Austriában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Láttam kint egy belsõ projektoros Sagem tv-t olyan 5000Euróért, és gondoltam egyet, itthon fölhívtam Sagem-éket!
Kiderült, hogy ez valami új Amcsi fejlesztés, ami a mostani legszebb képet adja, de õk nem hiszik el, hogy kint már van ilyen... erre mondom nekik, hogy kint már esik az ára, erre majdnem elájult a csávók!:D
Meg akartuk venni, de sajna, itthon nincs rá garancia(mivel itt nincs ilyen tv), és ide-oda hurcolászni, ha baja van nem éri meg!
Ja, meg itthon alkatrész sincs hozzá, mivel kis hazánkban kb 2 év mulva lesz kapható a tv!
Ennyit arról, hogy az Unión belül egységesek az árak!
Mondjuk az ár lehet egyforma, de egy csomó cucc nincs itt, ami pár km-re az országtól kapható!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
de vmi használt cikkek(laptop ra gondolok) boltja nincs vagy vmi oldal is jó lenne amin Ausztria használt laptopok van és egyéb cuccosok mint pl nálunk az apronet
Ruhát meg a Parndorfi McArthur -ban.
két hete voltunk.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
(laptop kéne)
Én németül irtam nekik.
www.digicamabholshop.at (Itt vettem a Minolta Z1-em hétvégén, pénteken megrendeltem online, másnap reggel mehettem érte bécsbe. 128-as kinsgston kártyával, és tölthetõ akksikkal is olcsóbb volt, mint itthon csak a gép...)
www.digitrend.at (ez is korrekt, csak nincs meg egy napon belül a cucc)
(geizhals is ezeket köpi ki általában)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