31
http://www.imdb.com/title/tt0372183/ Itt lehet róla infot találni... Kérdés ki látta???
-
#31 Matt Damon gyatra színész??? Grat!! Maradj is meg Stallonenál!
A könyv azért sokkal jobb a filmnél bár nekem az is tetszett. -
intzs #30 Hát gyerekek ez a "film" egy rakás fos,megvan a véleményem az ilyenekről akik ezt éltetik.
-
#29 hmmm, szal lesz 3. rész -
#28 ehh -
#27 köszönjük a hozzászólást :D -
asdasdasd #26 Eleg vacak volt.
Ez a Mat gyerek eleg gyatra szinesz.
Rambo2 jobb volt. -
#25 most láttam én is. tetszett ez is, de az 1. jobb volt. biztos vagyok benne, hogy lesz 3. rész is, legalábbis a vége erre következtetett -
#24 jeeee, mexereztem a filmet, ma meg is nézem -
#23 7.4-en áll az imdb-n több mint 5500 szavazó szerint, az nem rossz, sőt... és egy hónap múlva lesz a mozikban nálunk -
winnie #22 nah, remélem valaki már csekkolta rajtam kívül is, és akkor el lehet vitatkozni azon, hogy megint a könyv nyert:) korrekt film, de az első rész jobban tetszett.
a lényeg, hogy remélem sok ilyen film lesz még - és azt is remélem, hogy a 3. rész, a bourne ultimatum, 2 év múlva már a moziban lesz! -
#21 jaja, arra gondoltam :) -
winnie #20 a diíszbemutató esetleg, de a premier még nem volt meg, ellenben kint nagyon sok tesztvetítés szokott lenni, so innen a szavazatok -
winnie #19 nem lesz szinkron. -
#18 Az nem bizos, hogy lesz hozzá szinkron, nem attól késik ennyit , gondolj pl a Holnapután-ra vagy a Mátrixra ami világpremierrel együtt jött szinkronosan.
Különben szerintem nem baj ha nem lesz szinkronos a film, jó az angolul is, felirat meg úgyis lesz hozzá :) -
#17 :( KJár, hogy csak szeptemberben, de gondolom csinálnak akkor szinkront hozzá:) -
#16 De még Amerikában sem megy nem? A Los Angeles-i premier vetités 15-én volt gondolom azok szavaztak eddig az imdb-n akik látták, hisz eddig nincs sok szavazat, de 23-tól már az összes amerikai moziban fogják játsznai. Különben az első rész nekem is bejött, várom a folytatást :) Nálunk Szeptember 30-án kerül a mozikba. -
winnie #15 a lényeg, hogy remélem minél több mindent sikerül majd ebbe a részbe belezsúfolni, abból, ami a könyvben volt (bár lehet, hogy ha tovább akarják vinni az első rész bizonyos szálait, akkor totál el kell térniük az eredetitől), szóval kíváncsi vagyok, hogy most átmerik-e lépni a 2órás filmhosszt? -
winnie #14 nekem is itt csücsül a polcomon, bár nem dvd-n, hanem könyv alakban. a film tetszett (7/10), bár azt sajnáltam, hogy elég sok kimaradt a könyvből - anno ugye ezt a könyvet már megfilmesítették egyszer richard chamberlain-nel is, az egy 180perces tévéfilm lett, szóval abba, a hosszból adódóan nemcsak a leegyszerűsített sztorit zsúfolták bele, bár nem sikerült olyan jól:) -
#13 Végre Zaki vissza a régi színekhez.. Mit ne mondjak kezdett idegelni a Kill Bill-es logod:)
Egyébként Bourne Identity nálam is itt csücsül a polcon eredeti DVD-n:) IMO a 2 rész is erre hivatott:) -
Roll #12 Nekem is itt csücsül a polcomon az első rész, szerintem is fergeteges volt. -
#11 Az általam legjobbnak tartott 5 film közé besorolom :) -
#10 jaja. nagyon zsír a ahngulata a filmnek, egy percig nem lehet rajta unatkozni, látványos is, és van benne egy nagyon fasza üldözős jelenet :) -
#9 NAgyon jó film.. nekem is egyik kedvencem... -
#8 én még az elsőt sem láttam, télleg olyan jó film ? -
#7 Igen úgy értettem:) Én nem láttam német TV-n sem semmit... -
#6 sztem úgy értette, hogy magyarországon nem sok hírt hallottunk a folytatásról :) -
#5 kösz -
winnie #4 ?? szép csendben? kint ezerrel mennek a reklámok, matt damon minden villamoson - most, hogy will smith lekerült:) -
winnie #3 nálunk ősszel lesz -
#2 húúúú, én már rohadtul várom, én is olvastam róla hogy lesz, kíváncsi vagyok nálunk mikortól nyomják a mozik, az 1 az 1ik kedvenc akciófilmem -
#1 Úgy néz ki szép csendben kijött a Bourne identity 2 része....
A Címe The Bourne supremacy:) Eddig 8.8/10 az IMDB-n...