73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
POntosan.Én is idtentelen rég játszok Cs-t, semmi modolás.Utállom.Még CFG se, max annyi, hogy rétes 30k, CMD meg UPDT 100 ennyi.
valamivel bitti jobb lesz.De nehogy már a CFG játszon helyettem:C -
mindegy ennyit nem ér a 150 fps :D veszek majd inkább másik vga t :D -
Igy van, de Spaceg**i ezt ne nekem ird! 
-
lol írd be hogy fps_max 300 vagy 1000 és akkor nem korlátozza le mert alapból benne vana gaméban az fps_max 100 !
ha mindent bennehagysz a caseyben akkor gusztustalanul lebutitja! azé van mélléírkálva mi micsoda hogy lehet állítgatni! illetve ki is törölheted amit nem akarsz! -
most már nekem se :D ki is töröltem :D a 150 fps t akartam elérni , de erre 100 nál lekorlátozta :D meg olyan ronda volt hogy na nem , ezt azért mégsem :D mert am 70-120 ig ugrált de kb 150 körülit akartam -
Eltünnek a hullák nem látod a tegeket meg ilyenek, nincs árnyék...aszthiszem ennyi igy nyersz fps-t :)
Nekemmég fps-konfigom sincs
-
köszi a helpet , akkor ezt a Casey-t kipróbalom hogy mit mutat, éppen a fák az ég meg a konzervdobozok nem zavarnak, ha nincsenek :D -
A cfg-t eccerűen el tudod távolítani....kitörlöd a cfg könyvtárat és a steam letölti az alap defaultot. Ha találtál sok konfigot leírás is van hozzá! Én pl az elején Casey's configgal játszottam utána CEVO-val, de néhány éve ráuntam, akkor még kellett me szar volt a gépem hozzá !
küldj egy párat pisztáciának is ha már az kell neki
de ki az a béna aki nem talál guglival 1000-et
Az FPS-t úgy lehet növelni hogy "csúnyább lesz" a kép
és még sok minden más...pl hiányzik az égbolt és fák koronája, a konzerves dobozok és egyéb szemét, egyszóval lecsupaszítja a játékot a fölösleges sallangtól. a Casey-ben minden sor mellé oda van írva mit változtat a gaméban...ha jól emlékszem :)
Az hogy hány százalékot javít az a gépedtől függ! egy gyengébb gépen elég sokat...! -
Hello ! Egy olyan kérdésem lenne , hogy hallotam FPS konfigról , ami növeli az fps ed , hogy ez azon kívül vmi mást is változtat e , pl képminőség ... és hogy mennyire használ (kb hány százalékot gyorsít) . Másik pedig , hogy igen sok fajtát találtam googleban tudnátok egy olyat linkelni amiről tudjátok hogy jó ? Ja igen és hogy el lehet e simán távolítani ha mégsem kell vagy akkor reinstall a CS:S t . Előre is köszi a válaszokat (a FAQ ban nem találtam semmit róla) ! -
Na ja 
-
Azért mert a többi szarházi ...
Hát én a konfigolós balfaszokatis belövöm full alapbeállitásokkal és még azse érdekel h no AWP szeron konzolbol veszi a wp-t :DDDAztán ott magyaráz h mien konfigja van meg h biztos csalok...
Mondom attol még h ilyenmeg olyan konfigjaid vannak, meg scriptjeid nem leszel jobb player...nem tudsz többet, söt még annyitse mint eddig :)
De mimárcsak ilyen szarok vagyunk igaz "srácok"?
-
:DDD
ez miért csalás? egy normál verseny cfg, az cheat szted? Mi ez a sok amatőr gamer itt?:DDDD -
És ettől neked is egyből configolni kell?
Ja aham ha csal a másik akkor én mért nem csaljak kategória.... ezért lett annyi geciláda csaló CSS-ben. -
3 hónapja játszok a sourceal. Előtte 4 évet 1.6al. Nem vagyok kezdő. Csak kéne sourcehoz vmi cfg. Mert tuti nem alap cfg-el játszanak publicon se...
Ennyi. -
placebo az egész ^^ de annak jó :D -
nem mintha igazi előnyhöz lehetne jutni cfg babrálással... teljes mértékben placebó szvsz... van egy optimális beállítás, ami nem tudom mi, de olyannak kéne lennie mindenkinél... configolással, vagy szarabb lesz annál, vagy közelít hozzá, de jobb nem... -
Mire jó az a GPS cfg?
Megmondja hol vagy a mappon vagy mi?
Amúgy cfg nélkül már nem is megy a játék vagy alapból meg se próbálod mert tudod hogy anélkül szart sem érsz mint a legtöbb pro játékos. -
Hello. Vki adna linket GPS cfg-hez ami source hoz valo? Vagy egyeb vmi jó cfg-t? köszi előre is. -
értelmezd már! magyarul írtam -
nemis :) asse tudom hova kell berakni a configot... meg azt painttel kell szerkeszteni? -
Te is az vagy azé tudod!

