A Bourne csapda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szreeke
Matt Damon gyatra színész??? Grat!! Maradj is meg Stallonenál!
A könyv azért sokkal jobb a filmnél bár nekem az is tetszett.

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

Hát gyerekek ez a "film" egy rakás fos,megvan a véleményem az ilyenekrõl akik ezt éltetik.

mekorikamozibaszod

zaki
hmmm, szal lesz 3. rész <#taps><#worship><#eljen>

Alien
ehh

Hentes Bill
köszönjük a hozzászólást 😄

Boldog Karácsonyt!

Eleg vacak volt.
Ez a Mat gyerek eleg gyatra szinesz.
Rambo2 jobb volt.
Hentes Bill
most láttam én is. tetszett ez is, de az 1. jobb volt. biztos vagyok benne, hogy lesz 3. rész is, legalábbis a vége erre következtetett

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
jeeee, mexereztem a filmet, ma meg is nézem

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
7.4-en áll az imdb-n több mint 5500 szavazó szerint, az nem rossz, sõt... és egy hónap múlva lesz a mozikban nálunk

Boldog Karácsonyt!

nah, remélem valaki már csekkolta rajtam kívül is, és akkor el lehet vitatkozni azon, hogy megint a könyv nyert😊 korrekt film, de az elsõ rész jobban tetszett.

a lényeg, hogy remélem sok ilyen film lesz még - és azt is remélem, hogy a 3. rész, a bourne ultimatum, 2 év múlva már a moziban lesz!
Alien
jaja, arra gondoltam 😊

a diíszbemutató esetleg, de a premier még nem volt meg, ellenben kint nagyon sok tesztvetítés szokott lenni, so innen a szavazatok
nem lesz szinkron.
Alien
Az nem bizos, hogy lesz hozzá szinkron, nem attól késik ennyit , gondolj pl a Holnapután-ra vagy a Mátrixra ami világpremierrel együtt jött szinkronosan.

Különben szerintem nem baj ha nem lesz szinkronos a film, jó az angolul is, felirat meg úgyis lesz hozzá 😊

Bucser
😞 KJár, hogy csak szeptemberben, de gondolom csinálnak akkor szinkront hozzá😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alien
De még Amerikában sem megy nem? A Los Angeles-i premier vetités 15-én volt gondolom azok szavaztak eddig az imdb-n akik látták, hisz eddig nincs sok szavazat, de 23-tól már az összes amerikai moziban fogják játsznai. Különben az elsõ rész nekem is bejött, várom a folytatást 😊 Nálunk Szeptember 30-án kerül a mozikba.

a lényeg, hogy remélem minél több mindent sikerül majd ebbe a részbe belezsúfolni, abból, ami a könyvben volt (bár lehet, hogy ha tovább akarják vinni az elsõ rész bizonyos szálait, akkor totál el kell térniük az eredetitõl), szóval kíváncsi vagyok, hogy most átmerik-e lépni a 2órás filmhosszt?
nekem is itt csücsül a polcomon, bár nem dvd-n, hanem könyv alakban. a film tetszett (7/10), bár azt sajnáltam, hogy elég sok kimaradt a könyvbõl - anno ugye ezt a könyvet már megfilmesítették egyszer richard chamberlain-nel is, az egy 180perces tévéfilm lett, szóval abba, a hosszból adódóan nemcsak a leegyszerûsített sztorit zsúfolták bele, bár nem sikerült olyan jól😊
Bucser
Végre Zaki vissza a régi színekhez.. Mit ne mondjak kezdett idegelni a Kill Bill-es logod😊

Egyébként Bourne Identity nálam is itt csücsül a polcon eredeti DVD-n😊 IMO a 2 rész is erre hivatott😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem is itt csücsül a polcomon az elsõ rész, szerintem is fergeteges volt.

Taranov
Az általam legjobbnak tartott 5 film közé besorolom 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
jaja. nagyon zsír a ahngulata a filmnek, egy percig nem lehet rajta unatkozni, látványos is, és van benne egy nagyon fasza üldözõs jelenet 😊

Bucser
NAgyon jó film.. nekem is egyik kedvencem...

LittleL
én még az elsõt sem láttam, télleg olyan jó film ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Bucser
Igen úgy értettem😊 Én nem láttam német TV-n sem semmit...

zaki
sztem úgy értette, hogy magyarországon nem sok hírt hallottunk a folytatásról 😊

zaki
kösz

?? szép csendben? kint ezerrel mennek a reklámok, matt damon minden villamoson - most, hogy will smith lekerült😊
nálunk õsszel lesz
zaki
húúúú, én már rohadtul várom, én is olvastam róla hogy lesz, kíváncsi vagyok nálunk mikortól nyomják a mozik, az 1 az 1ik kedvenc akciófilmem

Bucser
Úgy néz ki szép csendben kijött a Bourne identity 2 része....

A Címe The Bourne supremacy😊 Eddig 8.8/10 az IMDB-n...