Csökken az Internet Explorer népszerűsége

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
ettõl függetlenül nekem jó az IE

ReTeK
"Lássuk pl a tavaly õsszel kiadott 2003-as outlook-ban"

Hehe.
Szerinted ha egy átlag ember akit teljesen hidegen hagynak a számtech. dolgok az ha egy alap win98se-t feltetet a gépére az mit tudhat errõl a 2003-as outlukkról, tûzfalat és vírusirtót is csak az ertéjelklubb hiradójából hall, még hogy 2003-as outlook, meg a legújabb peccs persze-persze. Alig várja a napi frissítést és naponta 2-3* lázasan remegõ kézzel klikkel az "Update" gombra

SwITcHMaN
én elõször Operára tértem át,de az a tapasztalatom,hogy a firefox jobb,mert kevesebb olyan dolog van,ami nem jelenik meg benne.ilyen pl. a mailboxnál a címjegyzék,ami operával nem megy,illetve a válasz gomb is. szoval eddig ez a legjobb..

"pedig milyen sûrûn találnak abban is valamit vackot és mégis "

gyakran? Lássuk pl a tavaly õsszel kiadott 2003-as outlook-ban hány biztonsági hibát találtak háromnegyed év alatt:
2004.06.08: Business Contact Manager for Outlook 2003 Security Update: KB842496

ennyi 😊
forrás: http://office.microsoft.com/officeupdate/category.aspx?CategoryID=CD010798691033&CTT=4&Origin=CD010224941033

Lássuk akkor az 3 éve kiadott outlook xp-t:
2001.11.21: Outlook sp1 kiadása
2002.07.16: sp2 kiadása
2003.09.03: Office XP Security Patch: KB822036
2004.03.09: sp3 kiadása
2004.03.10: Outlook 2002 Security Patch: KB828040

Hát, erre se mondanám, hogy agyon kellett patchelni, de a 2003-ason látszik igazán a trushtworthy computing hatása. Úgyhogy ennyit a urban legendekrõl, meg a sok outlook bugról. Az outlook bugos volt a 97-2000 környékén, azóta ezt hajtogatja a sok "szakértõ", ahol csak tudja. Ez kb olyan mintha én meg azt hangoztatnám, hogy a linux kezelhetetlen, mert 8 éve még az volt...
[HUN]PAStheLoD
hát sajna az outlook méginkább benõtt a windózba

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ReTeK
"nem is tudnak a hibákról" és alternatívákról sem. Opera az mi ???
Érdekes hogy az outlookot is mennyi ember használja,pedig milyen sûrûn találnak abban is valamit vackot és mégis

spyderco
Egyrészt lusták másrészt vagy nem érdekli õket vagy nem is tudnak a hibákról.

http://www.o-store.hu

Lacc
Az egy dolog, hogy az Explorerben rengeteg biztonsági rés van. Az meg egy másik, hogy lassú, nehezen kezelhetõ, egyáltalán nem lehet jól konfigurálni és rohadtul idegesítõ, hogy pl. egy popup-nál megnyit egy másik ablakot.

Operát használok már régóta és inkább maradok ennél, még ha 1-2 állománnyal nem is tud mit kezdeni.
M@TriX
mert lusták mást feltelepíteni, ez a böngészõ adott...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szerintem az a csoda, hogy ennyi ember használja 😛

"...könnyû kezelhetõségnek és a kiterjedt beállítási lehetõségeknek köszönhetõen az Internet Explorer marad a legjobb választás."
LOL😊))))))))

← ElőzőOldal 2 / 2