30
2d-s cs
-
#30 use google
http://www.cs2d.com/ -
Coco #29 mert az egy 1000 éves link :P -
donoki #28 hé mér nem jó a link ami van a 2. hszbe? -
donoki #27 kipróbálom? xD -
#26 ezdeszar:| -
#25 hello! rávettem a cs2d-t (vagy bármi lehetne mert ugyan az a baj másnál is) és akartam létrehozni egy szervert. nem müködott mert be van kapcsolva a (windowsos) tűzfal.( egy megosztott internetet használok )(az én gépemen perzse ki van kapcsolva teljesen a tűzfal) átmenetm a másik gépre ( ahonnan jön nekem az internet), és ott is rávettem a játékot. felugrott egy ablak hogy tüzfal nem enged át néhány adatot a progrmról (ezt az én gépemen nem írta). oké rámegyek hogy ennél a programnál ne müködjön a tűzfal. elindítom a játékot, és működik rendesen jönnek a játékosok a szerverre. oké örülök, visszamegyek az én gépemre ott meg nem működik. viszza a másik gépre lekapcsolom az egész tűzfalt. visszamegyek megint semmi. (persze azon a gépen gond nélkül lehet játszani). előre is köszönöm a választ. u.i.: bocs a sok zárójelért -
#24 hali! ismei valaki a battlefield 2d -t? -
#23 hy all...
leszedtem én is a CS2D-t... tényleg nem rossz játék:D -
Norbu #22 Nah valaki csak tájszik mert szoktam találkozni 1-2 magyarral :) -
Norbu #21 Nah senki se tetszik ez a game? -
Norbu #20 Valakinek nincs kedve játszani?Most már kijavították a bugokat benne, és így már nem fagy. -
#19 Jó kis játék ez a CS2D, csak az vele a baj, hogy nincs egy stabil szerver se... Mindig keresni, kell a ww.cs2d.com-on a műkö9dő szervereket! :( -
Coco #18 megnéztem.akkor fagy, mikor túszokat mentik. -
Coco #17 nem tudom, lehet, jaja én is kisablakban nyomom, így nem végzetes. -
#16 Akkor fagy le amikor viszik a túszokat, nem?
Én ablakban játszottam, így ki tudtam lépni a játék fagyása után. -
Coco #15 Nálam is fagy, cs.hu-n is néztem, de nem nagyon találtam megoldást. -
Coco #14 :D -
#13 nekem mikor arra megyekk hogy net game lefagy.:-/ -
#12 só oldat? :D
azs télleg jó, régebben én is játszottam vele szingülben meg multiban is, csak ahová felmentem, szó szerint "sz@rrá" vertek :/
ez elvette a kedvem egy ideig... -
#11 IP címet tudtok mondani?ASE enm látja a játék szintén -
#10 nem, nézz körbe a CS.hu -n sokaknak fagyogat és állítólag írtak megoldást.. -
praksi #9 baszki, nálam állandóan lefagy....
nálatok nem? -
OPM #8 egy kicsivel...
ez szvsz nagyon gyenge, próbáljátok ki mindenképp a soldatot, én már csak azzal játszom hónapok óta :) -
tmate6 #7 jaja -
#6 lol
azért a soldat jobb :o)) -
#5 mobilon megy? :D -
#4 Kibaszott jó!! LOLOLOLO ... Tölteni, aztán jönni a szervereekre...be kell kakálni :))) Nagyon nagy! -
tmate6 #3 és milyen? -
Coco #2 2d-s CS eredeti hangokkal, botokkal, és netes gaméval.
Download
thx to geenq :)
-
#1 miva?