73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
HA tudom mit akrok akkor 30 perc+ feltöltés -
sajna aki van és megcsinálná az nem ért a sourcemodhoz, 1.6-os szervert és main admint tud configolni, már amennyire kell a maint, mondjuk végülis abban is be kel állítani a szarságokat :/
Te is segítettél msn-en abban hogy hogy is kezdjem el ezt az egészet, amit köszönök szépen, nekünk elég konkrét elképzelésünk van arról mit és hogy szeretnénk, és azt próbáljuk szépen apránként megvalósítani.
Am neked mennyi idő mire bekonfigolsz egy szervert? -
Valszeg többen is vannak akik ingyért megcsinálják.
Én speciel leszoktma erről, most már csak az ismerősöknek segítek (SWG,SG-TF2,Saját, meg néha a synhostingnak segítek be).
Hogy miért?
Mert a sok nyomorék aki megkeres azt nem fogja fel hogy ez önként csinálom szabadidőmből áldozok erre és még arra sem képesek hogy egy koncepciót kidolgozzanak mi és hogy legyen, 6x magyarázok el mindent akkor se fogják fel, felépítés közbe belepiszkálnak és persze el is kúrják úgy ahogy van így többször is újra kezdhetek dolgokat, meg a végén még nekik áll feljebb hogy miért nincs még kész.
röviden.
De nagyon sok vérpistike konfigos lebeg az éterben a szarabbnál szarabb szerók on hirdetve magukat hogy konfigolást vállalok pénzért, és akkor csak egy példa a hatalmas nagy tudásukról:
-MAniamdin,Evernscript,metamod,detox,zblock ezeket így egybe persze mindenből az elavultat
- a minimum rate értéke nagyobb mint a maximumé
- max cmd és updaete rate 40 (100tices serveren)
- majd ha valmai szar ráfogják a hostingra -
nem sírok hogy drága, úgyvagyok vele hogy ennyit még hajlandó vagyok költeni rá, de többet nem, ezért írtam mennyit kell fizetni havonta, hogy megindokoljam miért nem akajuk a szervert pénzért bekonfigoltatni valakivel -
Ha bevállaltátok akkor meg nem kell sírni hogy drága meg sok.
-
Nem :D -
régebben voltunk 13-an, akkor 2 szerverünk is volt, mindkettő teli, csak a törteseket elküldtük, meg most egy páran kiléptek (nemrég még 7-en voltunk, csak volt egy kisebb vita és 3-an kiléptek) így most 4-en vagyunk, szervert viszont nem akartuk leállítani, így bevállaltuk hogy többet fizetünk, de van legalább egy rendes szerverünk -
anno osztálytársakkal mi is csináltunk szervert... mondjuk azért, mert nekünk privát kellett :D fy_buzzkill_b43 only 2v2 xD illetve a vége felé már meg volt spékelve egy kis GGDMmel XD -
Gondolom a hagynád a faszba kategóriára jelentkezel XD -
Synapse olcsóbb mint a total.
És még olcsóbb ha min 3 hónapot leperkálsz.
Azt hogy csak auto-val tudjon csatlakozni azt pluginnel tudod megoldani azt meg hogy meddig lehet beállni semmivel.
Amúgy 4-en meg minek indítotok servert?
főleg minek 16 slot 4 embernek?
Ha lennétek 10 en akkor kellene gondolkozni serveren mert akkor állhat fent az a lehetőség hog a csapat összes tagja nem tud 1 helyen játszani egyszerre. -
ßorg, akk jelentkeznék :$:) -
meg nértem mi ez a hangnem, kérdeztem valami erre mindenki elkezd baszogatni, ha nem akarsz segíteni akkor inkább ne is írj rá.
"Szerezz pénzt" mintha az olyan könnyen menne...
elmentem nyárimunkára, éshát nemkeresem agyon magamat...
-
nem akarok, már megvan a szerver, és köszi szépen vannak elegen
hmm holtudsz 16 slotos szervert 1000ft-ért?
jelenleg 4-en, ha még beveszünk valakit akkor sem lenne 200ft havonta :/ -
Minek akarsz szervert bameg? Nincs elég? War szervert akarsz? Szerezz pénzt! Egyébként meg ha öten összeálltok, akkor havi 200 Ft kurva megterhelő tud ám lenni... -
mért van aki megcsinálja nekem? Aki megcsinálná az jelentkezzen!
nincs fölös pénzem megcsináltatni olyannal aki pénzt kér érte, ígyis több mint egy 1000-es havonta a szerver, miller meg nemvagyok, neméppen erre akarom költeni azt a pénzt amit megkeresek.
és nemhagyom a faszba, ha meglehet oldani megcsinálom, fórum meg arra van hogyha valamit nemtudok akk megkérdezzem -
Borg #68786 Nem lenne célravezetőbb, ha
a.) hozzáértővel csináltatnád
b.) hagynád a faszba? -
ja meg még 2 kérdés :)
azt hogy lehet beállítani hogyha elkezdődik a kör mennyi ideig lehessen beállni, meg azt hogy lehet hogy csak az autó csapatválasztásra lehessen nyomni -
az mitől lehet hogyha a szerveren vásárláskór nyomok egy rebuy-t akkor gránátokat vesz, mégha előző körben nem is vettem?
valami elbaszódott a szerón csak nemtom mi, máshol nemcsinálja :(
ja másoknak is ugyanez van :/ -
SW :80.249.166.36:27120
Endless :87.229.110.61:29100 -
WOLF3x6 #68782 Tudtok adni nehany IP-t igenyes szerverekrol? (SG mar bent van kedvencek kozott, a latok valakit felmegyek)
Ha lehet alap mapos ip-kre lenne szuksegem, max 1 awp per csapat, es legyen felidos terfelcsere.
Koszonom a segitseget! -
Jó ez a Braid ^^ ha minden igaz már csak 1 puzzle darab kell :D -
Idegesit h hülyevagy és kioktatlak? 
Ez van Zolika nem lehet mindig igazad
Hiába van nagy fejed, több eszed mégsincs
-
am azért volt így mert kérdezték hogy megcsinálják-e a szervert a ygerek megg aztmondta nemkell semmit csinálni rajta, majd ő megcsinálja, ez meg egy alap server volt, és alapból 33ticken megy -
na má megoldotta :)
megkérte az egyik admint csinálja meg (nem totalhosting -.-") -
Gondolom totalhosting XD
Másik faszántos dolog amit bejátszanak.
Start scriptben lehet amúgy beállítani. -
Ah, itt a másik atom low-.- Dzsézön, mikor mész aludni? idejelenne: D xD
Má idegsÍtessz: D -
ti keveritek a szezont a faszommal....

