21
AutoRoute 2004/Express
-
pasquale #21 én nemtom de nekem is megvan a 2005ös verzió de rohadt ideges vok direkt GPSként akarnám használni.. dehát nem lehet... és én főleg magyaro.n HAsználnám.... -
Bircsike #20 Hali! Na van már valami frissítés a 2005-höz amivel Magyarország úthálózata is fenn lesz? Végülis már mi is EU tagállam vagyunk tehát a "nyugathoz" tartozunk! :) -
cito #19 Szia!
Sikerült leszedni a 2005-höz?
Ha igen honnan? -
Csesza #18 köszz bazz kurvára kivagyok segítve akkor legalább a rendes nevét mond meg hogy letudjam valhonnan szedni!!!!!!!!!! -
#17 Nincs meg neked? -
Garfield #16 #7 -
Csesza #15 mi ennek a rendes neve mer nekem is kéne és valahogy le kell töltenem vagy hogyan találjak rá??????? -
#14 Nekem a 2004 megvan. 2db iso. Csakhát ugye nem tudja Magyarországot. -
Garfield #13 Fogalmam sincs, hogy a többin fentvan-e és hogy hol.
ISO fájlokat keress.
U.i.: Már van Autoroute 2005 is (magyar úthálózat nélkül). -
#12 Azt pont nem használom. Másikakon is meglehet, dc, torrent. Milyen file ez? vagy ezek? -
Garfield #11 Fájlcserélő.
Én anno az eDonkey-ról szedtem le. -
#10 Kérdés továbbra is: És ezt honnan lehet leszedni? -
#9 És ezt honnan lehet leszedni? -
Garfield #8 Talán az Indexen(?) volt egy írás róla, hogy esetleg a következőben már lesz Magyarország is. -
Garfield #7 -
Garfield #6 Ja, le lehet hozzá tölteni egy 200k-s plugint, amely tartalmazza teljes Kelet-Európa úthálózatát, valamint az Uráltól keletre fekvő orosz területekét és az ugyanitt található szovjet tagköztársaságokét. -
#5 Hi!
Valamiféle plugin létezik h Kelet-Európa vagy legalább Magyarország benne legyen??
-
mischa #4 Ezt látta már valaki? Route.66.Europe.2005 -
mischa #3 Egyáltalán adtak ki belőle másmilyent? -
potyek #2 Azért mert ez a nyugat europai változat, sajnos nekem is csak ez van meg -
mischa #1 Használja valaki?
Miért nincs rajta Magyarország részletes úthálózati térképe? A korábbi verziókban benne volt! :(