Champions World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
szvsz ezekbõl a chw meccsekbõl semmilyen következtetést ne vonjunk le se pozitív se negatív irányba...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Glory Glory Man United!!
én szerencsére a copa döntõ után ránéztem a végeredményre, de mikor láttam, úgy döntöttem nem virrasztom végig. tegnap végigszenvedtem, nem tudom miért (talán mert bayern szurkoló vagyok? 😊
jó sok gól lesz, vagy már volt... nem akarom lelõni a poént
a meccsnek csak az összefolgalóját láttam, nem emléxem a góllövõkre (csak smertin-re 😊
Kezmannal és Robbennel jól járt a Chelsea, kiváncsi leszek még Drogba teljesítményére.
2 4
GOALS
Chris Sutton 27
Bobby Petta 68
Alexei Smertin 16
Eidur Gudjohnsen 50
Mateja Kezman 59
Mateja Kezman 87
7/25/04 Manchester United vs Bayern Munich
7/26/04 Liverpool vs Celtic
7/28/04 Manchester United vs Celtic
7/29/04 AS Roma vs Chelsea
7/31/04 Manchester United vs AC Milan
7/31/04 Celtic vs AS Roma
8/2/04 Chelsea vs AC Milan
8/3/04 AS Roma vs Liverpool
Szar Bayern, szar Bayern :)
21:45 Labdarúgás. Celtic-Chelsea, Champions World nemzetközi torna, 1. mérkõzés élõ)
00:15 Labdarúgás. Manchester United-Bayern München, Champions World nemzetközi torna, 2. mérkõzés (csúsztatott)
nem lesz élõben a mu-bayern