73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Roger6
    Hát igen, elég sok fele érdeklődünk.
  • Jamirofan89
    azért komoly,hogy mennyi topicban futunk össze xD ehhez még hozzáadódik a TDU-s múltam lolamit pü-ben írtam az még érvényes,csak kell egy kis kikapcsolódás tudod...
  • Jamirofan89
    ne haragudj! azt fogom tenni.és a többiektől is elnézést!
    elöntött a düh egyszerűen képtelenek megkülönböztetni a csalót a tisztességestől
  • Roger6
    Hallod bakker! Google-ban megtaláltam 5 másodperc alatt (neked is nagy munka lett volna biztos), hogy egy klánnak a szerverén voltál. Menjél fel a klán oldalára, aztán ott anyázzál szépen. Az ittenieknek semmi közük nincs hozzá.
  • Jamirofan89
    lehet,hogy itt olyan nincs,de igazad van ezt az egyet ismerem és mást nem tudok tenni sajnos.felhúz az ilyen.
  • Jamirofan89
    annak aki rendszeres olvasó vagy kommentelő itt és odajár játszani.
  • Spészgószt
    Szerintem egy kicsit eltévedt a
    css fórum van 1000 mié pont ide írtad be, csak ezt az egyet ismered és itt éled ki magad....
  • armageddon666
    Ez kinek szól meg milyen szerveren, wut? :D
  • Jamirofan89
    nevetséges bazdmeg,hogy az aimost nem veszitek észre és a fairplayert kezditek kibannolgatni kedves 'Biscuit deathmatch' szerón lógó barom szhar szopadék lúzer banda
    nyugodtan törölhetitek.
  • Lacccca
    Azért volt pár lövésed ahol majdnem én leestem a székről XD
  • Sickness
    Öreg vagyok már ezekhez :(
  • Lacccca
    Sickness papa köszi a részvételt :)
    Jól nyomtad :)
  • burjanmate
    Napot! Bizonyos HDR-t támogató pályák nagyon világosak és ref-map-ek fehéren világítanak. Ilyen például a deagle_garage, a cs_office2 meg még néhány. Valaki tudna segíteni?
  • Borg
    is-is
  • DeerHunter01
    szerintetek tört szerókon tényleg ennyi a csiter vagy én vagyok nagyon szar ? :DDD
  • solo
    : D
  • slimslim
    És ott vagyon online-ba
  • Lacccca
    Adminok vgy dolgoznak vagy nyaralnak és nem nagyon játszanak most így nem is tellik meg :)

Majd Szept-től ismét.
  • Szoki333
    Mi a helyzet Szőke a szeróval? miért mindig üres? :S
  • kifli
    mert nem árul privát hacket :D
  • Lacccca
    Ménem mondtad neki hogy privát fast-download vehető tőled?
    Vagy elcserélnéd egy privát hack-re?
  • kifli
    ja, azthittem vicces lesz hogy cheatet akar nekem eladni, de csak azt kérdezte hogy csináltuk meg szerveren fast downloadot :)
  • OrioN the S
    akkor mar 48 oraja voltam talpon plusz itt voltak 4en nalam es nem tudtam a vilagomrol szoval. hja
  • slimslim
    rms? csabika? pff
  • solo
    Ori, csak ennyi, hogy heló?: DDDD
  • armageddon666
    De ha jóó accról megyek akkor már kéét accom lenne teccikérteni :c
  • solo
    Am rájöttem, hogy ARMA a VAC::: Os tolvaj: O Ma megkeresett, csak nem jó acc ról... xD
  • solo
    ASD:ASD?ASD:FASD?SD:F?SDF?:D
  • armageddon666
    ne felejtsd el megadni neki az accnevedet meg a jelszavadat hogy feltelepíthesse a privát hekket az accountra :)
  • kifli
    nicsak ki vett fel friendsbe:

majd beszélgetek vele és berakom ide :D
  • GaBenc
    Nem kell védeni. Ezeket elintézem mosogatás közben. Amatőrök. Majd ha a profik jönnek akkor kell az összetartás.
  • armageddon666
    meg már elég sok játék van rajta, és egyébként müxik az 1.6 is rajta :) szal még VAC béta lehetett az a ban, vagy nem tudom...
  • solo
    Nem banoltak, mert eredeti accal sose csaltam:] Csak pacsteam en...de azok a gecik meg is érdemlik: DDD
    Főleg az oroszok..Ahol, boltba árulják a pacsteam-es cs-t xD

Nem csináltam prt screent a beszélgetésről, de ellopta a kis szaros..meg lehet nézni sztem még. Még nincs banolva az acc..elméletileg..legalábbis mikor 1 hónapja dumáltam vele, nagyba árulta nekem az accot egy 3000 ft-s tré mobil feltöltő kari ért.
  • solo
    Az csak vicc volt ..mint a hangnemből is látszik.

Figy, nekem ami most van, nemsokára 4 éve van meg....soha, senki nem próbálta meg ellopni, soha sehova nem kérték, hogy lépjek be, semelyik "unokaöcsém" nem talált meg, hogy kéne az acc....

Amit kaptam, majd később ajándékba odaadtam havernak...ő balfaszvolt....feltörték a mail jét, és onann az accot is.:]
  • GaBenc
    Ja az van. Jól megszívtam. Volt valami tuti csaló fogó progi azt a saját serveről banoltattam a VAC-al. Tök sikeres progi volt. De mint érdekesség, már nincs bannolva.
  • Sickness
    Nekem nem ellopták, én szimplán hülye vagyok és elfelejtettem mindent ami hozzá tartozott. Csak közbe rájöttem hogy van egy dobozos 1.6 is rajta és így talán visszakaphatom, ami sikerült is GJ
  • Borg
    Ugyanmár, 1.0 logika... bannolta őket a VAC, aztán kell vmi melléduma..
  • Szega87
    1.6os bannolt accountod van, csak odaadta a legkisebbnek hl2özni
  • Neoncsoves
    Csak
  • Lacccca
    JA ezen én is elgondolkozok hogy minek ezer account, nekem 1-en van minden ha ellopják visszaszerzem, de mivel én nem vagyok olyan hülye hogy megadjam a nevet meg a passt így ez nem valószínű.