The Streets
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak 2 albuma jelent meg tuti az original pirate material meg a majusban kijott a grand dont come for free
egyebkent meg az a neger srac csak kozremukodo mint ahogy noi vokal is van tobb szamban tobbek kozott az it's too late-ben ami nekem is a kedvencem
meg annak a szamnak a high contrast remix-e is kivalora sikeredett a honlapjukon meg is lehet hallgatni
egyebkent meg az a neger srac csak kozremukodo mint ahogy noi vokal is van tobb szamban tobbek kozott az it's too late-ben ami nekem is a kedvencem
meg annak a szamnak a high contrast remix-e is kivalora sikeredett a honlapjukon meg is lehet hallgatni
nem, már 1 éve ismerem pket, de csak most kezdtem komolyabban foglalkozni velük... 😊
új számuk isten: Dry your eyes
új számuk isten: Dry your eyes

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
tom, h mike skinner nyomatja, de a többen nyomatják. van valami néget faszi is aki énekelgteni szokott. pl. az 1. klippben õ nyomatja a refrént...
nem banda, hanem egy egyszemelyes project
mike skinner nevu londoni gyerek csinalja
persze ettol fuggetlenul mind2 albuma isteni
mike skinner nevu londoni gyerek csinalja
persze ettol fuggetlenul mind2 albuma isteni
Oda is megérkeztek a nigériaiak? 😄DD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Anglia egyik új "üdvöskéje" a banda, akiknek talán a legnagyobb érdemük a nagyon jó ritmusok mellett a szörnyû angol kiejtésük! 😄DD
Nem vagyok 1 hip-hop ill. rap rajongó, de ezeknek a zenéje a "fura angol akcentussal" nagyon bejön! 😊The Streets
Nem vagyok 1 hip-hop ill. rap rajongó, de ezeknek a zenéje a "fura angol akcentussal" nagyon bejön! 😊The Streets