73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • kifli
    ti mit használtok? ez a Kigen's Anti-Cheat jó pl?
  • Lacccca
    Nyomják a hülye szöveget, többnyire németeket kap el a server.
    Ilyen Sv_cheat 1 bekapcsolt állapota meg konzisztencia cuccokal (magyarul textura mahinálás).
  • PunkZoli
    és mit szólt az ellen?
  • Lacccca
    Ja sztem mind eredetis volt.
    Legközelebb ha játszunk és megint összekerülünk velük a mi szerónkon fogunk játszani, azon több AC van mint csak egy sima Zblock, jó párszor már akkor vége lett a warnak mielőtt elkezdődött volna mert megfogott 1-2 csalót a csapatból.
  • xHeDex
    jópárszor olyat lőttek hogy majdnem kettéállt a fa**om.Érted olyan volt hogy bedobtam neki 2 flasht ráfutok erre deagle 1 hit. qrva anyád.ráadásul füstön át ellő mert mért ne. folyamatosan rusholtak dobálták a flasheket orrba-szájba.1 kör télleg úgy ment el hogy elindultunk kezdőről majd fehér képernyő és jött a következő kör.azért egy x-rayt megnéztem volna.
    egyébként csak eredetisek voltak akik neveztek?
  • Lacccca
    Estefele 6 után szoktunk inkább játszani.

Ha jól gondolom ti is játszottatok a csítesekkel.
    Nektek mi a véleményetek?

Felvettelek ha minden igaz.
  • Lacccca
    Nem értünk el helyezést a 16. ból.
    Első ellent megvertük 16-2-re. 2. körben meg kikaptuk kezeket a nyomorékokat.
    Érdekes módon ők is tudtak ugyanúgy lőni mint a csaló gecik csak ha rájuk lőttem akkor haltak is.
    Adminok meg nincsenek mert itt akik rendezik azok is játszanak.

Amióta van ez a wiitop vagy miféle oldal mindenki NC-t rendez, csak rendes szabályzat meg adminkodás nincs mellé.
  • xHeDex
    steam nevem iarehede vegyél fel, ha nektek jó holnap úgy 4-5 körül bár délután általában fentvagyunk mind.
  • xHeDex
    de_contrát úgy nyertük hogy a büdös életbe nem játszottunk azon a mapon.
    Lehet is látni 16-14 lett.EWO-t is mi kaptuk ki ami szintúgy 16-14 lett.
    Azok a románok meg..pff..úgy ahogy leírtad.Sőt nálam olyan volt hogy 2 méterről eltunkoltam a gyerek fejét és baszott meghalni,büdös rusher cigók.Egyébként szerintem ha nem basszuk a késkört /vagyis ct-be kezdünk/ nyerhettük volna.Meg hát csak én meg Shinigami ismertük a mapot a többiek nem nagyon. Ha meg továbbjutunk trainen úgy is kikaptunk volna, az egy csicska fos szar map fujj de utálom.
  • armageddon666
    egyébként ti hanyadikok lettetek?
  • armageddon666
    ilyen nájtkápon nincs admin aki figyeli hogy ki mit lő, meg kurvaanyját hogy tisztán látszott a lövés mégse hal meg hasonlók? :\ ilyen hogy lehet csalni? főleg, miért csal valaki ilyenen?... semmi értelme...

másrészt lehet hogy nem is csalás... engem sem lehet sokszor lelőni, sokszor pedig nem nem találok el senkit, és semmi különbség nincs a beállítások között...

mióta ilyen ironman vagyok, nem hiszek annyira a "mindenki csal" teóriában :\ de nemtom minek lehetne akkor betudni :)
  • Lacccca
    Viszont ellenetek szívesen játszanánk valamikor :)
  • Lacccca
    Ja jó ágon indultatok nem volt csítes faszopó csapat nálatok.
    Grat a helyezéshez.
    Ez a Fanatiqs ami most a piros zsiga volt elég hihetetlen csapat.
    Kb 3-4 hónapja lőni nem tudtak most meg őket nem lehet ellőni.
    Folyamatosan a minimális sebzést adta be hitenként rájuk, bármit csináltunk bárhova lőttünk ha pötyögtünk ha tunkoltunk.
    De ha nekik erre folyik a G***i a pö***ből akkor örüljenek neki :)

Szerintem sokan ismeritek a ViziLOW ot aki egy public láma volt amikor játszott most meg high-pro lett hirtelen :)Habár nem nehéz úgy hogy a HMW egyik tagjától kapják a csalást vagy a konfigot.
    Az ilyeneket tuti nem fogod látni LAN-on ezek ilyen net cigányok.

