73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
xHeDex #69043 akkor úgy kell neked
-
Nem értem mit kell látni a képen >.< -
xHeDex #69041 EWO fail 
remélem beadja a képet
(ha nem, sebaj)
A lényeg az hogy EWO kiesett bugkihasználásért kontrán
-
Szal alt-tab miatt jön elő...
annyira nem zavart, csak már féltem hogy valami komolyabb hiba jele ^^
köszi a válaszokat -
kijelentkezéssel jó... -
sajna úgy látom 2 választás van:
-nem alt+tabolsz játék közben
-kijelentkezel,hátha úgy jó lesz(nem próbáltam) -
PunkZoli #69037 Affected services will include the Steam Community, in-game matchmaking or lobbies, downloading games from Steam content servers, and making purchases from the Steam store. Games that do not rely on Steam matchmaking services should remain playable. -
PunkZoli #69036 tegyél fel linuxot -
És hogy tudom javítani a WindowsXPmen ezt a Vista/Win7 bugot? -
kell ez, a css a legnépszerűbb játék, sokan fognak majd jelentkezni a holnap induló l4d2 engines betájára. -
Eddig is voltak max nem jelentették be XD.
Amúgy nem tudom mire ez a nagy leállás, elviekben redundáns a steam serverek nagy része így csoportonként ki lehetne őket vonni a forgalomból frissíteni és újra bekapcsolni. -
PunkZoli #69032 vista win7 bug
amúgy ma este steam leállás lesz vagy 5 órán át:D -
Bal felső sarokban az asztalon van egy ilyen steames geci hogy "Group off"... néha egy egész menü jelenik meg, Minimize, Maximize, Close... néha meg nem pont a balfelső sarokban, hanem kicsit lejjebb jobbrább egy csík, amiben bennemaradnak az ablakok... mintha ki lenne fagyva...
ez mitől van? O.o -
fülese van mikrofon nincs 
az meg 500 ft bermelyik csicska boltba
-
xHeDex #69029 vagy egyszerűen vesz magának egy szaros tescóss fülest egy ezresért
nekem is az van
-
Ja mondjuk nem értem ezt a ragaszkodást az XBOX headsethez...
Sennheiser HD201 nagyon jó :) mellé egy random miki azt oké :D -
VESZEL EGY KÜLÖN MIKROFONT ! Speciális xbox headset-től ne várd hogy pc-n is ugyan úgy működjön! KB ennyi!
vagy átkapcsolod az említett kapcsolót, bedugod a rózsaszín jukba és mikrofonod lesz fülesed NEM
és veszel egy normális fülest.... :D
-
Megesik hogy bebuggol és valakinek 5-lesz néha-néha.
Amúgy az 1-es latencyt akkor tudod megcsinálni ha a már említett karaktereket használod és mapváltás volt :) -
xHeDex #69025 nekem semmi nincs babrálva mégis fix 5-öm van pedig a netem se az a hűdegyors fajta -
(Bocs, hogy csak most írok de tegnap nem voltam gép közelbe.)
Nekem XBOX360 Headset 1 dugóval simán ment az XBOX-hoz, mert a hedseten van egy olyan kapcsoló ami az egyik vége zöld a másik meg narancssárga vagyis lehet átváltani hogy input vagy output legyen, és ezért csak egy dugóval kell csatlakoztatni.
Mivel én csak stereo csatlakozót vettem ezért csak hang van de a mikrofont nem tudom használni. :(
De akkor nekem milyen csatlakozót/kábelt kell vennem hogy működjön a mikrofonom is?
Köszi a választ. -
cl_cmdrate 1-től 9-ig, illetve ha akármi fasságot írsz be (szám elé plusz, vagy esetleg "asd") akkor 5ös ping lesz... (most néztem meg)
értelme semmi :D -
xHeDex #69022 cl_cmdrate +100
a fix 5-ös latency az nem ratehax, nekem is mindig annyi normális magyar szerveren.
a ratehax az fix 1-es latency-t jelent. -
+
azthiszem -
Ez önmagában nem elég :) Kell elé egy karakter is. -
okés ezt nem tudtam.köszi! -
cl_cmdrate 1 és annyi a pinget, nagycsalás ^^ -
úgy hallottam az 5-ös latency az csalót takar,de javítsatok ki ha tévedek.román szerón 3 srácnak is pontosan annyi volt és valami high botokat megszégyenítő "ki se lépsz és fejes" skilljük volt
de lehet hogy a véletlen miatt volt ugyanannyi latencyjük...
-
nekem 120 rémlik... értelme semmi, régről maradt benn... aki kitalálta gondolom fpsből indult ki... fps_max 100nál 99 fölé ritkán megy :/ -
Mi értelme van a 101? meg 102 nek?
100 tól többet ugyse küldesz egy 100tic-es serveren.
Az megint más kérdés hogy láttam már 125tic-es servert is de az megint felesleg mert abból ha jól tudom a 25 csak szimulált. -
Ne is mond... gondoltam megyek valami külföldi szeróra ökörködni...
CSS, de_dust2, EU, <50, VAC, nofull, noempty, nopass
és az első oldalon csak magyar szerver volt... aztán kipróbáltam 1-2-t, de kibasztak, mert a ratem nem 100, hanem 101, meg mert a 30000 az sok és hax... Lejjebb görgetek, nincs kiírva hogy HUN, felmegyek, magyar az is... mondjuk külföldiek voltak...
Ment a poénkodás (hittem én), hogy több a szerver mint a player, de rájöttem, hogy nem poén... :\ -
Borg #69013 Ha zárt warszervert akarsz azt tudunk neked adni év végéig ócsóé. Publicot nem. -
Smitiz #69012 Köszi, megtettem volna, csak nálam még mindíg néha rossz a keresés funkció :( -
Olvasgassá vissza! KB egy hónapja a szerverekről megy a diskurzus...mit, hova , kinél, milyen config? stb 
Még egy szerverrel több a csillagos égen....
-
xHeDex #69010 hát gondolom kapsz egy FTP-t ahova majd fel tudod tölteni a dolgaidat -
Smitiz #69009 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy hogy működik a szerverbérlés örülnék ha valaki megosztaná velem a tapasztalatait.
Odáig már eljutottam hogy találtam oldalt ahol van rá lehetőség, de pl a cfg fájlt hogy töltöm fel? Pluginokat hogy lehet rátenni? Kapok hozzá egy kezelőfelületet mint mondjuk egy domainnél? -
Báze mert ahhoz másik kábel kell! Te csak egy stereo átalakítót vettél amiben van input stereo....de output az nincs!!! Így a mikrofon kurvára nem fog műxeni! Amúgy nem vagyok műszerész, de xboxon 1 dugóval simán ment???? Amúgy mind1 mert pc-n természetesen a büdös életbe nem lesz mikid, ha az audio outputba dugod (zöld lyuk) :DDD a mikinek külön dugó kell!!!! -
Sziasztok!
Az XBOX360 Headsetemhez megvettem az átalakítót igy mostmár be tudom dugni a hangszóróba, de valami miatt a hang szól csak a mikrofon nem tudom miért nem műkődik. :(
Valamit be kell állítani vagy mi?A választ köszönöm. -
próbáltam :D de nem találtam magam a listában -.- -
Beszállok....meg hozom SBT is. Már csak két ember kell.
Arma húzzál bele.
-
xHeDex #69004 #69001 alap, ezentúl el se kezdem a wart nélküle.
#69002 csak egy steam nevet szeretnék és mehet az 1v5