Félmilliós összdíjazású LAN-verseny Szolnokon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Görögökkel vigyázni, EB-n is mi volt... 😄

az UTolsó mondat csak kicsuszott a kezebbõl

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

" a szervezõk reményei szerint ez lesz hazánk eddigi legnagyobb cybersport eseménye"--- és az EQ/most WCG meg garázs lan?és az h. mi az alapcybersport azt a játékosok száma jelzi,ami persze a nagy õsök 6ároznak meg.

Egyszerüen már fáj hogy hónapokat kell várni egy jo lanra (,de akkor se lessz az amit elõtte kijelentettek)

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

HUN Tick
miért mindíg azzal a szor Counter Strikével jácccanak????? Senkinek nincs pénze jobb gépekre vgay mi??? Far Cry??? ?maybve?

Lacc
Játszottam kb. 2 évig. És egy életre elegem lett belõle 😊 De ahogy kiveszem a szövegbõl, itt csak cs van. Miért nem lehet akkor már egy Battlefield vagy hasonló is? Az ilyen rendezvényeken általában 3-4 játék szokott lenni, többnyire fps.

És azzal is vitába szállnék hogy a cs a világon "AZ alapcybersport"...
Mighty
Irasjeleket ismered? Tudod? pont, vesszo, stb...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bld
tudod=tudom(kicsit késõ van már..😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
ok h ennyien játszák de sztem annak ellenére h remek multiplayer játék ez azért már mégis túlzás.
olyan fanatikusok vannak h elképzelhetetlen
"end of social life" betegesen beszûkíti az embereket én már csak tudod öcsém folyamatosan ezt nyomja már attól rosszul vagyok ha meglátom a többi hátulütõjét pedig most nem kezdeném el sorolni......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

EOX
cs sux

Retteketet

SZEG007
Ez csak szaros csé....