De mint mondottam örüljön neki hogy csalással tud pró lenni :)
  • solo
    "Hej a pofád befogod!" xD
  • iGoth
    LuUuL
    Nyomorééék xDDDD
  • iGoth
    Az 1 dolog h a fragvideon ugyvan...
  • xHeDex
    Szőke mi 3.-ak lettünk
  • solo
    Én aztmondom, hogy 2 monitor kell:]
    Egy a tunkoláshoz, egy a no zoom wp hez: DDDDD
    Tunkoláshoz egy 22 es is elég..Wp hez monnyuk egy fasza kis 21' es CRT 1900 as felbontással: DDD Berajzolod a keresztet a közepére, és have fun^^
  • CopyKing92
    20000 powa igaz nem látom. amúgy próbáljátokki célkereszt nélkül milyen. segíti a célzást. és ha rá gyakroltok kurva jolfog menni.
  • solo
    Kecy
  • Spészgószt
    nekem 2200
  • Roger6
  • armageddon666
    én meg nélküle játszom...
    Autorun
    Autoaim 360°
    Norecoil
    Nospread

megnyomom a startgombot, hátradőlök popcornnal az ölemben és pofázok mikrofonon nagyon mókás :)
  • kifli
    én mediumon használom, és nem dinamikus, szal ha pl gugolok nem húzódik összes
  • Lacccca
    Hát nem tudom, videóknál általában nem a saját cfg-jük megy hanem a demo cfg azért is lehet nagy.
  • xHeDex
    youtube keresőbe cs s pro és meg lehet nézni, csak mert én elég pindurka célkereszttel jáccok
  • Roger6
    Hát 1600x1200-ban elég kicsi nekem. Alig láttam a célkeresztet. Most 1800-on a tuti nekem. És ez is, mint minden relatív.
  • Lacccca
    Te az 1000 az kurva nagy XD
    1200 az alap vagy 1400 asszem.
  • Roger6
    Hát én kurvára nem vagyok pró, de mostanában én is nagy célkereszttel játszom. Régen baromi kicsit használtam (crosshairscale 1000), most meg a duplájával szinte. Megtetszett.
  • Lacccca
    Ezt honnan láttad?
  • xHeDex
    az úgynevezett 'prók' mért tolják nagy célkereszttel?
  • Lacccca
    Ha a Steambans is megvizsgálta és ők is úgy találják akkor igen.
  • Roger6
    Ha Steambans-ra feltöltök egy demo-t egy csíterről, akkor ő mindenhonnan bannolva lesz, aki a steambans-t használja?
  • xHeDex
    kérem tőled azt a kommentemet amelyikben szerinted nyalok
  • slimslim
    ne nyalj :D
  • Lacccca
    Ne ja az itteni X ek megzavartak :).

Hát csak annyit tudok mondani hogy GL HF.

Én jó pár NC rendezőnek szóltam már eddig hogy 4.4 Zblock ot tegyék kötelezővé a serókon de mindenütt bezárt ajtókat döngettem (hogy költőien fejezzem ki magam).

Hiába van a rendezvény szerint engedélyezve a Bhop a mi szerverünkön akkor is tiltva lesz mert az továbbra is egy bug szerintünk.
    Xray-t sem fogunk használni, helyette mi továbbra is vesszük a demo-t.
    A csapat fele úgyis 64 bites Win 7 et használ amin megnéztük és fekete képeket csinált.
  • xHeDex
    .// ott van a nevem is
  • akos170
    Köszönöm a segítségeteket. ;)
  • kifli
    má megoldva :)
  • Lacccca
    Ti melyik csapat vagytok?