Kritikus hiba a Mozillában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, látványosan az MSN Messenger is rosszul kezeli, valószínûleg ugyanazért, amiért a Mozilla. Ettõl még nem hiba, hanem egy rosszul szabályozott feature.
Ez valahogy nem kapott akkora nyilvánosságot, mint a "Mozilla hiba." Legalábbis magyarul nem olvastam róla. Pedig ugyanazt az op.rendszer feature-t használja ki. 😊 A különbség annyi, hogy még nincs javítva.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
ismerem és kipróbáltam mindent a tabbed témában ami volt foxhoz
open in active tab nem volt benne
fülenkénti close sem
illetve itt szimplán mindent egy ablakban nyit a réginél ezt pedig nagyon jól lehetett finomhangolni volt vagy 6 féle beállítás javára meg társaira
a selejtezhetõ jobb egeres menüt
a nem mûködõ cute icons-t
egy normális tab scrollbárt ne is említsem 😞( stabilitás+speed ellenében is inkább a 0.7
egyszerû, apró plugin, és máris úgy mûködik, ahogy kell.
egyszer majd en is meg fogok terni, es akkor atterek valami mas bongeszore 😄
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
"két perccel azután, hogy tudtam a hibáról javítva volt a programom." -- a lényeg ott van, hogy "azután, hogy tudtam a hibáról".
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
"A Mozillában felfedezett biztonsági rés kellemetlenül érintheti azon szakértõket, akik az elmúlt napokban az Internet Explorer helyett a nyílt forrású böngészõk használatát javasolták a felhasználóknak, arra hivatkozva, hogy a Microsoft saját alkalmazásában több kritikus, hosszabb ideje javítatlan biztonsági rés is létezik. Mostanra ugyanis bebizonyosodott, hogy a Mozillában felfedezett súlyos hiba - amely a böngészõ összes korábbi verzióját érinti - már évekkel ezelõtt ismert volt a program készítõi számára."
Ez úgy ahogy van, nem igaz.
ez pl. nem pont törzsgyökeres mozilla hibának tûnik ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
(Nem kötözködni akarok de ha jól tudom, akkor az IE-ben még mindig nem javították ki a legkritikusabb hibákat)
Y
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
m.esetre mivel a tabbed browsingot a firefoxban nagyon elk[]rták úgyis terveztem, hogy visszarakom a firebird-öt. eggyel több ok.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egyáltalán nem hülyeség, csak tessék levenni a szemellenzõt, és elfelejteni azt az urban legendet, hogy az opensource szoftverekben minden hibát két másodperc alatt javítananak ki.
Mindenesetre ha nekem nem hiszel, ajánlok két linket (a dátumot nézd):
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=167475
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=163767
Meg szerintem hülyeség, hogy évekkel ezelõtt már ismerték a készítõk. Akkor miért csak most javították?