29
My bosses daughter
 • Killgore
  #29
  A hangok is megmondták, hogy te vagy :D

  H.sz.-eddel maximálisan egyetértek.
 • Nh Shevits
  #28
  Ennél rosszabb filmet soha a büdös életben nem láttam. A filmről véleményem zsinórban: story katasztrofális, szereposztás gyenge, a filmen csak 10éven aluliak tudnak röhögni, vagy süketek és vakok, vagy elmebetegek, vagy akik még soha nem láttak filmet. A film egyetlen minőségi része, amikor a faszi a szemével nyitja ki a sört, a film eköré épül. Aki a filmet kitalálta, valószínűleg nagyon unatkozott, vagy a sitten ült, aki rendezte az valószínűleg sok pénzt kapott, aki a winyóján megtűri ezt a filmet annak 160gigabájtos vinyója van, mert ezt a filmet egy normális ember nem nézni, nem tárolja, nem tölti le és fel. A filmben látott színészek valószínűleg nagyon leégtek pénzügyileg, mert ilyen szerepet normális szinész (aki gondol a jövőjére) nem vállal el. A film erőltetett. Egyszóval egy szeméthegy, trágyadomb és egy élvezhetetlen szar. Hát ennyi. Én voltam.
 • winnie
  #27
  adam sandler egy kiváló komikus, aki saturday nigh live-os szereplésein generációk nőttek fel.
 • Shaman
  #26
  Ez nem a My bosses daughter topig?:-)))

  Abszolút nem arról van szó:-))

  Csak hogy ontopik legyek,nekem tetszett,egy jó kikapcsolódást jelentő film volt!
 • Roll
  #25
  Miért mi bajod Adam Sandler-el?
  Érveid is vannak?
  Szerintem nagyon jók a vígjátékai.
 • magus
  #24
  hát ha neked a kismenő király és az az ember neked szinesz akkor ott melyen nagyon nagy bajok vannak
 • Matthewpamer
  #23
  tegnapelött szwedtem le de még nem néztem meg,majd holnap
 • Roll
  #22
  Hát srácok és mindkettőtökkel egyetértek, nekem tetszett a shrek 1-2 is, még ha "csak" animációs film is, a maga bugyuta poénjaival.

  És a Taranov által felsorolt színészek filmjei is királyak.
  (pl.: Ki nevel a végén, Kismenő)

  De, szerintem a két műfajt nem lehet összehasonlítani!
 • OPM
  #21
  "Az animációs filmek csak animációs filmek, nincs bennük színész alakítás egyrészt, másrészt a tényleg jó, azaz elismert filmek nem animációs filmek, tehát ki lehet jelenteni, hogy nem az animációs filmek a jó filmek."


  miért lehetne kijelenteni?? ez nagy marhaság... mindenkinek a saját ízlésére van bízva, hogy mi a jó és mi nem? az én szememben nem lesz vmi jó film attól hogy elismerik és netom hány oscart kap... viszont imádok egy filmet akkor is, ha mindenki lefikázza (lásd: not another teen movie :)
 • Taranov
  #20
  "Abban egyetértek, hogy sajnos nem tudták kihagyni a fingós-böfögős vicceket a Shrekből, ami miatt én is fontorogtam, de lehet, hogy Amerikában ez már "elvárás"."

  Igen, sajnos úgy tűnik, hogy ez kezd elvárás lenni. Én azokat a filmeket nevezem jó filmeknek, amelyekben ilyen nincs, de a nálam épphogy nézhető kategóriába sorolt Első 50 randi c. film ben is volt egy hasonló "poén", tehát tényleg nem tudják kihagyni ezt Amerikában, pl. a franciákkal ellentétben, akik szerintem talán a legjobb filmeket csinálják.

  "A Gyűrűk Ura pedig nem világszenzációnak készült, hanem egy rajongó által készített film. Nem ők tehetnek róla, hogy a média ennyire felkapta."

  Igazad van, bizonyára nem annak készült, csak az lett. Nagyon megoszlanak róla a vélemények, biztos sok embernek tetszik, hisz sokan nézték meg, sokan dícsérték, de az én szememben (!!!az én véleményem szerint!) unalmas volt és nem volt benne elég izgalom.
  Izgalmas filmből nekem az Az olasz meló, A szajré, az Időzavarban, a Bourne-rejtély tetszett az újak közül. Az első kettő Edward Norton-film, a másodikban pedig De Niro is játszott, na ezeket a filmeke szeretem ÉN.
 • Taranov
  #19
  "először is elnézést szeretnék kérni, hogy uraságod fel mertem bosszantani véleményemmel, nem volt szándékos! :D"

  Semmi baj, ha leállok veled vitázni, akkor benne van a pakliban, hogy nem fogok egyetérteni a véleményeddel.

