Carlos Santana
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja vki hogy ki lesz santana elõzenekara?
én tavaly voltam, elég fasza volt, nagyon nagyok, fõleg ebben a felállásban! a kongás csávó se semmi! 😊
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
Viszont a helyszínen kaptam egy csomó szórólapot Santanáról, majd beszkennelek egyet, és megmutatom. 

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Sajnos nem tudtam, mert nem engedték bevinni a fényképezõgépet: a biztonságí õrök a belépésnél belenéztek a táskámba, észrevették a gépet, és már mehettem is vissza vele a kocsihoz.
Sajnos nincs még fényképezõs mobilom, pedig most igazán jól jött volna. 😞
Sajnos nincs még fényképezõs mobilom, pedig most igazán jól jött volna. 😞
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Azért is nyitottam a topikot, mert tudom, hogy tegnap volt, de én nem voltam, csak tegnap tudtam meg, hogy van.
Csináltál képeket?
Csináltál képeket?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Jaja, a legprofibb! 

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hú, Én tegnap voltam a Santana koncerten, nagyon jó volt!