1414
-
#1414 Jonak tunik, aztan majd a release utan meglatjuk, de addig is Mars Tactics steam oldala -
chris0000 #1413 hi. ha vki emlékezne esetleg, h a JA3-ban h kell felvenni a lootot az auto-resolve harc után, írjon rám, vagy ide.. thx. üdv. -
#1412 A Jagged 2 óta vártam egy ilyen folytatást....végre. Aztán a BD2 után itt a BD3 is. Mi történt, mi történik? :)))) -
#1410 hát ez nagyon jo lett, pár modot felraktam és kellően nehéz alapon is viszon több kényelmi funkcio van (minden szétszedhető eladhato vehetp stb) -
Profi1000 #1410 Azt húztam le,kipróbálásra mielőtt megveszem.Más verzió nincs is fent. Lehet ez a hiba valamelyik játékvezérlő hibája miatt vagy hiánya miatt? Ugyanis most húztam újra az oprendszert? -
#1409 flt verziot tölsd le -
Profi1000 #1408 Sziasztok! Tudja valaki hogy mi lehet az oka annak hogy rákattintok az email vagy a jegyzetek mappára a játékban és gyakorlatilag utánna semmit nem tudok csinálni a játékban. A válaszokat elöre is köszönöm -
#1407 C:\Users\$YOUR_USER\AppData\Roaming\Jagged Alliance 3\Mods útvonalon, ha nem létezik, hozza létre a Mods mappát.
rejtett mappáék megjelenitését persze pipáljátok be addig a totalban
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2023.07.28. 09:49:41 -
#1406 a modokat hova kell rakni manuálisan a tört verzioknál tudja valaki? -
#1405 ősszel jön egy WWII klón is
https://www.playdome.hu/hirek/60729/jatekmenet-bemutatot-kapott-a-classified-france-44
-
JonasSandor #1404 Majd lesz normális fordítás. -
Tibbbor #1403 Csak jelezném, hogy már van ugyan gépi forditás a játékhoz, nem is rossz, de a magyarítás bemásolásától kezdve nem működik a gyorsmentés(ismeretlen hiba) és a meglévő mentések sem törölhetők! Kár!
Megj.: fentieket az FLT és a GOG verzióval próbáltam ki.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2023.07.17. 17:47:56 -
JonasSandor #1402 Ja gyorsan törték. -
#1401 hát virágbolti már kint van de most két hétig elutazom majd utána nézem mik a tapasztalataitok -
#1400 Jo, csak nalam tizenharmadika ragadt meg, azt hittem ma jelenik meg. -
JonasSandor #1399 Holnap este aktiválódik ahogy lenni szokott. A spin off részektől ezerszer jobb lett az tény. -
#1398 Ha csak egy picit jobb, mint az elozo vadhajtasok, en mar boldog leszek. Sajnos ma sincs meg ott a letoltes gomb, de hetvege csak a jateke, minden mast felreteszek. -
JonasSandor #1397 Nem lett hibátlan de nagyon durva hibák sincsenek. Baromi nehéz lett az fix. -
JonasSandor #1396 XDXDXD THQ Nordic nem szokott elbaszni nagyon játékot. -
#1395 ha ezt is elcseszik feladom a reményt :-D -
JonasSandor #1394 Ha eddig nem volt 1 hét múlva gó. -
#1393 Talán most már tényleg megjelenik és nem lesz csúszás :) -
JonasSandor #1392 Július 14 váááá -
JonasSandor #1391
Most szólaltak meg. -
JonasSandor #1390 Ja az nem most volt. -
#1389 jo lesz főleg hogy a soldiers of war ota várunk egy WWII klont ami cirka 25 év -
JonasSandor #1388 Ja kár. Azt hittem már valami jó. -
#1387 bocsi ez nem a JAG3 hanem a forgotten but unbroken egy WWII klón, demoja tölthwető ez két pálya
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2023.03.25. 08:07:49 -
JonasSandor #1386 Végre mutattak valamit. -
#1385 -
#1383 Jaja. Egy honapja volt valami fejlesztoi video, keszulget tovabbra is, van esely az idei megjelenesre. -
JonasSandor #1383 Az jó, ez ami linkelve lett decemberi dátum van ha nem késik. -
#1382 tán idén jön az is, meg a urban strife meg még kettő hasonlo -
JonasSandor #1381 Jaggedre van valami dátum? -
#1380 végre, vagy 20 éve volt WWII klón utoljára, Soldiers at war, Squad leaders, meg még pár
most jön egy
-
#1379 gray zone magyarul jelent meg, posztapokaliptikus, space szünet és parancs kiadhato -
#1378 endstate remek játék már így is, ráadásul unityfordítóval szépen magyarkodik is, 10 pálya van egyenlőre dehát még early
-
#1377 Sajnos nem jutott ra ido, visszatertek a cimborak a wow kiegre es igy a hetvegenek lottek is :) Mindenesetre a telepites kesz, a heten muszaj lesz raneznem, mert nagyon izgat mar az is. -
hawkie22 #1376 Kíváncsi vagyok, mit mondasz róla, nekem eddig bejön, bár még nagyon az elején vagyok, eddig csak Blade, Captain Marvel meg Iron Man a segítöim. Kb. 2-3 órát pakoltam bele eddig. :) -
JonasSandor #1375 Mikor fog jönni?