  "ez most a te magánvéleményed ugye ?
  ellenkező esetben ki vagy te, hogy megmondjad mi a jó film és mi nem ? "


  Természetesen a magányvéleményem, nem más véleményét közvetítem, másrészt meg nincs egységes mérce a filmek tulajdonságainak mérésére, tehát nem lehet kijelenteni, hogy ez a film jó, az nem, de vannak kritikai szempontok, ezek alapján nekem nem tetszett a Shrek, meg nem az efféle humort kedvelem. Az animációs filmek csak animációs filmek, nincs bennük színész alakítás egyrészt, másrészt a tényleg jó, azaz elismert filmek nem animációs filmek, tehát ki lehet jelenteni, hogy nem az animációs filmek a jó filmek.

  Mint már mondtam, nem véletlen, hogy a Shrek az animációs film kategóriában nyerte el az Oscar-díjat.

  "a Shrek 2 humorát illetően majd akkor nyilatkozz barátom (hisz barátok vagyunk nemde ? :), ha majd láttad a filmet, nekem ne gyere az előzetessel!"

  Nem vagyok a barátod, most beszélek veled először.
  Nincs közöd hozzá, hogy láttam-e a filmet, a hozzászólásomban főként a Shrek első részéről beszéltem, de a Shrek 2 bemutatója (amelyben volt az említett jelenet) nem győzött meg, tehát nem fogom megnézni a teljes filmet.

  "honnan veszed, hogy a magamfajta emberek a jó filmekből kimaradnak ? mindenkinek más a jó film
  a sznoboknak csak az a jó film amiben Jack Nicholson, Robert De Niro, Al Pacino, stb...játszanak.
  a normál hétköznapi emberek nem fikázzák le csípőböl a "tini sztárokat" aki valószínűleg, nem tőled lettek sztárok :D
  Valamikor el kell kezdeni nem ?
  Mellesleg ha tehetségesek a szinészet terén, akkor idővel a tini sztárokból később (felnőtt!) ünnepelt sztárok lesznek.
  pl. Robert De Niro, Jack Nicholson is volt fiatal "tinisztár" nemde ? :D "


  Bocs, hiába írsz ennyi szmájlit, nem tudok nevetni a mondataidon, nem értem benne a poént.
  És mégegyszer bocs, nem tudom sehonnan, hogy a magadfajta emberek a jó filmekből kimaradnak-e, ez csak feltételezés volt.
  Volt Jack Nicholson, Robert De Niro és Al Pacino is fiatal, de nem volt tinisztár, a tinisztár az egy olyan kifejezés, mely a filmekben nyújtott alakítását is értékeli.
 • Bandew
  #18
  Ez így is van, de pont ezért nem kéne ajnározni egy filmet.
 • Taranov
  #17
  Csodálkozom, a 12-es üzenetben is leírtam, hogy ízlések és pofonok, nem kell a te humorodnak olyannak lennie, mint az enyémnek, de szerintem pl. egy Jack Nicholson filmben (amelyek legnagyobb része vígjáték) nem ilyen szintű poénok vannak.
 • Bandew
  #16
  Abban egyetértek, hogy sajnos nem tudták kihagyni a fongós-böfögős vicceket a Shrekből, ami miatt én is fontorogtam, de lehet, hogy Amerikában ez már "elvárás".

  A Gyűrűk Ura pedig nem világszenzációnak készült, hanem egy rajongó által készített film. Nem ők tehetnek róla, hogy a média ennyire felkapta.
 • Bandew
  #15
  Pedig nagyon jó a Shrek humora. Én már könnyeztem és fájt a hasam.
 • Phat Smoker
  #14
  először is elnézést szeretnék kérni, hogy uraságod fel mertem bosszantani véleményemmel, nem volt szándékos! :D
  "..de nem az animációs filmek a jó filmek, barátom.."
  ez most a te magánvéleményed ugye ?
  ellenkező esetben ki vagy te, hogy megmondjad mi a jó film és mi nem ?
  "..Ez csak egy mesefilm, egy gyerekfilm..." és akkor mi van ? korhatáros ? :D
  a Shrek 2 humorát illetően majd akkor nyilatkozz barátom (hisz barátok vagyunk nemde ? :), ha majd láttad a filmet, nekem ne gyere az előzetessel!
  "..Szomorú, hogy a magadfajta filmnézők a jó filmekből kimaradnak.." honnan veszed, hogy a magamfajta emberek a jó filmekből kimaradnak ? mindenkinek más a jó film
  a sznoboknak csak az a jó film amiben Jack Nicholson, Robert De Niro, Al Pacino, stb...játszanak.
  a normál hétköznapi emberek nem fikázzák le csípőböl a "tini sztárokat" aki valószínűleg, nem tőled lettek sztárok :D
  Valamikor el kell kezdeni nem ?
  Mellesleg ha tehetségesek a szinészet terén, akkor idővel a tini sztárokból később (felnőtt!) ünnepelt sztárok lesznek.
  pl. Robert De Niro, Jack Nicholson is volt fiatal "tinisztár" nemde ? :D

  visszatérve meseországba ,számomra elég széles a paletta, ha megengeded felsorolnék párat az utóbbi ével gyöngyszemei közül (Van Helsing, Harry Potter Trilógia, Gyűrűk ura , Blade...stb.)

