26
electra föltámadása!
-
#26 még nincs daradevil 2 film és nem is biztos hogy lesz.Állítólag ezt is fel akarják újítani mint a 2003-as hulk-ot. -
remot #25 Valaki nem tudja megjelent már a daredevil 2 filmbe is? mert nem találok seholsemmit róla
ÜDV Remot -
MagyaR #24 Én annál a passios résznél montam, hogy jóvan, amikor átszúrta az elektron (:D) kezét az a kés és simán kihúzta. Ez a jelenet nagyon nem kőllett volna bele -
#23 Ja. -
#22 az első részre van értve -
winnie #21 láttad a folytatást? -
#20 jahogy werkfilm:| -
#19 Öööö, minek nézel te engem? :D
Az RTL-en volt, akkoriban, amikor a mozikban adták a filmet. -
#18 fuj, megvetted a dévédétö?:c -
#17 Nekem azt teccett annó, hogy a "hogyan készült"-ben az összes szereplőnek ez volt a kedvenc gyerekkori képregénye, meg gyerekkori álma volt mindnek eljátszani a szerepüket, még talán a legutolsó statisztának is :D -
#16 már megláttam nem tudom már nem megnézettnek tekinteni, jaj de ozstoba vagy:o -
winnie #15 ezt most nem értem. akit érdekelne a folytatás dögöljön meg? nem tetszett, nem nézed meg. olyan egyszerű:) -
#14 geciszar volt fölösleges a folytatás:|||w -
#13 Szerintme az első nagyon rövid volt. Lehetett volna hoszzabb.
Nagyon összecsaptak mindent. -
#12 Tegnap néztem meg az első részt. Nem értem mi a hiba, vagy mi vele a gond? Talán a föszereplő Ben Afleck lehetett volna más. Ezen kívül kivételesen igényes volt a magyar szinkron, ami a gyerekkoromat idézte, mind hangzásban mind a szinkronszínészek karakterében. A film maga pedig amolyan Batman 1-2 utánérzést keltett bennem. Zeneileg, képileg, nagyon ott volt, meg az is ahogy DareDevil jelmezben ilyen sötét, durva figurának ábrázolták. Talán még egy negatívum a film hossza volt. 1 óra 20 percnél már belépett a vezér irodájába és ez már a végső csata? Egy kicsit hirtelen jött miután lenyomta célpontot máris ott volt, semmi átvezetés vagy nyújtás, mintha elfogyott volna a pénz, vagy az ötletből fogytak ki, és gyorsan be akarták fejezni. Elektra is kicsit mintha keveset szerepelt volna, és elég kiforratlan volt a karaktere. Eleinte attól is ódzkodtam, hogy a Vezért fekete, de már első megjelenésekor rájöttem, hogy ő a tökéletes ember a szerepre. Egyszóval ez nagyon tetszett, (nem sorolnám a Macskanő, vagy Hulk szintű feldolgozások közé, amik tényleg nagyok trék lettek) és ha lesz 2. rész, kiváncsian várom. -
krapek666 #11 szerintem jó film volt
én végig izgultam olyan izgalmas volt hogy csak na !
az első perctől az utolsóig csodálatos volt,alig bírtam elhinni hogy ilyen szép filmet ember forgathat !
meghökkentő volt de egyben megrázó is.
már alig várom hogy legyen folytatása ennek a filmnek hogy alig várm na ! remélem lessz 3,4,5 -rész is
-
#10 hehe, Daredevil egybeírva... :))
amúgy lesz külön Electra film is, Bob Sapp-el... :) -
#9 Az IMDB-n egy szó sincs róla...(hála az égnek) -
#8 Ilyen t@kony első rész után minek másodikba feccelni a pénzt? Közben meg a fél világ éhezik :) -
MrTressy #7 biztos árvaházban nevelkedett ikertesójaként tér vissza :) -
#6 Eh nekem tetszett az első remélem ez is jó lesz! -
#5 De legalább ha Topicot nyitsz a címét le kéne tudni írni Rendesen... Ugyanis Nem darDevil, hanem Dare Devil... -
#4 Már minden sz*rnak csinálnak folytatást??? De rühellem a holywoodi filmipart... -
#3 Nemtom ki az az electra de az egy sem volt valami hajdejó:) -
#2 1 is elég volt
[jól indul a topik :D] -
#1 ez akkora baromság lessz hogy az electra visszatér!