Félmilliós összdíjazású LAN-verseny Szolnokon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Görögökkel vigyázni, EB-n is mi volt... 😄
az UTolsó mondat csak kicsuszott a kezebbõl
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
" a szervezõk reményei szerint ez lesz hazánk eddigi legnagyobb cybersport eseménye"--- és az EQ/most WCG meg garázs lan?és az h. mi az alapcybersport azt a játékosok száma jelzi,ami persze a nagy õsök 6ároznak meg.
Egyszerüen már fáj hogy hónapokat kell várni egy jo lanra (,de akkor se lessz az amit elõtte kijelentettek)
Egyszerüen már fáj hogy hónapokat kell várni egy jo lanra (,de akkor se lessz az amit elõtte kijelentettek)
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
miért mindíg azzal a szor Counter Strikével jácccanak????? Senkinek nincs pénze jobb gépekre vgay mi??? Far Cry??? ?maybve?
Játszottam kb. 2 évig. És egy életre elegem lett belõle 😊 De ahogy kiveszem a szövegbõl, itt csak cs van. Miért nem lehet akkor már egy Battlefield vagy hasonló is? Az ilyen rendezvényeken általában 3-4 játék szokott lenni, többnyire fps.
És azzal is vitába szállnék hogy a cs a világon "AZ alapcybersport"...
És azzal is vitába szállnék hogy a cs a világon "AZ alapcybersport"...
Irasjeleket ismered? Tudod? pont, vesszo, stb...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
tudod=tudom(kicsit késõ van már..😊)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ok h ennyien játszák de sztem annak ellenére h remek multiplayer játék ez azért már mégis túlzás.
olyan fanatikusok vannak h elképzelhetetlen
"end of social life" betegesen beszûkíti az embereket én már csak tudod öcsém folyamatosan ezt nyomja már attól rosszul vagyok ha meglátom a többi hátulütõjét pedig most nem kezdeném el sorolni......

olyan fanatikusok vannak h elképzelhetetlen
"end of social life" betegesen beszûkíti az embereket én már csak tudod öcsém folyamatosan ezt nyomja már attól rosszul vagyok ha meglátom a többi hátulütõjét pedig most nem kezdeném el sorolni......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"