-
Én meg megtudtam hogy a Föld lapos :)
Úristen, honnan tudsz meg ilyen faszságokat? :D Kamu, ne hidd el... configba azt írsz amit akarsz... max gecihaxor leszel, és ADMIN basz ki érte... -
Dorfixet elbaszták.
Nem engedi a dorfix és a phys_timescale 1.5 együttes használatát pedig a 2 együtt kirobban ajtókat eredményezett.
Most érdemes így használni:
zb_dorfix 0
phys_timescale 1.5
Ha csak a drofix van akkor siralmasan akadozva és lassan nyílik az ajtó :(
-
ZB4.4 RC1 elérhető.
http://zblock.mgamez.eu/news.htm -
Azé van mert a Source engine nem fog neked elkezdeni leküldeni asszem 15 vagy 20mb-nál nagyobb filet hacsak nincs FAST_HTTP beállítva.
sv_alowdownload 1
De igazán vissza olvashatnál 1-2 oldalt mert ezeket pont 1 oldallal ezelőtt veséztük ki amikor kifli kérdezte. -
Script ért nem kapsz VAC-bant.
Akkor már az össze éllovas CSS játékos rég bannolva lenne. -
:] -
am írta valaki hogy a buny-hoz a scriptet használ énmeg ma megtudtam hogy azt vacbana jutalmazzák :S -

-
xHeDex #68732 -
Gruik #68731 normális bérelt szerverről beszélek -
te most web ftps bérelt szerverről beszélsz vagy a saját gépeden indított dedicated szerverről?
allow_upload 1 és asszem le tudja tőled tölteni!
de nekem az a sanda gyanúm hogy ez valami warezos házi cucc lesz.... Hmmm...? -
Gruik #68729 és még egy kérdés
Van a szerón pár map ami ha nincs meg a játékosnak akkor nem bir belépni a játékba, nem birja letölteni. Mért van ez? -
Gruik #68728 köce -
Ezek a parancsok állnak a rendelkezésedre:
bot_prefix "" /// Botok neve elé ezzel tudsz tag-et tenni
bot_quota 2 /// Botok száma
bot_quota_mode "fill" /// Ezzel a paranccsal csinálod meg hogy ha jön egy emberi játékos akkor kilép 1 bot
bot_join_after_player 0 /// így a botok már a map kezdéskor ott vannak, ha 1 az érték csak akkor csatlakoznak ha már bejött 1 emberi játékos
bot_join_delay 0 /// emberi játékos belépése után hány másodpercel csatlakozzanak be
Fegyver engedélyezések:
bot_allow_grenades
bot_allow_machine_guns
bot_allow_pistols
bot_allow_rifles
bot_allow_rogues
bot_allow_shotguns
bot_allow_snipers
Értelem szerűen vagy 0 vagy 1 attól függően mit akarsz nekik engedélyezni. -
nem demo, játék közbe lőttem :) -

-
demo visszajátszásnál ha lassítod a sebességet ugy nő az FPS pubi -
Gruik #68723 Hogy kell beállitani a szerveremen hogy pl 4 Bot legyen rajta, de ha csatlakozik valaki a játékhoz akkor az egyik botot automatikusan kirugja a szeró, és igy tovább
-
xHeDex #68722 khm..jobb felső sarok? 
egyébként tegnap játszottam olyan szerveren ahol volt olyan mod hogy ha 7 embert leöltél zsinórban akkor jött egy ilyen matrix bullettime és akkor fölment az fps-em 4k-ra