32
érdekes....
-
#32 ez valami akkora fos hogy áááá!Ezek az olyan kockáknak valo akiknek sose lesz csajuk!!!SZÁNALOM!!! -
#31 Legalább 2D-s? :D -
#30 nem :) -
#29 tört szervert nem tudtok ?:) -
Vlala #28 Aham... szabad idődben k...ázni. Csak ne mondjátok el a barátnőmnek :-)
"A számgépes játékokban pont az a jó, hogy elvonatkoztatsz bennük a saját lényedtől, és beleéled magad egy szerepbe."
Na de pont ilyenbe??? -
#27 szabad idődben kurválkodni,lehet ennél jobb?:-)) -
Wing Rockling #26 wow! nekem tetszik, ha jobb lenne a grafikája jókat játszanék vele. :DD -
#25 Ezt hagyjuk a Vice city pont azért lett siker, ami ! Lehet benne sok jóságos tövénytelenés erkölcstelen dolgot tenni bűntetlenül. Ha ugyanezt angyaltiszta pizzafutárokkal hozták volna ki, már azelőtt megbukott volna, mielőtt kiadják !
A DOOM, vagy a Duke3D sem azért lett siker, mert jóságos barikákat kellett benne simogatni ! -
#24 Vagy te a Vice city-t csak verekedésre, lopásra, gyilkolásra és kurválkodásra használod? A kis kék körök érdekes dolgokra képesek, tudod ún. "küldetés" szerű dolgokat indtanak el. :-) -
#23 Abban nem ez volt a fő lényeg hanem a történet, a vezetés, stb. -
#22 >>hogy az illető milyen mértékben tud verekedni, lopni, >>mennyire fejlett a gyilkolással kapcsolatos képessége és >>milyen jól tud kurválkodni."
>>Jéézusom ki a tököm játszik ilyenekkel :D
Miért, a Vice City-vel se játszik senki ?
-
Vlala #21 2010-ben már a baba is digitálisan készül.
Azt ott lent pedig csak vizelésre fogjuk használni.
Csodálatos a számításteKKnika :-) -
#20 És aki lenyeli az extra xp -t kap ? -
Vlala #19 OK, lassan elérik, hogy a következő generáció már csak kábeleket tudjon a gépbe dugni... Fogadjunk, hogy tapasztalati pontok után fejleszteni is lehet a karakterünket... hosszúság, állóképesség, esetleg a több "ellenféllel" való "harc"...
Ez már nem is LOL, hanem beszarás. -
#18 LOÁL!!!44 -
#17 És mitől lesz híres eme "remekmű"? A sok negatív kritikától... -
#16 LOL ...
Úgy globális hozzászólásom a fórumhoz pedig az, hogy ez elmebetegség. Jó srác volt az Albert Enstein már akkor megmondta, hogy az emberi hülyeség határtalan ... és IGAZA VOLT ! -
#15 Egészséges párkapcsolatom van:) Még poénból sem reggelnék -
#14 Azért a játékosok fórumába belenéznék :D
"Bibííí én már huszonhatodik szintű vagyok fasszopásból"
"érdemes-e felvenni az ujjazás feat-et" meg hasonlók :D
Valaki regisztrálhatna aztán nyomathatná a poénokat ide ;)
-
#13 USB-re csatolható vibrátort és péniszszivattyút nem mellékelnek a dobozba??? Sőt adhatnának egy férfi meg egy női verziót is.... Férfiak kapnak egy basebalütőt a csajok meg egy művibrit egy pénztárcával... -
#12 Ez kész:
"A társas képességek sorába tartozik, hogy az illető milyen mértékben tud verekedni, lopni, mennyire fejlett a gyilkolással kapcsolatos képessége és milyen jól tud kurválkodni."
Jéézusom ki a tököm játszik ilyenekkel :D -
#11 Az ilyen játékkal játszóknak szokás mondani:
"Get a life!" -
#10 ez az aberraltsag nem egykategoria a larryvel -
#9 Hát ez valami hihetetlenül szar :D -
Cat #8 regisztráltam volna ha nem kérnek 3 dollárt -
#7 nah ez az,ne tessék bántani!
Ha éppen nem szörnyet gyaksz,mejd jót sexelsz a gammábn!!:-) -
#6 szarás szimulátor mikor lesz? -
#5 Bazzeg, mi a bajotok azzal, hogy valaki valami újat talál ki? Ilyen még nem volt (tudomásom szerint), persze voltak Larry klónok, de az nem mmorpg... -
Noodlee #4 E meg mi a F* tököm? -
#3 ja... pár kreatív, aki(k)nek a füléből is tesztoszteron csöpög. -
#2 nemhogy ronda a játék, de még szar is!
kiváncsi vagyok, h ki volt az a pár "kreatív" ember, aki ezt kitalálta... -
#1 Érdekes: Itt olvashattok róla infót!