A Kepregeny Projekt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ehhez kapcsolódó kedvenc idézet:
"FANTÁZIÁM van de nincs kézügyességem!" 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyebkent nem tudom mit okoskodol mert fogalmad nincs hogy milyen projekt ez.
Akit erdekel irjon es ha megbizhato es be tud mutatni valamit akkor megkapja az ajanlatot.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én majd csak osztom az észt, míg mások dolgoznak...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
ilyet miert kell beirni? Osziten? Ez non-profit on-line kepregeny lesz ha ennyire erdekel.
beszeded a "lóvét" ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Az otlet az hogy megalkotni egy tejesen magyar kepregenyt. Maga a story es a szereplok titok egyenlore.
Kellene nekem egy olyan ember aki meg van aldva a rajzolas tehetsegevel. Egyszoval aki kepes arra hogy lerajzojon egy egesz kepregenyt.
Tudom hogy rovid voltam de egy ilyen emberre lenne szuksegem.
Maga a kepregeny humoros lesz es egyben erdekes is.
Akit erdekel az irjon email-t :
[email protected]
vagy ICQ
71675010