Namiez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aszittem nehezebb lesz.. 😞 😄D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
báár, nem olyan nehéz 😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
akk itt az enyimééé 😄

don't give a fuck
valójában nincs ötletem, h mit tegyek, szal ha valaki megelõz én nem bánom, ha nagyon nem lesz semmi akkor teszek vmi egyszerût 😊
don't give a fuck
mivel ez baromi nehéz annyit segítek hogy egy albumról képrészlet
megejtésnek az album szerzõjét/ album nevét várom <#vigyor1>#vigyor1>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
tegyél

szó szerint 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
vki tegyen <#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
na és a hal?

teszek képet, pill<#banplz>#banplz>