73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • burjanmate
    69362
    valaki segítene?
  • Lacccca
    Ja igen Sp3 :)
  • OrioN the S
    vagy beszita
  • 5w0rdf15h
    biztos lehagyta a cracket
  • Roger6
  • OrioN the S
    meg a peccset
  • Lacccca
    HA ennyire okos vagy akkor rakd újra Windows-t :)
    Így a drivereket is újrarakhatod, anélkül hogy ütközne valami

Ha X86-os XP-t(gondolom tudod mi mert okos kis srác vagy) telepítesz ezt rakd fel:
    http://www.nvidia.com/object/winxp_190.62_whql.html

El ne felejtsd az alaplapi drivereket se felrakni (chipset,hang,lan stb..)
  • OrioN the S
    akkor nem jatszol :(
  • Roger6
    Értem. Ha feltelepítenéd az összes drivert, és egyikkel sem menne, te akkor is azt mondanád, hogy dirver hiba bazzeg! Én is így vagyok vele, ha nem indul az autó, mindig kicserélem a gyertyákat, mert hát mással tuti nem lehet gond, nem? Végülis egy számítógépben is csak driver lehet a hibás semmi más! Na mennyé szépen elfele innen...
  • attis95
    troll vagyok! amugy a 2 kozul semelyikel nem megya patchet meg ma letargyaltuk
  • OrioN the S
    jovan kicsirigo :D
  • armageddon666
    Istenem de gecibuta vagy... mit válaszoljanak? már mondtak drivert is szerintem 2-t is... már mondták is hogy büdös törtszar patchet ne rakjál az eredeti játékra, deee az úgy jó neked mert már 2 éve játszol és geciokos vagy és az jó és tuti driver hiba van... DE MÁR MONDTAK DRIVERT HAHÓÓÓ NEM TUDSZ OLVASNI???

Vagy troll vagy gyps vagy...
  • attis95
    mert kifagy a kepernyo te nagyon okos..........................pffffff
    am ujratelepittetme es nem pacseltem meg szal....
  • Roger6
    "Tudom hogy kel telepitgetni drivert feltenni" hát ez kurvára nem derült ezalatt a pár hozzászólásod alatt, ezzel küzdesz tegnap óta. Minden más igen, hogy pl. annyira hülye vagy, hogy eredeti játékra (amit nem nagyon hiszek el) törtös patch-eket pakolsz. Gratulálok. És besértődsz? Óh, hál' Istennek, vissza se gyere, keress magadnak egy ovis fórumot szépen.
    Naviszonhallásra-e!

U.i: idézlek - "tlana a kerdesemre valasozlnak... " - miafasz?
  • OrioN the S
    Megse tudod elinditani az eredeti peccselt cs-t :D
  • attis95
    Figyeljetek..En mar nagyon reg jatszom szamitogepen...Tudom hogy kel telepitgetni drivert feltenni...N am1.....keresek masik source topikot ahol tlana a kerdesemre valasozlnak...
  • Szoki333
    Hááááálllóóóó(kocsi)!!!!!!!!!!!!! Mi ez a warez-beszélgetés!??!? remélem mennek a büntetőpontok
  • OrioN the S
    az a 16+ hogy elinditani nem tudod!!! erted mar??? nem? akkor nem jatszol :@
  • OrioN the S
    Attis pihenjel legyszi. Valld be! Nem megy ez neked...
  • Roger6
    Azért +16-os, hogy ne hülyüljön el a sok kisgyerek ennyire, mint te. Te játszhatsz vele, már menthetetlen vagy.
  • attis95
    kn annyira erdekel h 16+os mint egy 16os film megnezese....mi ebbe a 16 bazmeg azt hogy fejest lovok?en egy rendes driver tkertem nem ien geci tanacsokat h legozzak...
  • Spészgószt
    Ha nem "patch"elnéd meg nem lenne szar! A steam magától frissít...feltéve ha tényleg eredeti ! Amúgy 16+os a game! úgyhogy menjé legózni!
  • attis95
    lehet hogy 14 vok de 2 eve jatszok ...
  • solo
    Kabbe.Eredeti steam en nem.
    Törtön se sokszor, az csak garry's mod miatt van.
  • Lacccca
    Persze biztos csak non steam nél használod :)

Habár ha steam nél is használod akkor te aztán igazi egy LOW vagy még úgy is nehezen van meg az 1 -es KD XD
  • solo
    Annyi kell, hogy mikor odanézel tartsa rajta a keresztet...fov2.Bár, nemnagoyn értek hozzá, most nincs is fenn a pacsteam szal...Most nemtudom kipróbálni xDDDDDDD
  • armageddon666
    x23 mert 23szor olyan jó lesz mint most! 0-0 ;)
    nem az a para hogy naprakész, hanem hogy finomhangolható... simán be tudnám úgy állítani hogy az életbe ne jöjjenek rá, hogy használom...
    FOVhoz állítani? faszt... tök minimálisra kell venni :) csak rásegítésnek van, nem hogy az ember helyett játsszon...

na nem mintha megvenném... vagy akár letöltenék bármi cheatet :\ így is alázok.. :)
  • solo
    Ahh, énis akarok olyat minna te statod:]Küggyed xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én csak most olvastam...De azért pra, hgoy ennyire naprakész:S
  • armageddon666
    vótmá...régi...fizetős...X23 jobb...komolyan...elküldjem?
  • solo
    Persze...xDDDDDDDD

• Roger6
    Te úgy szoktad, mi?
  • solo
    Hááh, most nézem a vidit...te jóég..Micsoda egy noob aki a vidit csinálta...
    Bazze....Úgy ránat mint a szar...Levalább FOV szerint állította volna be a rántást....:C
  • kifli
    kell valakinek wh? arra mentem ma fel szeróra hogy egy gyerek beírta az msn-jét meg hogyha kell wh vegyem fel :D
    ha valakinek kell wh megadhatom XD
  • solo
    Engem ez nagyon nem érdekel.Nincs rá szükség.vagy ha van akk szedek, és akkor pacsteam-oroszszerver és csak w-t kell nyomni..Beszívva jót lehet röhögni xD
  • terribad
    ez jobb, nem annyi játékra fejlesztik és jobb az aimbawt

• solo
    Neidegeljél:|

"2009.08.23. 23:24 - Szega87 (#69377)
    http://www.youtube.com/watch?v=ii2SQg2Hg_Y"

Szega hsz-e, ott van benne a link.
  • solo
    Köszönöm szépen:]
  • kifli
    nálam nincs ott :/
  • HTS s3rg1nh00