73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Miért nem adtál magadra 1 szavazatot? -
jaj ehhez kiegészítés:
aszondja csávó hogy csalok...
megkérdem miből gondolja?
sosem találjátok ki... "mert AWPzel"...
aztán jön a tipikus "noob AWPs"... mondom perpill én alázlak titeket, akkor ebből nem épp az következik hogy ti vagytok a noobok?... erre nem válaszolt... csak spammolták a votebant :) csomószor 1 kellett, de valaki mindig kilépett XD végül meguntam... -
x22 kötelező
-
Velem nem waroztok? :D én ellenetek :D btw low vagyok és tuti aláznátok :\ de csak a fun kedvéért :D -
xHeDex #68999 nem kifogásként télleg,de:
az egyik legjobbnak ma 1. szar napja volt 2. utálja az infit
Meg hát olyanokat lőttetek hogy csak néztünk
-
Hede, azért NUKE-ra kíváncsi lettem volna, kezdtetek belejönni :)
Majd legközelebb. -
Leállították mind, nincs több CSS server :( -
Dugd be a modemet és a server keresőben ne LAN-on legyen :))))
esetleg nem árt megvenni eredetiben....
-
Dondark #68995 sziasztok!
Valaki nem tudja mi lehet a baj hogyha nem talál servereket? -
xHeDex #68994 azt megemlítik hogy aug. 12-én és a győztes kap 5 Razer Deathadders-t (utánna néztem googlén, ez).
Konkrét időt nem találtam, gondolom majd kiirják de remélem nem hajnali kettőkor lesz
-
felmentem random szeróra... enm volt kinn hogy hun, de mintha magyar lett volna... ping jó volt csak ment a lag 1000el mert szarul volt konfigolva... sok low külföldi volt :) aláztam... 66-11nél meguntam...
ui.: lehettek a barátaim ;) -
xHeDex #68992 ez mind szép és jó de ezeket hol találom?
-
Köszi :)
Megnézzük. -
minden le van írva, amúgy heti 2-3 alkalommal rendeznek és még van pénz vagy hardver nyeremény is -
ja hát ez igaz.... magyarok... egyik szerón azok akik lelőtték az admint (mert hogy ő az admin,a legjobb játékos a szerón) azokat leslayelte.vagy a másik amikor egy haver klán játszik a szerón erre én kívülálló odamegyek és le tudom lőni a Mr Pro-t 30/5-ös stattal akkor biztos csalok és kapom is a bannt -.-" játszanék én külföldi szerón! egyszer sikerült csatlakoznom még régebben.most bármilyen külföldire szeretnék menni a töltés megáll a "retrieving server information" szakasznál és semmi... -
xHeDex #68988 jah meg hogy mikor lesz és hánykor kezdődik?
-
xHeDex #68987 na ez mi? nightcup? megyünk akkor mi is csak meddig lehet jelentkezni? -
Lehetek a barátod proman? O.O
btw, nem túl jól játszol, szar helyekre jársz :)
"jó játékosok vannak és tudnak veszíteni ha kell"
alapvetően az a szerver amiben szerepel hogy "HUN" az kiesik ebből a körből... szal külföldön keresgélj :) -
ha kibannolnak mindenhonnan mert túl jól játszok akkor pro vagyok?
:D kéne ip olyan szerverhez ahol jó játékosok vannak és tudnak veszíteni ha kell
-
próbáld ki ezt -
xHeDex #68983 bár ahogy megnéztem ezt simán nyertük volna -
xHeDex #68982 háhá fanatiqz gaming 2 defwinnel került be a döntőbe ott meg kikaptak mint a szar de száánalmas 
-
Ez nagyon nagy:
http://www.youtube.com/watch?v=bnLZCY4e_L0&eurl=http%3A%2F%2Flanmaniax.com%2Fnews.htm&feature=player_embedded -
Háhá nem bírják a kritikát XD
A chatboxba irtam egy tényleg objektív és nem trágár kritikát és erre törlik XD
Szánalom.com
Na asszem megvan miről fogok blogot írni a totalgamingen XD -
Azé mindfuck:|
Egy igényes(ebb) oldalt összelehet dobni 1 nap alatt.max 2.
fellökni extrára és kösz. -
annyira adhatnának magukra, hogy nem ilyen honlappal csinálják (N) -
Önmagában nem gond, ha normális és lelkes csapat van tudással mögötte. -
gportal
alapvetően már ez árulkodik a minőség hiányáról :)
-
NA ez az EWO NC is megmutatta hogy képtelen rendesen szervezni.
Megy a nyalás, objektivitás sehol sincs, csapatok nem randnom vannak kisorsolva.
Fanatiqs meg elmehet a [trágár megjegyzések.mp3], ők annyira prők hogy ne mennem másik szerverére mert az biztos szar és csak az övék a jó.
De a legjobb beszólász hogy a Synaspe hosting egy sufni hosting XD, de bezzeg a 4 serverrrel óóóhhhh bocs 5 (1 webserver)rendelkező digitalforce az a tuti.
Volt még 1-2 No comment beszólásuk de a elgjobb az volt hogy server minőségről beszél és hoyg stabil tic de még azt se tudja mi az pontosan de beszél róla meg serverkonfigokról.
Aki teheti kerülje ezt az NC-t:
http://ewo-nc.gportal.hu/gindex.php?pg=30858395
Ja és ezt a szolgáltatót:
http://www.digitalforce.hu/?id=admin/news
Kösz. -
Sorry többek azt mondták hogy jó nekik, meglesznek nekem meg dolgom volt :(
Akkor ezek szerint hiába mondtam nekik hogy másszanak fel szerverre és beszéljétek meg :( -
meglátta a linkelt statodat és megijedt
végülis a 0-0 az nem 100-10
utóbbit sokkal könnyebb hosszútávon beszerezni XD
-
xHeDex #68972 ja meg épp most waroztunk volna face-szel de szőkének el kellett mennie. megadta az ip-t meg a pw-t fölmentem megtárgyaltuk az 5v5-öt, elkezdtem hivni az embereket és mire visszanéztem látom hogy egyedül vagyok fent a szerveren
-
xHeDex #68971 konkrétan a másik énemre gondoltam de a poén az ottvolt
-
kép cÍmenek mentése, ctrl t,ctrl v,enter,f5 -

-
50 perc alatt 0-0... grat :D én nem tudnám megcsinálni :D -
xHeDex #68967 anyádat imageshack 
Stat -
xHeDex #68966 

akkor majd így -
xHeDex #68965 50 perc alatt :O
-
Asszem nemsokára gondban lesznek a UPC felhasználók XD.
Ha a bíróság ellenük dönt és nem korlátozhatják többet a p2p-t akkor úgy fog szétesni az a hálózat mint 1 kártyavár.
Az új 120mbites csomagból meg jó ha 20 at tud majd teljesíteni.