27
-
#27 Szerintem el fog ez is jutni a magyar olvasóközönséghez, csak a szokásos átfutási idővel (napok).
Igen, látványosan az MSN Messenger is rosszul kezeli, valószínűleg ugyanazért, amiért a Mozilla. Ettől még nem hiba, hanem egy rosszul szabályozott feature. -
Szib #26 OK, Pheel. Nézhetjük így is. Nézőpont kérdése. Egy tegnap előtti hír: http://www.infoworld.com/article/04/07/12/HNmicromozilla_1.html
Ez valahogy nem kapott akkora nyilvánosságot, mint a "Mozilla hiba." Legalábbis magyarul nem olvastam róla. Pedig ugyanazt az op.rendszer feature-t használja ki. :) A különbség annyi, hogy még nincs javítva. -
#25 Nézőpont kérdése. Ha lehet az OS egyik feature-jét hibának nevezni, akkor hiba. Ha más oldalról nézzük, akkor azért nincs más OS-ben ez a Mozilla hiba (az IE már régen kezeli ezt a dolgot), mert nincs benne ilyen lehetőség sem. -
Szib #24 Tudjátok az a baj, hogy ez nem a Mozilla hibája, hanem egy Mozillát _is_ érintő op. rendszer hiba. Pl. a linuxos változatok vajon miért nem érintettek? Azért elég gáz, hogy az op.rendszer hibáját alkalmazás szinten kell javítani. -
Mice #23 hehe azt lesheted:) -
Mice #22 engem a c++ programozási nyelv zavar de csak azért mert nem értek hozzá :( -
Mice #21 nem
ismerem és kipróbáltam mindent a tabbed témában ami volt foxhoz
open in active tab nem volt benne
fülenkénti close sem
illetve itt szimplán mindent egy ablakban nyit a réginél ezt pedig nagyon jól lehetett finomhangolni volt vagy 6 féle beállítás javára meg társaira
a selejtezhető jobb egeres menüt
a nem működő cute icons-t
egy normális tab scrollbárt ne is említsem :(( stabilitás+speed ellenében is inkább a 0.7 -
Borg #20 single window extension a kulcsszó.
egyszerű, apró plugin, és máris úgy működik, ahogy kell. -
#19 en IE parti vagyok (voltam) de mas, sok jo bongeszo van, ami biztonsagosabb. Mozi is annak tuinik, es ha a hibat mar ki is javitottak, nincs is mirol beszelni.
egyszer majd en is meg fogok terni, es akkor atterek valami mas bongeszore :D -
Lola. #18 szeretném majd ugyanezt a hozzászólást viszontlátni a következő ie hibánál is... -
Lola. #17 ne fáraszd magad, ha az ie topicban nem értette meg itt se fogja. A linkeket pedig nem tudja/akarja értelmezni... -
floatr #16 Balle, azt olvasom, hogy bugot leltek a Mozillában, erre megtudhatom, hogy xar az Explóder. Gáz
"két perccel azután, hogy tudtam a hibáról javítva volt a programom." -- a lényeg ott van, hogy "azután, hogy tudtam a hibáról". -
tajfun #15 Inkabb az a jo, ha tudsz a hibairol, nem pedig csak azt hiszed hogy hibatlan. -
tajfun #14 Pedig annak is. A tobbi browserrel ellentetben meg se kiserli megakadalyozni. Persze az ilyesmi lehet hogy csak az ms-nel hiba, az ms fikazoknak pedig feature... -
mrzool #13 Mi nem igaz benne? -
#12 Ja, arról nem is beszélve hogy megint fényéves késésben van az esgé :) -
#11 Heh....jó sokat írkáltam ai IE biztonsági réses topicba erről a hírről, most nincs kedvem itt is elmagyarázni, annyi a lényege hogy valamelyik b*l**sz megint egy hülye cikket írt és az sg átvette a "hírt"...
"A Mozillában felfedezett biztonsági rés kellemetlenül érintheti azon szakértőket, akik az elmúlt napokban az Internet Explorer helyett a nyílt forrású böngészők használatát javasolták a felhasználóknak, arra hivatkozva, hogy a Microsoft saját alkalmazásában több kritikus, hosszabb ideje javítatlan biztonsági rés is létezik. Mostanra ugyanis bebizonyosodott, hogy a Mozillában felfedezett súlyos hiba - amely a böngésző összes korábbi verzióját érinti - már évekkel ezelőtt ismert volt a program készítői számára."
Ez úgy ahogy van, nem igaz. -
#10 A megfelelő kiterjesztéssel ellátott fájl először megnyitja az operációs rendszer beépített súgó alkalmazását, és az abban található biztonsági rés segítségével hozzáférést engedélyez a weblap számára
ez pl. nem pont törzsgyökeres mozilla hibának tűnik .. -
#9 tabbed browsing engem leginkább csak zavar :/ -
Yfel #8 Nem kell rinyálni... a hibalerírással együtt ott volt a patch a megjelenés napján... két perccel azután, hogy tudtam a hibáról javítva volt a programom.
(Nem kötözködni akarok de ha jól tudom, akkor az IE-ben még mindig nem javították ki a legkritikusabb hibákat)
Y -
Devla #7 Addig jo egy bongeszo, amig egy kritikus hibanak meg hirerteke van es nem intezik el egy legyintessel az emberek. -
the Godfather #6 Már ki is van javitva, Mozilla 1.7.1 cimen... -
Mice #5 baró
m.esetre mivel a tabbed browsingot a firefoxban nagyon elk[]rták úgyis terveztem, hogy visszarakom a firebird-öt. eggyel több ok. -
#4 lol! -
mrzool #3 "Meg szerintem hülyeség, hogy évekkel ezelőtt már ismerték a készítők."
Egyáltalán nem hülyeség, csak tessék levenni a szemellenzőt, és elfelejteni azt az urban legendet, hogy az opensource szoftverekben minden hibát két másodperc alatt javítananak ki.
Mindenesetre ha nekem nem hiszel, ajánlok két linket (a dátumot nézd):
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=167475
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=163767 -
tajfun #2 Inkabb csak nagysagrendekkel kevesebbrol tudsz. -
AtisH #1 Még mindig nagyságrenddel kevesebb biztonsági hiba van benne, mint az explorerben.
Meg szerintem hülyeség, hogy évekkel ezelőtt már ismerték a készítők. Akkor miért csak most javították?