Pioneer DVR-A08-J
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönjük a lelkesedést, de éppen elég cikkíró van, aki a megfelelõ helyen publikálja az arra érdemes dolgokat.
😄
te topicnyitási mániában szenvedsz? orvos látott már?
Mekkora lol vagyok ott van leirva én miket néztem!
Agusztusban jön és 40-50 ezer lesz ára ami fog esni majd és akkor lecsapok rá. 😊
Agusztusban jön és 40-50 ezer lesz ára ami fog esni majd és akkor lecsapok rá. 😊
Next PC upgrade: 2022
Erre vártam!!!
Ilyenem lesz az biztos.
Kérdésem aki tudja hogy mikor jön be hozzánk és hogy kb mennyi lesz legyen szíves megosztani?!!
Ilyenem lesz az biztos.
Kérdésem aki tudja hogy mikor jön be hozzánk és hogy kb mennyi lesz legyen szíves megosztani?!!
Next PC upgrade: 2022
A Pioneer gyors DVD-írót mutatott be
A DVR-A08-J négyszeres sebességgel ír DVD+R DL korongokat.
A Pioneer ma új DVD-írót dobott piacra. A DVR-A08-J fekete, ezüst és fehér elõlappal jelenik meg. Az ATAPI felületû, 2 MB-os pufferrel szerelt készülék elsõként ír kétrétegû (Double Layer) DVD-korongokat négyszeres sebességgel. A Pioneer szerint nem muszáj a használatba vétellel hivatalos 16x és 4x-DL médiumokra várni, mert néhány gyártó jó minõségû korongjai is megfelelhetnek a célnak, bár tapasztalataink szerint e tekintetben nem árt az óvatosság. Írási és olvasási képességeirõl az alábbi táblázat nyújt áttekintést, a feltüntetett értékek csendes üzemmódban természetesen csökkennek. A DVR-A08 a tervek szerint augusztustól Európában is kapható lesz, várhatóan 200 euró alatti áron, ami a Sonic DVD-készítõ szoftverének "retail" verzióját is magában foglalja.
Pioneer DVR-A08-J
Médium Írás Olvasás
DVD+R DL 4x 8x
DVD+R 16x 12x
DVD+RW 4x 8x
DVD-R 16x 12x
DVD-RW 4x 8x
DVD-RAM – 2x
DVD-ROM / DL – 16x / 12x
CD-R / -ROM 32x / – 40x
CD-RW 24x 32x
Forrás: Prohardver
Prohardver
A DVR-A08-J négyszeres sebességgel ír DVD+R DL korongokat.
A Pioneer ma új DVD-írót dobott piacra. A DVR-A08-J fekete, ezüst és fehér elõlappal jelenik meg. Az ATAPI felületû, 2 MB-os pufferrel szerelt készülék elsõként ír kétrétegû (Double Layer) DVD-korongokat négyszeres sebességgel. A Pioneer szerint nem muszáj a használatba vétellel hivatalos 16x és 4x-DL médiumokra várni, mert néhány gyártó jó minõségû korongjai is megfelelhetnek a célnak, bár tapasztalataink szerint e tekintetben nem árt az óvatosság. Írási és olvasási képességeirõl az alábbi táblázat nyújt áttekintést, a feltüntetett értékek csendes üzemmódban természetesen csökkennek. A DVR-A08 a tervek szerint augusztustól Európában is kapható lesz, várhatóan 200 euró alatti áron, ami a Sonic DVD-készítõ szoftverének "retail" verzióját is magában foglalja.
Pioneer DVR-A08-J
Médium Írás Olvasás
DVD+R DL 4x 8x
DVD+R 16x 12x
DVD+RW 4x 8x
DVD-R 16x 12x
DVD-RW 4x 8x
DVD-RAM – 2x
DVD-ROM / DL – 16x / 12x
CD-R / -ROM 32x / – 40x
CD-RW 24x 32x
Forrás: Prohardver