-
Pontosan! Sajnálom Zolika de 1 CFG sose fog helyetted játszani 
És nincs benne hax... -
Ehhe, pedÍg apád is megmondta, hogy hülye vaty: DXD -
Ha megnézed, napi 1-másfél óra játékkal is bőven ot vagyok ahol kell lennem.
De arra is van bizonyÍték, hogy ha valaki annyit kockul mint te kapi sok órát, akkor is ugyan olyan faszlow marad mint előte xD -
tehetség :) -
egyébként ez ékes bizonyítéka, hogy hiába játszik valaki 9 éve, még lehet FASZLOW :DAS:DA:SD:ASD:A:SD 

-
tudom már kérdeztem de elfelejtettem, szal hol lehet beállítani hogy a szerver 100-as tickraten mennyen? me haverék most béreltek szervert 100-ast és 33-as ticken megy :/
nem a szolgáltató hibája valahol be kell állítani tudom -

akkor jó :D -
Neked valahogy sikerült: D -
2003? WTF?: D Először 7.0 betaval toltam 2000 nyarán xD -
Faszság, dobj össze egy haxos cfgt... nem fog menni... max ha szart csinálsz, de akkor legalább annyira fogsz szopni mint az ellen :)
a csillogó fejes 0 hit meg játékmechanikából adódóan előfordulhat akármikor... -
De a CFG ben van a hax: D MIkor a hitbox elfutkározik a golyó elől...És akk áll fenn, hogy a csávónak a feje csillog mint a karácsonyfa, de a hit az sehol.pedÍg az arca tiszta vér, szemét kilőttem..stb: D -
2003 nem volt olyan rég :\ -
a cfg nem játszik helyetted az az aimbot :D