ennyi és ezt úgy írom hogy ez nem a reklám helye mert még sok minden pozitívumot ide írhatnék.
Ezzel szemben a Toltalhosting:
- évek óta ugyanaz a sávszél a servereknek (ha jobb kell fizess többet elv)
- 0 segítség
- ezerszer lehaló web ftp
- rossz hang kodec (aki nem ismeri a server konfigot annak sose csinálják meg hogy 2. pálya utána is lehessen értelmesen használni a belső mikit, mi anno 1 hónapig szoptunk vele és akkor is nettről jött a segítség nem tőlük)
- korlátozott subdomain
- kb 0 mellék szolgáltatás (egy büdös mysql adatbázist basztak adni 2 hónap könyörgés után se)
- drága (legutóbb amikor 1 évre kértem tőlük árajánlatot 10K val drágábban adták volna mint ahol most vagyunk)
-bezárkózott a saját maga kis álomvilágában élő banda.
Egyszóval egy nagy nullák csak ez is olyan mint a badboys szerverek.... a sok csicska ezt ismeri meg és itt meg is álla a világ aztán hirdeti a szar minőséget hogy ez milyen jó.
Nem hiába álltak össze a másik csapattal, nem azért mert hogy hű de jó mitlen jó lesz nekünk hanem azért mert már csökken feléjük a kereslet,é s muszáj valami marketing lépést tenniük amivel megint a legnagyobbnak állítják be magukat. -
ja meg múltkor voltam egy synhostingos szerón és egyszercsak úgy elkezdett lagolni hogy alig lehetett játszani egy pár percig :/
nekünk eddig elég sok szolgáltatónál volt szerverünk de eddig ez a legjobb, annyi a baja hogy nem kifejezetten cs-hez csinálták meg az ftp-t, bár így is csak 1kb-vel kell többet feltölteni mert akkora az üres file szal nincs probléma -
nekünk eddig semmi gond vele, eddig egszer sem tapasztaltam olyat hogy lagolna vagy hasonló, a choke is normál szinten van, 7slash szerver szerintem roszabb volt, pedig drágább mint ez, nomeg van totalhostingnál ismerős, szal vele megtudjuk beszélni rendesen. Azmeg hogy megcsinálták hogy az ftp és a szerver szinkronizálodik szerintem jó, kivéve ha tömörítve tesszük fel a mapokat mert így 2x kell feltenni, de ez azért van mert cs-ben van csak ilyen maptömörítös faszság, cod szervereknél jó mert csak felteszed szerverre, felteszel ftp-re egy üres filet és akk elég 1 helyre feltenni a mapot, így visszaélni sem lehet az ftp-vel hogy feldobsz havernak rá egy pár dolgot. -
sztem anno se volt minőség csak igénytelenebbek voltak a gamerek meg nem volt alternatíva
akkor is 60 server futott egy gépről, wtf mégis :D -
Erre csak az a válaszom hogy tré szolgáltató :/
Amire mi már jó régóta rájöttünk csak sokan istenítik mert ott voltak az első hostingok között. Anno volt minőségük most meg béka alatt. -
mert az ftp-ről letörli azokat amik nincsenek a szerveren, de elég feltenni a szerverre, ftp-re meg egy üres file-t feltenni azon a néven (egy txt-t átnevezek mapneve.bsp.bz2-re) és szinkronizálja a 2-t szal magátol átkerül az ftp-re is a map. Am ez ilyen obinetes faszság :/
végülis érthető, nemszeretnék hogy mindenféle olyan dolgot tegyenek fel az ftp szerverre ami nem is oda tartozik. -
sztem vegyesen... vannak kezdő klánok, akik indulnának ilyen-olyan kupákon, mert azért kezdtek el klánozni... aztán vannak a komolyabbak akik már régóta tolják az ipart... sztem nyugodtan induljatok... ha szerencsétek van akkor kifogtok valami hasonló skillű vagy gyengébb klánt... ha pech, akkor... így jártatok... -
nem skillen van nightcupon hangsúly, inkább azon, hogy hány csiter van az ellenfél csapatában és ki mennyire van jóban az adminnal -
xHeDex #68702 nightcupra mennyire skilles emberek mennek? -
jah, gondoltam erre :D már csak gyakorlás idejére is... mert néha feljöttek emberek, akkor gyorsan visszaállítottam az irányítást, lementek akkor megint görgős ugrás -.- na majd ma :D csak összejön egyszer xD -
Csak azt nem értem hogy minek bz2 file a szerverre? -
"Mily bámulatraméltó az ifju elme"
-
jaja bind "l" "bind space +jump" meg bind "k" "bind mweehldown +jump"
vagy valahogy így és lehet váltogatni -
és mi lenne ha be bindelnéd? -
a sript ahhoz kell hogy megnyomsz egy gombot és átteszi görgőre, amikor befejezted akkor megnyomod mégegyszer és visszaállítja az eredeti configot! ....ennyire kell a script 
-
bhop-hoz nem kell script -
megvolt... azzal kezdtem kb... volt is kis javulás :) -
minek ahoz script hogy görgőre tedd az ugrást? -
Szerintem gusztustalan dolog! 

amúgy egy egyszerű scriptel tedd görgőre az ugrást és utána simán menni fog :P nekem is mutatták, de annyit nem érdemel a téma hogy egyáltalán megpróbáljam!
-
SGn próbáltam :D 2 legyet egycsapásra... ha már üres próbálgatom, dust2-n lejtőn (vagy úgy nem jó?), és esetleg fel is téved valaki :D fel is tévedtek :D aztán elmentek mert "csalok" ...
cl_showpos 1-t benyomtam hogy lássam nagyjából épp hogy megy... néha sikerült gyorsulni, vagy éppen nem annyira lelassulni... de még nem éreztem rá... simán egyenes talajon is fel lehet gyorsulni, nem? -
PunkZoli #68690 100tickesen próbáld, createn soha az életben nem fog menni -
ha bz2 formátumba beteszek egy mapot a szerveren a maps mappába, de melette ottvan a bsp-be is a map akkor ugye a .bsp-t használja majd és nem lesz kavar -
pont ez alapján próbáltam, de sehogy nem jön össze... biztos van benne valami apró trükk még >.< aztán lehet hogy csak soook gyakorlás kérdése :\ -
----> -
megtanítasz bunnyhoppolni? O.O
ma 1.5 óráig baszakodtam vele XD egyszer mintha sikerült volna :\ -
PunkZoli #68685 csak a warokon fog eltűnni, mert ott javallott a zblock, amivel blockolják majd... -
xxxpaulxxx #68684 ma pont láttam egy muksót duston:D -
xHeDex #68683 kiszedik?
-
ááárgh >.< nem megy ez a kurva bunnyhop :( pedig annyi tutorialt néztem már youtuben :D ki akartam már próbálni még mielőtt kiszedik :\