DOOM 3 augusztus 15-étől a hazai boltokban

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hornbali
Sztem a Doom 3 egy mega brutál játék lesz, és nem csak a motorja fog tarolni!
John Carmack egy király

hornbali
Itt a visszaszámláló: http://www.ua-corp.com

hornbali
A képek nagy része Xbox-os, azért olyan ronda!!! (1,2,3,10,11,12) az alfában nem voltak ilyenek...
A játék követelménye pedig valahogy így néz ki:

Low-End:
1.5GhzP4 or equivalent
512MB Ram
Geforce4 Ti 4800 or Radeon 9500

Mid-Range:
2.4GhzP4 or equivalent
1GB RAM
Geforce5950 or Radeon 9800 Pro/XT

High_End:
3.4GhzP4 or AMD equivalent
2GB RAM
GeForce 6800 Ultra or Radeon X800 XT PE.

Ez nem hivatalos, de valszeg ilyesmi lesz.

És itt van egy visszaszámláló, ami a megjelenés hetének elsõ napján ér a nullához.

Doom 3

tigeroo
még külön USE gomb sem lesz! ha a tárgy közelébe mész, leteszed a fegyvert és "használod"
Viszont itt nem az IDrol van szo, hanem a Doom3rol.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Hat nemigazan. Ha mar kesz a progi, meg nehany palyat berakni (amit ugyis ugyanazokbol az elemekbol raknak ossze) nem olyan nagy munka, viszont jelentosen megnoveli a jatek hosszat, ezaltal az erteket.

GregSB
Ezzel én nem értek egyet, de nem ezdek el vitatkozni, mert felesleges lenne. Majd meglátjuk 18 nap 3 óra és 43 perc múlva 😄

Majd meglássuk...
Meg kell hagyni, hogy ehhez mar sajnos nem vagja a gepem a temat... (P41.7, 512SD, GF2 :o))) )

Na mindegy, banatomban majd lejatszok egy-ket menetet a WCIII-Frozen Throne-al :o)

Y
comet
Egyetértek. Ezt tekinthetitek technikai demónak (doom 3-at).

Adam5
Elsem hiszem! mintha valami régi nagy legenda válna valóra.

az id már jórégota nem a játékkészítésbõl, hanem az engine liszenszelésébõl él
figyeljétek meg, ez jó nagy csalódás lesz mindenkinek, viszont biztos vagyok benne hogy egy bitang jó motort csináltak, azaz 1 év mulva tucatjával jönnek majd az ezt használó minõségi játékok - és 2005 õszére már mindenkinek megfizethetõ lesz egy 9800XT szinvonalú videókártya

Sztem ha tesztgép is, az alfa rajta.
Az volt ilyen "ronda".

Még jó hogy ilyen rövid lett, különben még négy évig csinálta volna....
"Carmack kifejtette, hogy õ szimpatizál a mostanában kialakuló trenddel, ami szerint rövidebb játékok készülnek"
Rovidebb jatekidoert kevesebb penzt ad ki az ember. Ha ugyanannyiert probaljak meg rasozni, inkabb lewarezolja.

N.E.O.!!!
9800 az ajánlott, neked 9600xt-van. Hát...
9200-mal 10-15 fps lesz a gépemen, a fater meg nem vesz jobb vedókareszt😞

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Wing Rockling
Legyél optimista, karácsonykor már ilyen grafikát fogsz látni a gépeden.Addig is van egy olyan érzésem, hogy nálunk fogunk jókat doom3-azni.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Kíváncsi vagyok hogy mit lehet belõle kihúzni egy 9600xt-vel, de ha a tesztgépen 3 effpéess akkor nem nagyon bizakodok. Az utolsó 3 kép elég gagyi, az még az alfából van, vagy low grafikás? Azt tudom, hogy a beta 2 verzió 9200-al legszarabb grafikai beállítások mellett 25 fps volt, de amikor rálõttem egyet vmelyik szörnyre, akkor visszaugrott 2-3 fps-re, és a beta 2-be a fizika is gyenge volt: egy üveget nem lehetett belõni, na és semmit meg nem lehetett mozdítani. De ha annyira fasza fizikát említenek mindig, remélem igazuk lesz!
Észak-Amerikában 5-én? Na ilyenkor is szívesen élnék az USA-ban!

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
😄DD Tényleg 3 fps!

N.E.O.!!!
EZ az!!!!!!!! Végre egy jó hentelõs horror játék. Remélem azért kihagyták a piros kulcsot a piros ajtóhoz rendszert, mert ott cseszték el az 1-2-t is (10 éve). Hát ez istenfasza lesz. Igaz már láttam belõle képet, de leesett az állam a láncfûrészes csávótól. Be fogok szarni(szó szerint) ha szembejön egy ilyen velem. Igaz nekem csak az ajánlott gépigénynek megfelelõ gépem van, a kártyát kivéve. Ilyen grafikát max 2 év múlva fogok látni a monitoromon😞. De akkor is ez kell nekem!!!!!!!

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Dzsini
már egy ideje Doom 3 a játék neve, és nem Doom III... illene javítani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3fps? Hasit mint allat.
3 fps egy tesztgépen 😊 mókás
uncsi 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

← ElőzőOldal 2 / 2