61
-
Lola. #21 jah, hogy ekkora szakértő vagy. Talán legközelebb legyen valami tény is a sok butaság mögött amit leirsz. Egyébként az ilyen hozzá nem értők a winnek tesznek jót. Az ilyen amatőr levegőbe beszéléseket csuklóból lehet cáfolni, az emberek meg csak azt látják, hogy a sok win-t szapuló ember lámer...
Na a legjobbakat, "szakértő úr"... -
#20 sorolja a fene, elég ha a te fajtád tud róla -
Lola. #19 6 éves, de lehet az 3 is, az sem mérvadó. -
Lola. #18 ez igaz, attól még marhaság a dolog. Senkit nem érdekel, hogy lyukas-e egy 8 éve kiadott alkalmazás... -
#17 "Akkor ugyanezen átlag ember használhat egy 6 éves linuxot is, és minden újratelepitésnél letöltehet mondjuk 1 Gb patchet, remegő kézzel..."
Átlagember ritkán használ Linuxot, szóval itt sántít a dolog. -
Lola. #16 "Szerinted ha egy átlag ember akit teljesen hidegen hagynak a számtech. dolgok az ha egy alap win98se-t feltetet a gépére "
Akkor ugyanezen átlag ember használhat egy 6 éves linuxot is, és minden újratelepitésnél letöltehet mondjuk 1 Gb patchet, remegő kézzel... Na hagyjál ezzel a baromsággal... Ha sok hiba van a winben, akkor az a baj, ha kevés, akkor még túl új (1 éves?!?!)
"mi az összefüggés a megtalált hibák és a kiadott javítások között ? a kettő egyenlő ?"
Sorold, akkor most gyorsan okostóni a ki nem javított outlook 2003 hibákat, vagy gyorsan hallgass el a butaságaiddal...
-
Lola. #15 "Nekem eddig valamiért mindig külön kellett telepítenem..."
Sajnos nekem is... :)
Pedig örülnék, ha benne lenne a win árában és jól belenőne :)) -
#14 Azert nem az IE minden gonosz forrasa! Egyszerunek egyszeru, de nekem csak egy jateknak tunik (lehet, hogy csak arrol van szo, hogy nem tudom beallitani; errol lehetne vitazni :-). Nem funkcional igazan jol...
A lincselesemet meg tessek privatban :-) -
#13 szakértő úr(lola?) még kérdeznék 1et:
mi az összefüggés a megtalált hibák és a kiadott javítások között ? a kettő egyenlő ?
-
mrzool #12 "hát sajna az outlook méginkább benőtt a windózba"
Mióta van belenőve a vindózba az Office csomag? Nekem eddig valamiért mindig külön kellett telepítenem... -
#11 ettől függetlenül nekem jó az IE -
#10 "Lássuk pl a tavaly ősszel kiadott 2003-as outlook-ban"
Hehe.
Szerinted ha egy átlag ember akit teljesen hidegen hagynak a számtech. dolgok az ha egy alap win98se-t feltetet a gépére az mit tudhat erről a 2003-as outlukkról, tűzfalat és vírusirtót is csak az ertéjelklubb hiradójából hall, még hogy 2003-as outlook, meg a legújabb peccs persze-persze. Alig várja a napi frissítést és naponta 2-3* lázasan remegő kézzel klikkel az "Update" gombra -
#9 én először Operára tértem át,de az a tapasztalatom,hogy a firefox jobb,mert kevesebb olyan dolog van,ami nem jelenik meg benne.ilyen pl. a mailboxnál a címjegyzék,ami operával nem megy,illetve a válasz gomb is. szoval eddig ez a legjobb.. -
Lola. #8 "pedig milyen sűrűn találnak abban is valamit vackot és mégis "
gyakran? Lássuk pl a tavaly ősszel kiadott 2003-as outlook-ban hány biztonsági hibát találtak háromnegyed év alatt:
2004.06.08: Business Contact Manager for Outlook 2003 Security Update: KB842496
ennyi :)
forrás: http://office.microsoft.com/officeupdate/category.aspx?CategoryID=CD010798691033&CTT=4&Origin=CD010224941033
Lássuk akkor az 3 éve kiadott outlook xp-t:
2001.11.21: Outlook sp1 kiadása
2002.07.16: sp2 kiadása
2003.09.03: Office XP Security Patch: KB822036
2004.03.09: sp3 kiadása
2004.03.10: Outlook 2002 Security Patch: KB828040
Hát, erre se mondanám, hogy agyon kellett patchelni, de a 2003-ason látszik igazán a trushtworthy computing hatása. Úgyhogy ennyit a urban legendekről, meg a sok outlook bugról. Az outlook bugos volt a 97-2000 környékén, azóta ezt hajtogatja a sok "szakértő", ahol csak tudja. Ez kb olyan mintha én meg azt hangoztatnám, hogy a linux kezelhetetlen, mert 8 éve még az volt... -
#7 hát sajna az outlook méginkább benőtt a windózba -
#6 "nem is tudnak a hibákról" és alternatívákról sem. Opera az mi ???
Érdekes hogy az outlookot is mennyi ember használja,pedig milyen sűrűn találnak abban is valamit vackot és mégis -
#5 Egyrészt lusták másrészt vagy nem érdekli őket vagy nem is tudnak a hibákról. -
#4 Az egy dolog, hogy az Explorerben rengeteg biztonsági rés van. Az meg egy másik, hogy lassú, nehezen kezelhető, egyáltalán nem lehet jól konfigurálni és rohadtul idegesítő, hogy pl. egy popup-nál megnyit egy másik ablakot.
Operát használok már régóta és inkább maradok ennél, még ha 1-2 állománnyal nem is tud mit kezdeni. -
#3 mert lusták mást feltelepíteni, ez a böngésző adott... -
Ginoo #2 Szerintem az a csoda, hogy ennyi ember használja :P -
Ginoo #1 "...könnyű kezelhetőségnek és a kiterjedt beállítási lehetőségeknek köszönhetően az Internet Explorer marad a legjobb választás."
LOL:)))))))))