69
A legendás angol \"Carry on\" csapat filmjei. FOLYTASSA SOROZAT
-
Vándorsólyom #29 erősen gondolkodom, hogy csinálok egy honlapot a Folytassa sorozatnak. Amin esetleg hirdethetném is a már elkészített dvd-ket. -
Vándorsólyom #28 Tisztázásképpen:
MO-n kiadva:
Folytassa, Doktor
ennek lejárt a joga, már megvenni nem lehet, régebben adták még ki. Nekem szerencsére kijutott a jból, és megszereztem, de a szinkron pocsék rajta. Ellenben a kép.. az jó dvd. 4:3-as egyébként.
Aztán a CP melllékleteiként, később önállóként is kijött négy:
Folytassa forradalmár
Folytassa az idegenlégióban
Folytassa főnővér
Folytassa Henrik
És ennyi, kész pássz.
Angliában kiadták mindegyiket dvd-n, több kiadás is léteik a legjobbakból, kivéve egyet, a 94-es Folytassa Kolumbusz, mert azt már más kiadó nyomta, vagy ilyemsi, és az még nincs kiadva. Viszont még jó minőségben lehet VHS-en kölcsönözni, és ha lesz időm, digitalizálm dvd-re.
Az angol kiaádsokbl kettőhöz volt szerencsém eddig, egy puritán kiadáshoz, a Folytassa Kempingezéshez, amin egy gyengécske menüt leszámítva csak a film van meg. Meg talán HOH felirat.
Ellenben a Folytass,a amikor önnek megfelel, az már döfi. Audiokommentár, képek, extrák, előzetesek, zenék, menü minden sok és jó. A dvd- tokjának belséjben külön kis füzet a szereplőket és színészi pályafutásukat bemutatván. Sok felőújított illsuztárciós kép. Ez a kiadás az ász, meg is van az ára, kb 5000 ft darabja, és csak az újabbakat adták ki így. Ja, és az Amazonról nem lehet rendelni MO-ra :(.
-
cino81 #27 eddig 4 van forgalomba Mo-on, ha jól tudom. Én is csak ezeket tudtam megvenni. -
Mentol #26 És ezeket kiadták DVD-n? -
cino81 #25 sajnos :( -
cino81 #24 vhs-en vannak meg -
cino81 #23 Tényleg jó ötlet idézni a filmből.
Nekem is eszembe jutott egy részlet:
...csak azért megyünk bele ebbe az odúba, hogy elvégezzünk bizonyos műveleteket.
- Miféle műveleteket?
- Megvizsgáljuk a szerszámokat. Ő előveszi, én leellenőrzöm, megmérem és benyomom a pöcsét /pöcsétet/
-
Vándorsólyom #22 egyébként mi is csinálhatnánk azt, amit a BS&TH fórumon, hogy beszólásokat idézünk a filmekből, úgy érzem alapanyag itt is van bőven :))
kezdem is azzal, hogy:
- Parancsoljon uram, a bor!
- Á Pompás... spanyol típusú osztrák francia burgundi, készült Hong Kongban... ?!?
:-)))))))))))))
-
Vándorsólyom #21 A folyton folyvást folytassa az régen ment az mtv-n, de tényleg nagyon régen, én akkor még pici kölök voltam.
Egy biztos, külön szinkron volt hozzájuk készítve, sőt, azokat a válogatásokat is kiadták dvd-n angliában.
és azt tegyük hozzá, hogy az itthon kiadott dvd-k sajnos nem a legjobb részek. -
odon8000 #20 Szia,
Ezek neked VHS-en vannak meg vagy AVIban? Mert engem nagyon érdekelne a sorozat néhány régebbi része. -
#19 Én a Folyton Folyvást Folytassa sorozatról beszéltem, nem a teljes filmekről. -
cino81 #18 Én is felvettem eddig amit lehetett. Nekem ezek vannak meg:
1. Folytassa az ásatást!
2. Folytassa Dick!
3. Folytassa, főnővér!
4. Folytassa külföldön
5. Folytassa amikor önnek megfelel
6. Folytassa Henrik!
7. Folytassa a szerelmet
8. Folytassa a kempingezést
9. Folytassa újra, doktor!
10.Folytassa a Khyber-szorosban!
