31
Pro Evolution Soccer 4/WE(
-
Attlen #31 Bocsi_: -
SnEaK MASTER #30 Nyissak? :) -
#29 ami hdtv és házimozi annyit jelent h X ft, hát annyit meg főleg "megér" a dolog :) De mint mondtam én mindkettőn játszom, és amúgy én sokkal jobban szeretek PCn játszani, jobb monitoron, meg aztán PS2-n télleg naon sok online liga van... -
#28 ez kérdés akart lenni:-) -
#27 Vki nyít topicot a PES5/WE9-nek -
SnEaK MASTER #26 Jaja... -
#25 Ami annyit tud mint a dual shock 10 környékén mozog annyit meg nem ér meg a dolog,monitor azért gázosabb mint egy nagy tv ne adj isten egy hdtv nem is beszélve házimozi rendszerrel élvezetesebb számomra. -
#24 gamepaddal nyomom, és ugyanolyannal mint a PS2-es kontroller, szal nincs gond a zidane csellel meg semmivel sem :) -
#23 Hát nem nagyon,akiket ismerek nincs netjük vagy pcsek sajnos -
SnEaK MASTER #22 DoNorBi, nem tudsz veletlenul par embert szerezni ebbe a topic-ba, hogy vegre rendesen beinduljon?
Mert igencsak orulnek, ha lenne egy nepes konzolos Pro Evo topic! -
#21 1etértek.Elméletileg ps verzióra is léteznek ilyenek memókártyára kell felcsapni még a fifahungary-n mondták nekem -
SnEaK MASTER #20 Jaja, egy ilyen preciz focijatekot (vagy inkab fociszimulatort?) csak egy Dual Shock szintu joy-jal lehet megfeleloen iranyitani. A Zidane-cselt peldaul hogy vitelezed ki a digitalis billentyuzettel? Na meg a kepernyo nagysaga... A focit TV-ben szoktam nezni, nem pedig PC monitoron...
De ami azt illeti, a PC verzio elonye a netrol letoltheto temerdek patch (dresszek, csapatok, jatekosok, atigazolasok, stadionok), amiert oszinten szolva irigylem is a peceseket... :) -
#19 Én szívesen játszanék pc-n csak nemtom megszokni az írányítástDe ha vhogy rálehetne kötni egy ps joyt akkor gondolkodás nélkűl ott nyomnám -
#18 jáccál PC-n ott van fasza patch minden eredeti, sőt új igazolások is benne vannak mostmár :) amúgy énis szoktam konzolon is PES-ezni ha nem vok otthon :) -
#17 egyszer hármat egyszer ketőt,de a bátyám asszem nyomot 5 szezont is egy csapattal:) -
SnEaK MASTER #16 Hellosztok! Termeszetesen en is 6 csillagon nyomom, de ahogy eszrevettem neha 5 csillagon nehezebb legzurni a gepet mint 6*-on... Amugy Master League-ben ezidaig mennyi szezont nyomtatok le?
Ja, es remelem hogy az uj Pro Evoban meg tobb licencelt csapat- illetve jatekosnev kap helyet. A friss igazolasoknak is orulnek, de meg mindig konnyebb a csereket beloni, mint atirni a jatekosok neveit (PES4-ben pl. gorog, torok, skot, brazil vagy argentin klubcsapatok)... -
#15 én nem:( -
#14 Én master league-t nyomtam mindig úgy hogy csináltam saját csapatot de mostmár a PES 5-ig szünetelek.Nemtod hogy,meddig lesznek megcsinálva benne az igazolások? -
#13 Én most angol FA kupát játszom, Arsenallal vagyok, elég szépen vezetem a ligát, utobbi meccs: 3:0 a Chelsea ellen, Henry mesterhármas
ja és 6 csillag persze -
#12 Én 6 csillagba tolom,ti mennyibe? -
#11 ha lesz PSPre WE8 akkor én is csatl:), de addig én PC-s WE8as leszek:P -
#10 Én már csatlakoztam is! -
SnEaK MASTER #9 Na, latom eleg regen behalt ez a topic... A PES5 megjeleneseig itt kene osszpontosulni a konzolos Pro Evo kemenymagnak.... Hajra! -
#8 köszike -
#7 master leaguban kérdezed vagy simán? mert simán meg kell venned a pes shopban a 10000 pontos valamit, és akkor tudsz edit modeban a register playernél a free transferben -
#6 sziasztok
a pes 3-ban hogyan lehet játékosokat venni vagy cserélni ? -
fanatifo #5 Hát ja fia egy nagy kalap fos lett winning simán odaveri majd!Japcsiknál augusztus eleje lesz a megjelenés pár napra rá európában is lesz nagyon várom szétjátaszom vele az agyam!A 7est már nagyon régóta nyomom de nemtudom a fifa..... -
Dante2 #4 A fifákat nagyon elhanyagolják mostanában -
#3 nemtudja valamelyikőtök hogy honnan lehet szerezni winning 7 int-et? nem tudok, irottan kéne dvd-n -
esceeper #2 A Fifát mindig is verte magasan.Már vagy 3éve folyamatosan a winningekkel nyomjuk(5-6-7).Nagyon várom!! -
fanatifo #1 Ki várja ezt a játékot mert én kurvára nagyon nagyon jólesz!!!Aki a focit szereti kötelező a Fifát verni fogja szvsz!!!