Carlos Santana

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudja vki hogy ki lesz santana elõzenekara?
én tavaly voltam, elég fasza volt, nagyon nagyok, fõleg ebben a felállásban! a kongás csávó se semmi! 😊

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

St
nem volt akkora durr sztem, néha uncsi volt marhára
Szabina
Viszont a helyszínen kaptam egy csomó szórólapot Santanáról, majd beszkennelek egyet, és megmutatom.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Szabina
Sajnos nem tudtam, mert nem engedték bevinni a fényképezõgépet: a biztonságí õrök a belépésnél belenéztek a táskámba, észrevették a gépet, és már mehettem is vissza vele a kocsihoz. Sajnos nincs még fényképezõs mobilom, pedig most igazán jól jött volna. 😞

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Taranov
Azért is nyitottam a topikot, mert tudom, hogy tegnap volt, de én nem voltam, csak tegnap tudtam meg, hogy van.
Csináltál képeket?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Jaja, a legprofibb!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Szabina
Hú, Én tegnap voltam a Santana koncerten, nagyon jó volt!

PResident Evil

PResident Evil

PResident Evil

PResident Evil

nemcsakfeel
képet rollA!

*hihi ** *

PResident Evil
Isten

Taranov
No, várom a hozzászólásokat.