11.Folytassa doktor!
12.Folytassa az idegenlégióban
13.Folytassa, forradalmár!
14.Folytassa sikoltozva!
15.Folytassa cowboy!
16.Folytassa a kémkedést
17.Folytassa Kleo!
18.Folytassa a hajózást!
19. Folytassa a dzsungelban!
20. Folytassa Emannuelle!
21. Folytassa Kolombus!
Lehet hogy van még de nem jut most eszembe. Félig van meg a Folytassa Anglia! Sajnos lemaradtam az elejéről és még hiányzik a Folytassák lányok! Ezekről tudok, hogy adták a tv-ben. A folyton folyvást folytassa meg van neked?
-
#17 Vhs kazin a sorozat 80% megvan. -
cino81 #16 Ez nincs meg neked véletlenül? -
#15 MTV1-esen vagy 15 éve. :( -
cino81 #14 Én is nagyon szeretem ezeket a filmeket. Az emmanuel-t én is láttam, sőt fel is vettem, 3-4 éve adták az HBO-n. A folyton folyvást folytassát ti hol láttátok? -
#13 folytassa emmanuel-t szerintem én láttam valahol -
Vándorsólyom #12 A legjobban az zavar az újraszinkronizálásokban, hogy a neveket lecserélik!
Hova lesz Becsali atya, Miss Vizeling, meg a Folytassa angliában lévő nevek is jók.
tudtátok egyébként, hogy van avyg 4-5 rész, amit MO-n sosem vetítettek, nincs is szinkron hozzá?
Folytassa taxi
Folytassa emmánuel
Carry on regardless
-
Vándorsólyom #11 nekem 90%-ban megvan a sorozat dvd-n :p
a folyton folyvást folytassa sorozat szinkronja a legjobb, ezt aláírom.
A Folytassa amikor önnek megfelelben ott amikor a jósnőhöz mennek, így néz ki a párbeszéd:
-"(felirat a táblán) Azonnal jövök!"
-"Na az első jóslatot már meg is kaptuk..."
:)) ez a tv-2n úgy nézett ki, hjogy "hát remélem is". Ahhoz a filmhez így már 3 szinkronról tudok egyébként. Abból is az eredeti dvd-t vettem meg, audiokommentárral, atz eredeti szereplőkkel, sok kép, werkfilm meg minden. A filmet átírom egy másik dvd-re, csak a hangsávokat lecserélem, ráteszem két magyar szinkront, ami megvan. -
#10 Folytassa Doktor lesz azsem ma délben -
#9 Összes közül a Folyton folyvást folytassa sorozat volt a legjobb!
Emlékszik még rá valaki? A legjobb filmek voltak összevágva sorozattá és zseniális szinkronizálással voltak megfűszerezve, ellentétben a tv2-n és a dunán lejátszott filmekkel.
Nekem 90%-ban megvan a sorozat verzió vhs-en. :) -
#8 angol humor rulez! -
#7 Folytassa Claudia -
#6 ez mehetne bannernak:
-
#5 Nekem a Folytassa külföldön és a Folytassa Doktor tetszett a legjobban, de a többi rész is nagyon jó.
amúgy meg: http://www.carryonline.com/ -
#4 a dokis is nagyon jó, szimuláns fószer a legjobb -
#3 kempingezés hatalmas -
#2 Folytassa Cleopatra a legjobb :)))))) -
Vándorsólyom #1 Úgy gondoltam ezek is elég "sláger" filmek ahhoz, hogy külön témában beszéljünk róluk.
Nekem kedvencem a Folytassa a kempingezést és a Folytassa az ásatást