Champions World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
szvsz ezekbõl a chw meccsekbõl semmilyen következtetést ne vonjunk le se pozitív se negatív irányba...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Glory Glory Man United!!
viszont akkkor egy eredményt nyomass,mer lemaradtam:()
én szerencsére a copa döntõ után ránéztem a végeredményre, de mikor láttam, úgy döntöttem nem virrasztom végig. tegnap végigszenvedtem, nem tudom miért (talán mert bayern szurkoló vagyok? :)
jó sok gól lesz, vagy már volt... nem akarom lelõni a poént
a meccsnek csak az összefolgalóját láttam, nem emléxem a góllövõkre (csak smertin-re :)
Kezmannal és Robbennel jól járt a Chelsea, kiváncsi leszek még Drogba teljesítményére.
2 4
GOALS
Chris Sutton 27
Bobby Petta 68
Alexei Smertin 16
Eidur Gudjohnsen 50
Mateja Kezman 59
Mateja Kezman 87
7/25/04 Manchester United vs Bayern Munich
7/26/04 Liverpool vs Celtic
7/28/04 Manchester United vs Celtic
7/29/04 AS Roma vs Chelsea
7/31/04 Manchester United vs AC Milan
7/31/04 Celtic vs AS Roma
8/2/04 Chelsea vs AC Milan
8/3/04 AS Roma vs Liverpool
Szar Bayern, szar Bayern :)
21:45 Labdarúgás. Celtic-Chelsea, Champions World nemzetközi torna, 1. mérkõzés élõ)
00:15 Labdarúgás. Manchester United-Bayern München, Champions World nemzetközi torna, 2. mérkõzés (csúsztatott)
nem lesz élõben a mu-bayern