Animation Shop 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Nem tudna valaki magyarosítást az Animation Shop 3-hoz?
Ha valkai tud, küldje le nekem a linkjét mail-ba!: [email protected] THX!
Ja és
Ha valakinek megvan, én is nagyon örülnék ha átküldenétek. Sajnos lejárt a próba. Mit lehet ilyenkor csinálni? Persze, tudom megvenni de azon kivül?
köszike
[email protected]
Telepítsd újra az operációs rendszeredet! XD
Ha valkai tud, küldje le nekem a linkjét mail-ba!: [email protected] THX!
Ja és
SZIASZTOK!
Ha valakinek megvan, én is nagyon örülnék ha átküldenétek. Sajnos lejárt a próba. Mit lehet ilyenkor csinálni? Persze, tudom megvenni de azon kivül?
köszike
[email protected]
Telepítsd újra az operációs rendszeredet! XD
SZIASZTOK!
köszike
[email protected]
köszike
[email protected]
hello
valaki nemtudná nekem elküldeni az animation shop-ot mert én már sokszor letöltöttem és már nem engedi plíz vki?
valaki nemtudná nekem elküldeni az animation shop-ot mert én már sokszor letöltöttem és már nem engedi plíz vki?
Hellosztok!
Valaki legyen szives köldeni egy lin ket hogy honnan lehet letölteni a magyaROSÍTÁSÁT!!
Valaki legyen szives köldeni egy lin ket hogy honnan lehet letölteni a magyaROSÍTÁSÁT!!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
thx😊
csak azért mert minden crack oldal spywares,és próbálgattam már crackeket,ezért írtam,hátha nektek mûködõ cracketek van.mégegyszer thx!
csak azért mert minden crack oldal spywares,és próbálgattam már crackeket,ezért írtam,hátha nektek mûködõ cracketek van.mégegyszer thx!
ReaL MaDRid x siempre
minõség rontással
Gigabyte EX58-UD3R, Intel Core i7 920, 6GB DDR3-1600, Sapphire HD4890 1GB, Samsung F1 1000GB
Itt elérhetõ a próbaváltozat (try it)) némi ingyenes regisztráció után. Magyarosítás nincs hozzá, magyar útmutató se, cracket meg tessék keresni.
Honnan lehet letõlteni!!!!!!!!!!!!!!!!!??????? [email protected]
Szertnék használati utasitást kapni az Animation shop 3rol.
vki küldjön nekm emailne:[email protected]
Köszike
vki küldjön nekm emailne:[email protected]
Köszike
adottak a gif file-ok amikbõl készíteni szeretnék animált gif-et, de mentésnél folyton optimalizáltan akarja menteni, a kész animációnak pedig rosszabb lesz a minõsége
hogyan mondjam meg neki, hogy csak simán fûzze össze (optimalizálás nélkül)?
hogyan mondjam meg neki, hogy csak simán fûzze össze (optimalizálás nélkül)?