73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
dehogynem! összeállsz pár jobb, szadista, unatkozó játékossal (nem sokkal, 3an vagytok már bőven elég), felmentek egy random hun pub low szerverre, beálltok egy csapatba, és addig ölitek az ellent ameddig ki nem ürül a szerver :D esetleg lehet 1-2 tartalékember, hogy ha van fenn admin és banolna, akkor lehessen egy második hullámot indítani :D és így végigmenni a szervereken :) célszerű olyat keresni ahol nincsenek sokan, gyorsabban leürül, + ha kevesen vannak azt jelentheti, hogy nem valami népszerű, tehát aki feltévedt egyszer, és el lett üldözve, az valszeg nem megy vissza :D -
Borg #69082 Ez melyik fos szerver? :D Beleegyezik-et egybekéne írni... -
zsófi személyesen üdvözölt,miután feljött játszani egy kicsit dolls-ra: 
-
Ja azt hittem azóta már lett volna más is :) -
pedig válaszoltál is, az immunityt kérdeztem meg adminflageket :) -
De mit? mert én nem látom XD
Vagy még nem írtál.
Amúgy nyugodtan.
Rájöttem arra ha úgysem akadályozhatom meg hogy sok szemét Publick legyen akkor inkább megosztom amit tudok és a szemétből akár minőség is lehet, ami végső soron a CSS társadalomnak tesz jót. -
Lacccca kösz a helpet, nem akarlak má priváttal basztatni szal ide írom :) -
tényleg... valami scriptet akar... igaz :) -
Nem talált :)
Csinál neki egy nevet mondjuk script1.cfg és bebindeli egy gombra hogy exec script1. -
autoexec.cfg -
xHeDex #69073 a script kódot hova kell bemásolni? userconfig.cfg-t próbáltam de oda nem jó -
fpsbananán vannak sciptek amik 20+ különböző néven vesznek fel demot, aztán előről kezdik a sort. vmi ilyesmit keress, biztos lehet bővíteni is tetszés szerint -
xHeDex #69071 bebindelem hogy bind "f7" "record [név]" de viszont nem úgy van hogy minden egyes demónak más nevet kell adni?
-
Bind eld be:] -
xHeDex #69069 Nem lehet valahogy megoldani hogy akárhányszor belépek egy szerverre elkzedjen demót venni? Vagy csak manuálisan lehet megoldani?
Mert állandóan elfelejtem beirni és csak akkor jut eszembe amikor lövök egy ace-t
-
Zso akkor leszedhetnéd nekem ezt a 10gb-os HD linux bemutatót ^^¸
Az új Batman-t pedig kihozhatná már a postás... :) -
owned ?? :) -

-
-.-" -
any -
Zso-ék nál is lehet sőt bármikor elmehet megnézni a szervert ha átverekeded magad a trágya tengeren és be mersz menni a mangalicák közé a karába
-
FIBERNET 
-
Neked minek te publáma XD -
Sehol-.-" Nemkell több szutyokpub:|
Bár, egy jókis war szerver jólenne:] -
Van amúgy ezeknek az EWO-s faszlowoknak (hogy zsó szavaival éljek) rendes klán weblapja is? Nem csak ez a GAYportálos szar? -
Bármelyiknél. -
SzocsA #69057 melyik szolgáltatónál lehet laggmentes szervert bérelni???? -
Lesz PUB servereknek szánt Zblock is :) -
Hőfokokat megnézném először hogy rendben vannak-e.
Aztán driverekt frissítenék.
Majd játékot újrarakni.
Legvégső sorban XP reinstall. -
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy kb. 1 percnyi játék után lefagy a game és kidob a winbe... Eddig semmi baja nem volt régebben simán futott most meg ezt csinálja? Még lusta voltam újratenni a win-t lehet attól megjavulna. Nincs valami ötletetek?
Köszi -
xHeDex #69053 bazki télleg erre nem is gondoltam ×D -
Na meg a Steam Games fülön belül kell elindítani. -
Én azért egy tört L4D-et nem adnék hozzá a steam accomhoz ami pénzembe is került XD -
xHeDex #69050 egy kis off:
nem tudom berakni a L4D-et (meg semmi mást se) hogy játékon belül tudjak irogatni a többieknek.
Rányomok az 'Add non-steam game..' nevű cuccra, kiválasztom pl. a L4D-et,Add selected program meg miegyéb és ennyi nem? Szerintem jól csináltam de mégsem tudom előhozni játékon belül a steamet -
xHeDex #69049 már kár tagadni
-
ááá bazz tényleg :DDDD fel sem tűnt xD már megszoktam hogy nincs fal
(nemám)
Nem vágom a contrát egyébként... így képről mintha csak a skyboxot látná... -
Átlát a falon bazeg! Textúra hiba (bug) lehet. Vannak olyan tárgyak, amelyeknek csak egyik oldala textúrázott (így több lesz az fps), és ha ezeket hátulról nézed, átlátszóak, mintha ott sem lennének. -
Még mindig nem vágom... azt kell nézni hogy csávót épp lelőtték és ott van 100hpval? -
Én speciel nem tudtam reprodukálni a helyzetet :/
Sztem nem bug.
Az viszont szánalmas hogy menet közbe alakulnak a szabályok, pl odaírja a chatbox-ba hogy demo is megfelel X-ray helyett de az a szabályzatba nincs is benne. Gondolom egyik tagjuknak nem volt X-ray-e és így mivel ők az adminok úgy alakítják a szabályokat ahogy akarják.
Szánalom :( -