17
RPGk like Pokémon (GBA-s), Final Fantasy
-
sephir100 #17 Eddig csak rpg makeres játéknál láttam ilyen próbálkozásokat, de remélem egyszer valakinek lesz kedve ilyen játékokat csinálni :) -
#16 komoly tévedés, nézz rá Anachronox c. gémre... aranyos, mókás, és itt-ott a könnyei folynak az embernek a röhögéstől. -
Trishtan #15 Ajánlanűm figyelmetekbe a Grandia 2-t (ez van pc-re, de macerás elindítani xp-n), és a Skies of Arcadia-t. Mindkettő Dreamcastos FF stíluső rpg, és tökéletesen futnak a NullDC emulátorral! -
#14 Seifer rulez :D -
mudkip #13
ezt lessétek
-
#12 Ehhez a Novel to Fantasyhoz már volt szerencsém korábban. Szvsz ritka nagy igénytelenség. -
#11 Hát ez megvolt ... paraszt szövegét amikor megláttam feladtam. Grafikától nem vártam sokat, mert magyar, de most nincs túl sok kedvem egy húúú-de-vicces-játékot-írtam gaméhez. Azért köszi az 5letet. -
#10 Thx, meglesem ... -
#9 dehogynem: www.akyyy.uw.hu
Ott van Novel to Fantasy.
meg készül a séndor -
#8 Kár, hogy PCre nem írnak ilyen gamékat. Pedig szerintem nem leene oly pici a bevétel belőle. Hmmm ... azért köszi a játékcímeket. Utánuk nézegetek :) -
Devla #7 Marpedig ePSXe szerintem a legjobb emu. A legujabb valtozatot hasznalod, vagy valami egy-ket evest? Sok hibat javitanak minden kiadasnal, erdemes kiprobalni a legujabbat ha meg nem tetted meg. Szedd le hozza Pete d3d es opengl pluginjait is, jobbak mint a beepitett.
Ha vegkepp nem mukodik, akkor nagyon jo emuk meg az Adripsx es a PSXeven is, mindketto letoltheto pluginokkal egyutt ngemurol. -
#6 Irnál egy jol müködö PSX emut PC-re? Ami XP-n megy (EpsxE,Bleem nem ment nálam:/) -
Devla #5 Gondolom nem okoz gondot PCn PSX emulatort futtatni. Tovabba szerintem a Xenosaga miatt mar onmagaban megeri PS2t venni. -
Devla #4 Chrono Cross(PSX, fantasy) - ez a jatek szerintem feler barmelyik Final Fantasyvel.
Chrono Trigger(SNES,PSX, fantasy/scifi) - nagyon jo, talan meg jobb mint a CC. A PSX valtozat az SNES felujitasa.
Xenosaga(PS2, scifi) - Ez alaz mindent. Jelenleg a kedvencem ebben a stilusban. A tortenet hihetetlen jo, izgalmas es fordulatos.
Xenogears(PSX) nem jatszottam vele, elvileg hasonlo mint Xenosaga de mindenki isteniti.
Meg nagyon jok a Lunar es Lunar 2 jatekok, mindketto PSX.
Nem irok roluk elemzest, boven eleg infot talalsz a game rankings,gamespot es gamefaqs siteokon roluk. -
#3 Nézd meg a GBA-s Golden Sun sorozatot. Nekem egyből a FF ugrott be róla, és szerintem nagyon igényes is a játék emellett. Emulátorral pedig simán játszhatod PC-n is. Én azt ajánlom. -
#2 Üdv mindenkinek !
Leírnátok, esetleg tennétek pár szkrínshotot a kedvenc Final Fantasy-szerű RPGtekről ?
Nekem nagyon bejött a GameBoyra, és GBA -ra a Pokémon (Silver, Gold, Ruby, ... ), csak az a baj, hogy nincs Pc-re hasonló. Final Fantasy valami régi verziójával jáccottam, ami szintúgy bejött még anno. Milyen hasonló progikról tudtok, kedvencetek ? Legjobban a Pokémon jött be nékem, és szóljatok ha tudtok valami hasonlót PC-re :). Köszi. -
#1 bú