Egyre éleződik az amerikai faxháború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Furcsa, hogy a spam-et mindenki elítéli, a fax-spam küldõ cég meg még hõböröghet, ha valami "rontja" a bizniszt. Ahogy mondta tesztelo, a kapott fél fizeti a nyersanyagot, ráadásul felesleges papírszemetet is termel.
Mindenféle kéretlen-levél küldõvel egyet kell tenni:
Mindenféle kéretlen-levél küldõvel egyet kell tenni:

Bocs lehet hogy félreérthetõ voltam. Én csak arra akartam célozni, hogy a hülye amcsik perelgetnek össze-vissza, minden hülyeségért, amire nálunk csak azt mondanák: "ugyan már..."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem tudom, te mennyire örülnél a napi 1-2 reklámfaxnak: te fizeted a papírt, tintát, azaz a másik reklámjának költségét... Nálunk pl. egy lap kinyomtatása 35 Ft-ba kerül, és volt, hogy 4-5 oldalas reklámfaxot kaptunk, és itthon még törvény sincsen rá.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Errõl az az eset jut eszembe, amikor egy ember 10 millió dollárra beperelt egy dohányárut gyártó céget, mert a cigitõl tüdõrákot kapott. Vagy a mikrosütõt gyártó céget, mert mi az hogy nem lehet benne macskát szárítani. Sok gyökér amerikai!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Pont ezt akartam mondani... Amerikaban ugyvednek erdemes menni :o)
Y
Y