Jimmy Mercije
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyors reagálású Zsiguli hadtest. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
jimmy rajongók ilyennel járnak :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A full oldalon még 2 hét múlva is azt láttuk, hogy kinyiffant a szegény pára, és egy kb. huszadrangú hírként közölték:
Elhunyt Sinkovits Imre (ha nem így kell
írni sorry, nem ez most a lényeg) Kossuth-díjas mûvész!
Akkor mondtam: Köszi szépen...

hegyeSHALOM
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Még a cuccait se pakolták ki(pl:"dedikálótoll" nem beszélve arról, hogy azt utólag is oda tehették és ráfogják,hog az!) + kávéfoltos a kárpit! Az meg kit érdekel hogy kié volt,
felõlem lehetne a királynõ (Erzsébet) Rolls-ja is akkor sem adnék érte 1 milliárdot! Csak 1 autó4 Ha nem tudja fenntartani, vigye el az autópiacra, v hagyja kint a Nyóckerbe!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Lapozz fel egy expresset,láthatod hogy szinte nem is számolnak fel azért pluszz pénzt mert Jimmy-é volt.
Kár hogy meghalt Jimmy, a király!!!
Jelenlegi gépem nem egy erõmû, csak egy Asus A3hf tanulásra alkalmas noti.
mehetsz ki párizsba, me ccsak ott javítsák..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ilyen eõvel nálam eladó Michael Jackson SEAT-ja. Kereskedésben 1,5 de tekintettel elõzõ tulajára csak itt csak most 8milla...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- Zámbó Gimi.
Íme néhány Jimmy-s megállapítás:
Egy filmes esztéta megközelítése: Melyik a félelmetesebb? A Nyolcadik utas a halál? vagy Zámbó Jimmy a zuhany alatt?
Egy életrajzírója: Jimmy vasúti szerencsétlenségek szinkronizálásával tûnt fel a magyar könnyûzene égboltján...
Jimmy édesanyja: Mi csak egy gyereket szerettünk volna...
Jimmy apja: Az oviban okádék volt a jele.
Jimmy anyja: Mit bámul engem így? Az apjára ütött.
Jimmy apja: Egy életre megtanultam, hogy Halloweenkor nem szabad dugni...
Jimmy anyja: Nem igaz, hogy vertük gyerekkorában! Senkinek sem volt gyomra, hozzáérni...
Jimmy nagymamája: Egy idõben egy vak kislány volt a pajtása. Azzal jól kijöttek.
A szülészet egyik dolgozója: Azt látták volna, amit a szülészorvos rendezett... mint aki megtébolyult.
Jimmy egyik gimnáziumi osztálytársa: Valószínûleg az egyetlen ember a földön, aki vizihullaként jobban mutat
Egy kisgyerek az utcán: Anyúúúú, miért van lefüggönyözve a Jimmy bácsi autója?
Jimmy: Volt egy megkeresés hadügyminisztériumból.
Jimmy orvosa: "És azt még nem látták, hogy néz ki, amikor beteg."
Jimmy anyja: Jimmykém, mondtam hogy ne vedd le az állarcot. Most ki hozza vissza a kutyát?
A gyermek Jimmy: "Nyertem a farsangon, pedig a jelmez otthon maradt."
Jimmy anyja: Játszott volna Õ a pajtásaival, de valahogy soha nem került rá sor.
Jimmy legõszintébb barátja: Jimmy, bocs, hogy ezt mondom, de kuuuurva ronda vagy.
here."
Jimmy a fotósnál: Ez van és kész.
Kisgyerek: Anyu, ha nézem a tévében, akkor ugye nem kaphatom el?
Tévébemondó: Most pedig Zámbó Jimmy koncertje következik a Petõfi Csarnokból. Nektek pedig jó éjszakát, gyerekek!
Jimmy: Volt egy ikertestvérem, de az elsõ dolog én voltam, amit meglátott. Így lettem egyke...
Jimmy egyik legõszintébb barátja: "Jimmy, ba’ meg, ez azért már túlzás!"
Jimmy: Nem értem, engem mért nem nyal soha képen a kutyám?
http://gaborszantai.co.uk/
meg a sebastiánka mutatta hogy a apu autója, de nem mentek vele autópályára szal szvsz biztos fék papirmassé....
Érted ?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A naplóban egy újabb mercédesz volt, kávéfolttal. :D
hogy Jimmynek milyen jó a rendszáma: Jimmy 1
Akkor régen egy W 140 -es régebbi S osztályúja volt.
De én láttam Pesten egy legújabb S osztályúval menni.
Amikor még élt. DD
Elmondta, azért ez, hogy el ne lopják.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
elég nekem keresztfater fullextrás S420-asa.. ;)
A Blikk-ben meg egy régi tipusú van!
Szóval valami gond van itt!