21
AutoRoute 2004/Express
  • pasquale
    én nemtom de nekem is megvan a 2005ös verzió de rohadt ideges vok direkt GPSként akarnám használni.. dehát nem lehet... és én főleg magyaro.n HAsználnám....
  • Bircsike
    Hali! Na van már valami frissítés a 2005-höz amivel Magyarország úthálózata is fenn lesz? Végülis már mi is EU tagállam vagyunk tehát a "nyugathoz" tartozunk! :)
  • cito
    Szia!
    Sikerült leszedni a 2005-höz?
    Ha igen honnan?
  • Csesza
    köszz bazz kurvára kivagyok segítve akkor legalább a rendes nevét mond meg hogy letudjam valhonnan szedni!!!!!!!!!!
  • pedestrian
    Nincs meg neked?
  • Garfield
  • Csesza
    mi ennek a rendes neve mer nekem is kéne és valahogy le kell töltenem vagy hogyan találjak rá???????
  • pedestrian
    Nekem a 2004 megvan. 2db iso. Csakhát ugye nem tudja Magyarországot.
  • Garfield
    Fogalmam sincs, hogy a többin fentvan-e és hogy hol.

ISO fájlokat keress.

U.i.: Már van Autoroute 2005 is (magyar úthálózat nélkül).
  • pedestrian
    Azt pont nem használom. Másikakon is meglehet, dc, torrent. Milyen file ez? vagy ezek?
  • Garfield
    Fájlcserélő.

Én anno az eDonkey-ról szedtem le.
  • pedestrian
    Kérdés továbbra is: És ezt honnan lehet leszedni?
  • Yoyoyo
    És ezt honnan lehet leszedni?
  • Garfield
    Talán az Indexen(?) volt egy írás róla, hogy esetleg a következőben már lesz Magyarország is.
  • Garfield
  • Garfield
    Ja, le lehet hozzá tölteni egy 200k-s plugint, amely tartalmazza teljes Kelet-Európa úthálózatát, valamint az Uráltól keletre fekvő orosz területekét és az ugyanitt található szovjet tagköztársaságokét.
  • Yoyoyo
    Hi!
    Valamiféle plugin létezik h Kelet-Európa vagy legalább Magyarország benne legyen??
  • mischa
    Ezt látta már valaki? Route.66.Europe.2005
  • mischa
    Egyáltalán adtak ki belőle másmilyent?
  • potyek
    Azért mert ez a nyugat europai változat, sajnos nekem is csak ez van meg
  • mischa
    Használja valaki?
    Miért nincs rajta Magyarország részletes úthálózati térképe? A korábbi verziókban benne volt! :(