73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • xHeDex
    akkor úgy kell neked
  • armageddon666
    Nem értem mit kell látni a képen >.<
  • xHeDex
    EWO fail
    remélem beadja a képet
    (ha nem, sebaj)
    A lényeg az hogy EWO kiesett bugkihasználásért kontrán
  • armageddon666
    Szal alt-tab miatt jön elő...
    annyira nem zavart, csak már féltem hogy valami komolyabb hiba jele ^^
    köszi a válaszokat
  • HTS s3rg1nh00
    kijelentkezéssel jó...
  • HTS s3rg1nh00
    sajna úgy látom 2 választás van:
    -nem alt+tabolsz játék közben
    -kijelentkezel,hátha úgy jó lesz(nem próbáltam)
  • PunkZoli
    Affected services will include the Steam Community, in-game matchmaking or lobbies, downloading games from Steam content servers, and making purchases from the Steam store. Games that do not rely on Steam matchmaking services should remain playable.
  • PunkZoli
    tegyél fel linuxot
  • armageddon666
    És hogy tudom javítani a WindowsXPmen ezt a Vista/Win7 bugot?
  • werkfilm
    kell ez, a css a legnépszerűbb játék, sokan fognak majd jelentkezni a holnap induló l4d2 engines betájára.
  • Lacccca
    Eddig is voltak max nem jelentették be XD.
    Amúgy nem tudom mire ez a nagy leállás, elviekben redundáns a steam serverek nagy része így csoportonként ki lehetne őket vonni a forgalomból frissíteni és újra bekapcsolni.
  • PunkZoli
    vista win7 bug

amúgy ma este steam leállás lesz vagy 5 órán át:D
  • armageddon666
    Bal felső sarokban az asztalon van egy ilyen steames geci hogy "Group off"... néha egy egész menü jelenik meg, Minimize, Maximize, Close... néha meg nem pont a balfelső sarokban, hanem kicsit lejjebb jobbrább egy csík, amiben bennemaradnak az ablakok... mintha ki lenne fagyva...

ez mitől van? O.o
  • Spészgószt
    fülese van mikrofon nincs
    az meg 500 ft bermelyik csicska boltba
  • xHeDex
    vagy egyszerűen vesz magának egy szaros tescóss fülest egy ezresért
    nekem is az van
  • armageddon666
    Ja mondjuk nem értem ezt a ragaszkodást az XBOX headsethez...
    Sennheiser HD201 nagyon jó :) mellé egy random miki azt oké :D
  • Spészgószt
    VESZEL EGY KÜLÖN MIKROFONT ! Speciális xbox headset-től ne várd hogy pc-n is ugyan úgy működjön! KB ennyi!
    vagy átkapcsolod az említett kapcsolót, bedugod a rózsaszín jukba és mikrofonod lesz fülesed NEM és veszel egy normális fülest.... :D
  • Lacccca
    Megesik hogy bebuggol és valakinek 5-lesz néha-néha.

Amúgy az 1-es latencyt akkor tudod megcsinálni ha a már említett karaktereket használod és mapváltás volt :)
  • xHeDex
    nekem semmi nincs babrálva mégis fix 5-öm van pedig a netem se az a hűdegyors fajta
  • akos170
    (Bocs, hogy csak most írok de tegnap nem voltam gép közelbe.)

Nekem XBOX360 Headset 1 dugóval simán ment az XBOX-hoz, mert a hedseten van egy olyan kapcsoló ami az egyik vége zöld a másik meg narancssárga vagyis lehet átváltani hogy input vagy output legyen, és ezért csak egy dugóval kell csatlakoztatni.

Mivel én csak stereo csatlakozót vettem ezért csak hang van de a mikrofont nem tudom használni. :(

De akkor nekem milyen csatlakozót/kábelt kell vennem hogy működjön a mikrofonom is?

