183
Véleményetek?
-
#63 öcsém üzeni, hogy a
4. még nagyon jó volt
az volt a legjobb -
#62 Szerintem se az 5. már nagyon gagyi volt. -
#61 Aha. Én remélem, hogy nem lesz több rész. Már a 4-et nem kellett volna. A 3. még úgy ahogy elmegy, de a 4 és az 5 tényleg nem kellett volna. :( -
#60 NEm lehet tudni lehet, hogy az egész egy nagy reklám kampány volt Sly-nak. De majd kiderül, hogy mégis leforgatja vagy sem. -
#59 Úgy tudom, hogy lebeszélték Sly-t a többi rész leforgatásáról az öreg korára hivatkozva. -
#58 Én meg valahol azt olvastam, hogy egyszerre fogja forgatni a 6. és 7. részt. Azt, hogy igaz nem tudom, de érdekes hír. -
#57 Nem tudom, hogy hol olvastam, de állítólag Sly-nak 5 diplomája van. -
#56 Viszont azért a Rocky 1-2-t Sly Forgatókönyvíróként is jegyzi...A 2.-at rendezte is... Nekem ez az ami tetszett benne... Látszik, hogy intelligensebb mint a Schwarzi:) (azt sem tudom, hogy választották meg kormányzónak:)) NAgyszájú bajor... -
#55 itt vannak fent Rocky zenék és a SW ep 1ből is fent van az a szám amiko Darth maul vs Obi wan és Quigon ( a címe duel of the fates) -
#54 Pont az maradt ki a 3,4,5 részből, mint ami olyan mesterivé, egyedivé tette az 1,2-t.
Erről van szó.
Haonlítsd csak össze Rocky-t az elsőrészbeli és pl. a negyedikrészbeli énjével. Ég és föld a különbség.
-
#53 egyépként nagyon jó megfigyelők vagytok kellene menni ilyen film problémák kutatónak -
#52 az emberek változnak a valóságban és így valtoznak a filmekben is -
#51 Az, hogy a 3,4,5. részekben teljesen kiölték a karakterek jellemeit.
Pl.
-Az 1,2-ben Rocky egy bárgyú, állandóan pofázó, dilis egyént alakít. Ez a 3. résztől megszűnik (az 5-ben fel lehet lelni a jellem újraélesztését, de sikertelenül lett megoldva).
-Az 1,2-ben Adrian egy félénk jellem, a 3. résztől pedig egészen megkeményedik.
Szal az össze jellem megváltozik a 3. résztől, olyan jellemvonások, amelyektől a szereplők emberiek voltak. Egyedül Paulie jelleme maradt meg, az örökös irigykedő pesszimista. :)
-
#50 mi volt vele a bajotok? -
#49 De nem akkor hanem régebben -
#48 mivel tegnap este adták... :D -
#47 ja akkor láttam már... -
#46 Nekem semmi bajom a szinkronnal. (Talán azért, mert még egyik részt sem láttam angolul. :)) -
#45 jesszusom, ilyen otvar gagyi undorító szinkront, mint amit ehhez a filmhez csináltak, komolyan mondom szánalmas -
#44 Akkor magyarul nem lesz Rocky 6 de kár -
#43 én ugy tudom, hogy Sly szeretett volna cisnálni, de lebeszélték, mert hogy ő már túl öreg hozzá -
#42 dehogynem kell az király az utolsó 3-rom rész is ma lesz az ötödik és ezzel be is fejezték
nem tudtok róla valami infót hogy lesz-e ROCKY 6 mert úgy volt hogy forgatja? -
#41 Azért a 2 hasonlított az 1 színvonalához.
A 3.,4.,5. már nem kellett volna. -
Ben C #40 1 jo volt többi ugyanaz csak más ellenféllel, más helyen, me mittomén. -
#39 12-es és ujra lesz vágva és szinkronozva a TeleTubbies szintjére:) -
#38 Nem semmi...pedig nem is horrorfilm.
Nincsenek benne annyira brutális elemek, max a film politikai szaga okozhatja ezt.
Kíváncsi leszek, hogyha a Rocky 4 18+ minősítést kapott, akkor majd ha évek múlva a Kill Billt vetítik, akkor az milyen minősítést kap :D:D -
#37 holnap a rocky 4 jön király és kemény lesz 18 éven felüliek nem nézhetik -
#36 jövő héten megnézheted
-
#35 SPOILER
Az 5. rész arról, hogy Rocky a Drago elleni meccsen megsérül agyilag, és nem játszhat több meccset. Egy rossz befektetés miatt a Balboa család eladósodik, ezért visszakényszerülnek oda, ahonnan Rocky indult: a philadelphiai nyomornegyedbe. Rocky a régi boxtermet a szárnyai alá veszi, és itt eddzi a tehetségeket. Az egyik srác, Tommy Gunn kimagasodik a többi közül, Rocky elvállalja a menedzseri szerepét, mert a kölyök egykori sajátmagára emlékezteti. Itt borul ki a bili, ugyanis Tommy a pénz hatására elcsábul, és Rocky ellen fordul. A film végén Rocky és Tommy összecsap az utcán, melyből vajon ki kerül ki győztesen? :D
SPOILER -
#34 Az 5. rész miről szól? -
#33 Annak ellenére, hogy a 2-ben Apollo mennyire szemét volt Rocky-val. :D -
#32 Eléggé melepődtem amikor láttam hogy a Rocky hogy össze haverkodott az Apolloval. -
#31 én úgy tudom, hogy csak 9 jelölést kapott -
#30 ja -
Csaba #29 Melyik volt a 4. rész? Amiben Dolph Lundrgen egy orosz bokszolót alakított, és vele küzdött meg Stallone? -
#28 A 4. rész felénél azt éreztem, hogy ájjj, ezt már nem kellett volna.
Az első három rész maga a tökély, a 4. és az 5. rész már sajnos csak rossz lezárása és szükségtelen folyatása a sztorinak. -
winnie #27 azt remélem tudja mindenki, hogy anno a rocky-t 10 oscar-díjra is jelölték, amiből 3-at is megkapott - legjobb film, legjobb vágás, legjobb rendező. sajnos stallone színészi és forgatókönyvírói díja nem realizálódott. és hogy milyen filmeket vert meg abban az évben a rocky? bizony a vert mezőnyben a taxisofőr (deniro, scorsese), a hálózat és az elnök emberei (hoffman, redford) is ott volt! kudos. -
Bad Boys #26 Én láttam mmind az 5 részt de szerintem az összes szuper -
#25 kettőt -
#24 azokat már látta:-) csak az egyet és a kettő nem