GBA ROM magyarosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
El matadorhoz keresek magyarositást
25 Tó LIFE
Sztálinhoz tud-e valaki segiteni
segitséget elöre is köszönöm
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
So cry me a fuckin river, bitch!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Innen lehet letolteni ilyen eszkozoket, es a forumban a "rom hack" kategoriaban olvashatsz a szoveg, grafika, stb modositasarol. Szerintem nagyon jo site, biztos megtalalsz rajta mindent amire szukseged van a forditashoz.
Nézegettem én a netet, és találtam sok minden szart, de nem igazán tudtam elindulni, és elkezdeni fordítgatni egy ROMot. A Pokémon Sapphire-t probálgattam translatélni, és már olyan progira is akadtam, ahol mutatja, hogy milyen szövegeket mondanak egyes emberek, de sajna nem sikerült átírnom õket. Ha van vkinek 5lete, akkkor írjon pls. Köszike