email írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen igazad van. Levesbe vele!
Szvsz nem a topicnak kéne a gumiban lenni, hanem annak aki nyitotta. Ez a topic tisza faszzs@'k.
Kedves Elvtársaim!
Ez jól hangzik köszönésnek, nem? :-))))))))
Ez jól hangzik köszönésnek, nem? :-))))))))
ímélíróprogrammal...
a bananexplorer legújabb verziójában az internettelefonköny fül mellett találod meg...
a bananexplorer legújabb verziójában az internettelefonköny fül mellett találod meg...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Van!
Tisztelt ...! és Kedves ...! vagy Szia...! vagy Üdvözlet! Hi! Hali! Hello! ennyi
Tisztelt ...! és Kedves ...! vagy Szia...! vagy Üdvözlet! Hi! Hali! Hello! ennyi
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
En a the bat! automatikus koszoneset hasznalom: Hello, <kukac elotti resz>
Best Regards,
<fullname> <email cim>
Best Regards,
<fullname> <email cim>
Én azt szoktam írni hogy Hali, vagy Üdvözlet.
na, ha már ez a fogyi úgyis nyitott neki topikot, akkor már megkérdezem, hogy hogy lehet normálisan köszönni emailben? mert ez oylan fogyin néz ki:
Jó napot!
fdsgsdgsdgsdgsdgd
Vagy, üdvözlöm, nicns egy normális köszönés sem, amit használhatnák. 5let?
Jó napot!
fdsgsdgsdgsdgsdgd
Vagy, üdvözlöm, nicns egy normális köszönés sem, amit használhatnák. 5let?
Ha ez a kérdés, akkor én pl. szépen írom mindig.
Köszönés, megszólítás, felkiáltójel.
Sor kihagy.
Üzenet bekezdésekkel, nagybetûvel kezdõdõ mondatokkal stb.
Utána Üdvözlettel, köszönettel vagy tisztelettel és aláírás
Köszönés, megszólítás, felkiáltójel.
Sor kihagy.
Üzenet bekezdésekkel, nagybetûvel kezdõdõ mondatokkal stb.
Utána Üdvözlettel, köszönettel vagy tisztelettel és aláírás
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Megnézem a freemailes acc.-om jött-e levél. Nem jött. Bezárom.
Megnyitom az Outlookot, lecsekkolom, jött-e mail. Ha jött, akkor elõbb válaszolok arra, ha nem, akkor nekikezdek annak a levélnek, ami miatt megnyitottam az outlookot. Új levél létrehozása, beírom a címzettet, és a tárgyat. Aztán megírom a mondandómat. Végén átolvasom, és ráklikkelek a küldés-fogadás gombra. Miután elküldte, bezárom az Outlookot. Ennyi. 

lehet hogy en vagyok az alma de nem ertem az alap kerdest 😄
szerinted hogy ?
<-- így.
nem értem miert lepi el ennyi barom a forumot?!menjenek inkabb a [email protected].
szerinted hogy ?
<-- így.
nem értem miert lepi el ennyi barom a forumot?!menjenek inkabb a [email protected].
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
egy