Köszi a választ.
  • armageddon666
    cl_cmdrate 1-től 9-ig, illetve ha akármi fasságot írsz be (szám elé plusz, vagy esetleg "asd") akkor 5ös ping lesz... (most néztem meg)

értelme semmi :D
  • xHeDex
    cl_cmdrate +100
    a fix 5-ös latency az nem ratehax, nekem is mindig annyi normális magyar szerveren.
    a ratehax az fix 1-es latency-t jelent.
  • slimslim
    +
    azthiszem
  • Lacccca
    Ez önmagában nem elég :) Kell elé egy karakter is.
  • Jamirofan89
    okés ezt nem tudtam.köszi!
  • werkfilm
    cl_cmdrate 1 és annyi a pinget, nagycsalás ^^
  • Jamirofan89
    úgy hallottam az 5-ös latency az csalót takar,de javítsatok ki ha tévedek.román szerón 3 srácnak is pontosan annyi volt és valami high botokat megszégyenítő "ki se lépsz és fejes" skilljük volt de lehet hogy a véletlen miatt volt ugyanannyi latencyjük...
  • armageddon666
    nekem 120 rémlik... értelme semmi, régről maradt benn... aki kitalálta gondolom fpsből indult ki... fps_max 100nál 99 fölé ritkán megy :/
  • Lacccca
    Mi értelme van a 101? meg 102 nek?
    100 tól többet ugyse küldesz egy 100tic-es serveren.
    Az megint más kérdés hogy láttam már 125tic-es servert is de az megint felesleg mert abból ha jól tudom a 25 csak szimulált.
  • armageddon666
    Ne is mond... gondoltam megyek valami külföldi szeróra ökörködni...

CSS, de_dust2, EU, <50, VAC, nofull, noempty, nopass

és az első oldalon csak magyar szerver volt... aztán kipróbáltam 1-2-t, de kibasztak, mert a ratem nem 100, hanem 101, meg mert a 30000 az sok és hax... Lejjebb görgetek, nincs kiírva hogy HUN, felmegyek, magyar az is... mondjuk külföldiek voltak...

Ment a poénkodás (hittem én), hogy több a szerver mint a player, de rájöttem, hogy nem poén... :\
  • Borg
    Ha zárt warszervert akarsz azt tudunk neked adni év végéig ócsóé. Publicot nem.
  • Smitiz
    Köszi, megtettem volna, csak nálam még mindíg néha rossz a keresés funkció :(
  • Spészgószt
    Olvasgassá vissza! KB egy hónapja a szerverekről megy a diskurzus...mit, hova , kinél, milyen config? stb
    Még egy szerverrel több a csillagos égen....
  • xHeDex
    hát gondolom kapsz egy FTP-t ahova majd fel tudod tölteni a dolgaidat
  • Smitiz
    Sziasztok!

Érdeklődnék hogy hogy működik a szerverbérlés örülnék ha valaki megosztaná velem a tapasztalatait.
    Odáig már eljutottam hogy találtam oldalt ahol van rá lehetőség, de pl a cfg fájlt hogy töltöm fel? Pluginokat hogy lehet rátenni? Kapok hozzá egy kezelőfelületet mint mondjuk egy domainnél?
  • Spészgószt
    Báze mert ahhoz másik kábel kell! Te csak egy stereo átalakítót vettél amiben van input stereo....de output az nincs!!! Így a mikrofon kurvára nem fog műxeni! Amúgy nem vagyok műszerész, de xboxon 1 dugóval simán ment???? Amúgy mind1 mert pc-n természetesen a büdös életbe nem lesz mikid, ha az audio outputba dugod (zöld lyuk) :DDD a mikinek külön dugó kell!!!!
  • akos170
    Sziasztok!

Az XBOX360 Headsetemhez megvettem az átalakítót igy mostmár be tudom dugni a hangszóróba, de valami miatt a hang szól csak a mikrofon nem tudom miért nem műkődik. :(

Valamit be kell állítani vagy mi?A választ köszönöm.
  • armageddon666
    próbáltam :D de nem találtam magam a listában -.-
  • GaBenc
    Beszállok....meg hozom SBT is. Már csak két ember kell. Arma húzzál bele.
  • xHeDex
    #69001 alap, ezentúl el se kezdem a wart nélküle.
    #69002 csak egy steam nevet szeretnék és mehet az 1v5