25
Austriában hol érdemes venne ...?
-
#25 tudtok mondani autós tuning üzleteket /FK Koni ....stb -
G_ArchAngel #24 Pandorf rulez:))) -
#23 bécs környékén hol vannak vmi jó kis boltok?amúgy UP -
#22 Én is akármikor ki tudok menni, de ez a tv akkora, mint egy kispolszki, és nincs állandó teherauntónk szállítgatni...:) -
Borg #21 Én meg ahogy megvenni kimentem bécsbe, ugyanúgy ki tudok majd menni újra, ha netán garanciális ügye lenne a minoltának. -
#20 Hát jó messze!:D -
#19 ez nem ujdonság, attól még mert a papíron ott a pecsét messze van még európa -
#18 Az a legjobb!
Holnap megyünk ki fateromékkal! -
#17 De kint van olyan, ami itthon nincs!
Láttam kint egy belső projektoros Sagem tv-t olyan 5000Euróért, és gondoltam egyet, itthon fölhívtam Sagem-éket!
Kiderült, hogy ez valami új Amcsi fejlesztés, ami a mostani legszebb képet adja, de ők nem hiszik el, hogy kint már van ilyen... erre mondom nekik, hogy kint már esik az ára, erre majdnem elájult a csávók!:D
Meg akartuk venni, de sajna, itthon nincs rá garancia(mivel itt nincs ilyen tv), és ide-oda hurcolászni, ha baja van nem éri meg!
Ja, meg itthon alkatrész sincs hozzá, mivel kis hazánkban kb 2 év mulva lesz kapható a tv!
Ennyit arról, hogy az Unión belül egységesek az árak!
Mondjuk az ár lehet egyforma, de egy csomó cucc nincs itt, ami pár km-re az országtól kapható! -
#16 úgy mondták, mi csak most megyünk -
#15 tudom csak lol vok :D
de vmi használt cikkek(laptop ra gondolok) boltja nincs vagy vmi oldal is jó lenne amin Ausztria használt laptopok van és egyéb cuccosok mint pl nálunk az apronet -
Borg #14 Ez hülyeség. Az osztrák mediamarktok egy fillérrel sem olcsóbbak, mint az itthoniak. Napi árfolyammal (253ft) számolva. Kivéve, ha valami akciós, de olyan meg itthon is van. -
#13 elektronikát. Bécsben a Shopping cityben, a Media Markt -ban.
Ruhát meg a Parndorfi McArthur -ban.
két hete voltunk. -
#12 nem tudtok ausztriában használt cikk piacot?
(laptop kéne) -
Borg #11 Hát azt cseszheted akkor :)
Én németül irtam nekik. -
#10 De nem tok nyelveket...
Englishül írtad? -
Borg #9 digitgépet, és egyéb multimédiás cuccokat:
www.digicamabholshop.at (Itt vettem a Minolta Z1-em hétvégén, pénteken megrendeltem online, másnap reggel mehettem érte bécsbe. 128-as kinsgston kártyával, és tölthető akksikkal is olcsóbb volt, mint itthon csak a gép...)
www.digitrend.at (ez is korrekt, csak nincs meg egy napon belül a cucc)
(geizhals is ezeket köpi ki általában) -
#8 Én is oda szoktam járni! -
#7 Ruhát meg Parndorfban, nem sokkal a határ után. -
#6 www.geizhals.at -
#5 kéz alól -
#4 szerintem meg osztrákban kuka powa!! -
#3 Próbáld meg az Elektro Wordben, és a piacon :D -
#2 venne=venni -
#1 Austriában hol érdemes venne elektronika cuccokat és ruhákat?