68
Szal...
-
#28 akkor lehet többen kéne csinálni : \ -
#27 oan nemprofit még én is tudok... :) Csináltam itt már pár "jóarc vs. rosszarc" képregényt. -
#26 De Kata draga en nem profi fokon keresek rajzolot hanem egy sima mezei-t aki kepes harom embert es par fat , hazikokat es miegyebeket lerajzolni.
Nem kertem en profit... eleg egy kis egyszeru munka hozza :)
-
#25 Van grafikus ismerősöm, de egy képregényt nem egy ember szokott megrajzolni, mert az eszméletlen munka. És persze sokat kérnek el a sok rajzért. -
#24 Az otlet megvan. A story megvan. A szereplok megvannak.
Csak a rajzolo hianyzik. -
#23 jöhetek alfőnöknnek? -
#22 Eloszor is a pasi Brazil es alig tud angolul. Masodszor meg nem valana el akarmit.
De mondom bazz ha untatkozol miert nem mesz el moziba? -
#21 fúúúúú!!!!!!44444! akkor nagyon rendes tőled, hogy az ötletedhez keresel mégis megvalósítót!!!!44444
: o ))))))))))))))))))))))))) -
#20 Jo de csak este 10 utan oksa? -
#19 Csaj szolok hogy nekem van egy ismerosom aki minden heten egy csodalatos kepregenyt rajzol es teljesen ingyen es csakis a hobbi kedveert.
Egyebkent a Monkey Island kerpegenyrol van szo. -
#18 Nem hinném hogy akinek nagy tehetsége van a rajzoláshoz nem rendelkezne annyi ötlettel/ képzelőerővel hogy ne tudna összehozni 1 képregényt. CSak rájön hogy k.ra nem éri meg ;P -
#17 igen, ezzel főleg az alkotáshoz egyébként teljesen tehetségtelen emberek szoktak példálózni ezzel..:D
ehhez kapcsolódó kedvenc idézet:
"FANTÁZIÁM van de nincs kézügyességem!" :D -
#16 Felvettelek ICQ-ba, majd authorizáljál pls. -
#15 Az az okos, aki így csinálja. Az ötletből van a pénz, nem a tehetségből, mert azzal nem ér senki semmit, amíg nincs hozzá ötlete. -
#14 Ez egy olyan dolog hogy nektek nincs jobb dolgotok csak kotekedni es undok megjegyzeseket csinalni. Ha ennyire untatkoztok es nincs jobb dolgotok javaslom menyetek el vizet szaritani.
Egyebkent nem tudom mit okoskodol mert fogalmad nincs hogy milyen projekt ez.
Akit erdekel irjon es ha megbizhato es be tud mutatni valamit akkor megkapja az ajanlatot. -
#13 ez 1 olyan próbálkozás, hogy játkfejlesztőket keresek, játékok csinálni, mert van 1 jó 5letem... :P
én majd csak osztom az észt, míg mások dolgoznak... -
#12 Akkor erdekelne a dolog? Kb olyan stilusban kene mint a megszokott kepregenyeket. Ugy gonoltam hogy hetente ket oldalas cucc legyen bar ez attol is fugg hogy van e neked szabad idod ra. -
#11 Jah hát ott mindent tudni kell rajzolni ha nem tudnék akkor elég gáz lenne odajárni... szóval hülye kérdésre hülye válasz! -
#10 En szamolom majd a penzt.... baaz.
-
#9 Ha erdekel akko kerese meg. -
#8 ahham.. és tudsz? :D -
#7 Ööö én képzőművészeti suliba járok.. magyarul ott tudni kell rajzolni... :) -
OPM #6 story? -
#5 szervezkedik-rendezgedik :) -
#4 egen és te mit csinálsz benne? :P -
#3 Ja es aztan hazat epitettek magamnak majd kocsit veszek es lassan felvasarolom a vilagot. Aztan mar csak a hold a hatar.
ilyet miert kell beirni? Osziten? Ez non-profit on-line kepregeny lesz ha ennyire erdekel. -
#2 és ha kell valaki aki lerajzolja te mit fogsz csinálni ?
beszeded a "lóvét" ? -
#1 Ez a projekt mar tobb honapja el de sajnos eddig meg senki sem jelentkezett.
Az otlet az hogy megalkotni egy tejesen magyar kepregenyt. Maga a story es a szereplok titok egyenlore.
Kellene nekem egy olyan ember aki meg van aldva a rajzolas tehetsegevel. Egyszoval aki kepes arra hogy lerajzojon egy egesz kepregenyt.
Tudom hogy rovid voltam de egy ilyen emberre lenne szuksegem.
Maga a kepregeny humoros lesz es egyben erdekes is.
Akit erdekel az irjon email-t :
[email protected]
vagy ICQ
71675010