  a kereskedelmi tv-k turkálóból előhalászott filmes repertoárját meg inkább nem firtatnám :D
 • Adam5
  #13
  Dilidiákon télleg döltem
 • Taranov
  #12
  Hát nézd, ízlések és pofonok, szakmailag nem viszi a pálmát a film az biztos. Ahhoz viszont nincs jogom, hogy a te ízlésedbe kössek bele.
 • Taranov
  #11
  Jaj, de idegesítő ez a duma amit nyomsz, istenem.
  Animációs filmben persze, hogy viszi a pálmát, de nem az animációs filmek a jó filmek, barátom.
  Ez csak egy mesefilm, egy gyerekfilm.
  Nem tudom, hogy neked mi a kellő humor, de szerintem nagyon lapos, én csak a bemutatóját láttam a 2. résznek, abban is az egyik nagy poén volt, mikor ülnek az asztalnál és az ogre elkezd böfögni. Hát mit ne mondjak, nagyon szellemes!
  Az első rész pedig egyenesen álmosítóan unalmas volt.
  Szomorú, hogy a magadfajta filmnézők a jó filmekből kimaradnak, max. a "világszenzációkat" látják (pl. Shrek, Gyűrűk Ura, Harry Potter).
  Egyébként előre szólok, nem fogok filmet csinálni, mert nem ezzel foglalkozom, nem ez a szakmám, de a Shrek készítői leírhatják jó filmek terén, persze jól megszedték magukat, gondolom ők nem szomorkodnak.

  Ha pedig csak a saját tudásunkhoz akarjuk mérni a filmeket, akkor egy utolsó szar RTL Klubos katasztrófafilm forgatókönyvíróját is tisztelhetnénk, vagy mondjuk a Csajok a csúcson/Amerikai pite készítőit.
 • Taranov
  #10
  Max. te nem ismered a mai jó vígjátékokat. Alapból a jó vígjátékokban, nem "két meno tinisztár" játszik, hanem színészek, pl. szerintem Jack Nicholson filmjei fergetegesek, de Robert De Niro-nak, Adam Sandler-nek is volt pár jó vígjátéka.
 • Adam5
  #9
 • Adam5
  #8
 • Phat Smoker
  #7
  mi a nagyon nagy tévhit és mitől nem nagy szám számodra a Shrek 2 ?
  kellő humorral adagolt, animációs mestermű, akárcsak az első rész, mely megkapta a legjobb animációs filmnek járó Oscar díjat és a második rész is jó eséllyel pályázik erre a címre!
  amúgy te biztos jobbat tudnál csinálni!
  hajrá! szólj, ha elkészültél vele, nagyon kiváncsi vagyok rá!
 • OPM
  #6
  tudom, de a mai vígjátékoknál szvsz jobb!
 • a.carkey
  #5
  A bagoly jó benne csak. Meg a főnök lánya. De ennyi. Van ennél jópár sokkal jobb vígjáték.
 • OPM
  #4
  "A vígjáték az az, amelyiknél nem bírod abbahagyni a röhögést" = shrek2 = mesefilm :)
 • Galy
  #3
  ez a film egy iszonyat nagy ökörség
 • Taranov
  #2
  Nagyon nagy tévhit.
  Ezt a filmet nem ismerem, de a Shrek 2 egyáltalán nem nagy szám, nem tudom, hogy az egyáltalán hogy nevezhető vígjátéknak. A vígjáték az az, amelyiknél nem bírod abbahagyni a röhögést, nem holmi mesefilm.
 • OPM
  #1
  láttátok már ezt a vígjátékot? szerintem iszonyat nagy, sokat röhögtem rajta, simán felülmúlja bármelyik vígjátékot az utóbbi 1 évben (na jó, shrek2-t talán nem :).

  "Tom régóta álmodozik fonöke gyönyöru lányáról, Lisáról. Így amikor a lány ráveszi, hogy Tom menjen át hozzájuk vigyázni a baglyára, a fiú azt hiszi, itt a várva várt alkalom a közeledésre. Csakhogy az este egészen másképpen alakul, mint ahogyan azt hosünk elképzelte...
  Ballépés ballépést követ, és a bekokózott bagoly, a drogdílerek elol menekülo báty, és a frissen kirúgott titkárno felbukkanása sem könnyíti a helyzetet.

  A fergeteges romantikus komédia foszereploi a két meno tinisztár, Ashton Kutcher (Szakítópróba, Hé haver, hol a kocsim?) és Tara Reid (Amerikai pite)!"