Counter-Strike 2D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

mert az egy 1000 éves link 😛

hé mér nem jó a link ami van a 2. hszbe?

kipróbálom? xD

jointeer
ezdeszar:|

köcsög

norbdog
hello! rávettem a cs2d-t (vagy bármi lehetne mert ugyan az a baj másnál is) és akartam létrehozni egy szervert. nem müködott mert be van kapcsolva a (windowsos) tûzfal.( egy megosztott internetet használok )(az én gépemen perzse ki van kapcsolva teljesen a tûzfal) átmenetm a másik gépre ( ahonnan jön nekem az internet), és ott is rávettem a játékot. felugrott egy ablak hogy tüzfal nem enged át néhány adatot a progrmról (ezt az én gépemen nem írta). oké rámegyek hogy ennél a programnál ne müködjön a tûzfal. elindítom a játékot, és mûködik rendesen jönnek a játékosok a szerverre. oké örülök, visszamegyek az én gépemre ott meg nem mûködik. viszza a másik gépre lekapcsolom az egész tûzfalt. visszamegyek megint semmi. (persze azon a gépen gond nélkül lehet játszani). elõre is köszönöm a választ. u.i.: bocs a sok zárójelért

norbdog
hali! ismei valaki a battlefield 2d -t?

RicHardER
hy all...
leszedtem én is a CS2D-t... tényleg nem rossz játék😄

e-mail: [email protected] website: www.gportal.hu/richarder or www.richarder.uw.hu ...Work with Fruity Loops...

Nah valaki csak tájszik mert szoktam találkozni 1-2 magyarral 😊

Nah senki se tetszik ez a game?

Valakinek nincs kedve játszani?Most már kijavították a bugokat benne, és így már nem fagy.

Palika1989
Jó kis játék ez a CS2D, csak az vele a baj, hogy nincs egy stabil szerver se... Mindig keresni, kell a ww.cs2d.com-on a mûkö9dõ szervereket! 😞

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

megnéztem.akkor fagy, mikor túszokat mentik.

nem tudom, lehet, jaja én is kisablakban nyomom, így nem végzetes.

Gyadi
Akkor fagy le amikor viszik a túszokat, nem?
Én ablakban játszottam, így ki tudtam lépni a játék fagyása után.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Nálam is fagy, cs.hu-n is néztem, de nem nagyon találtam megoldást.

😄

PLackó
nekem mikor arra megyekk hogy net game lefagy.:-/

cSuwwi
só oldat? 😄

azs télleg jó, régebben én is játszottam vele szingülben meg multiban is, csak ahová felmentem, szó szerint "sz@rrá" vertek :/

ez elvette a kedvem egy ideig...

shit happens

ricsi1
IP címet tudtok mondani?ASE enm látja a játék szintén

Kandurex
nem, nézz körbe a CS.hu -n sokaknak fagyogat és állítólag írtak megoldást..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

baszki, nálam állandóan lefagy....
nálatok nem?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

egy kicsivel...
ez szvsz nagyon gyenge, próbáljátok ki mindenképp a soldatot, én már csak azzal játszom hónapok óta 😊

jaja

robotnyk
lol
azért a soldat jobb :o))
traXion
mobilon megy? 😄

Kandurex
Kibaszott jó!! LOLOLOLO ... Tölteni, aztán jönni a szervereekre...be kell kakálni 😊)) Nagyon nagy!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

és milyen?

2d-s CS eredeti hangokkal, botokkal, és netes gaméval.
Download
thx to geenq 😊

Krinyo
miva?