25
Gif-készítő program
-
Patiszon000 #25 Sziasztok! Nem tudna valaki magyarosítást az Animation Shop 3-hoz?
Ha valkai tud, küldje le nekem a linkjét mail-ba!: [email protected] THX!
Ja és [quote]SZIASZTOK!
Ha valakinek megvan, én is nagyon örülnék ha átküldenétek. Sajnos lejárt a próba. Mit lehet ilyenkor csinálni? Persze, tudom megvenni de azon kivül?
köszike
[email protected] [quote/]
Telepítsd újra az operációs rendszeredet! XD -
Csacskakata #24 SZIASZTOK!
Ha valakinek megvan, én is nagyon örülnék ha átküldenétek. Sajnos lejárt a próba. Mit lehet ilyenkor csinálni? Persze, tudom megvenni de azon kivül?
köszike
[email protected]
-
rockszy #23 hello
valaki nemtudná nekem elküldeni az animation shop-ot mert én már sokszor letöltöttem és már nem engedi plíz vki? -
#22 ELÖRE is NAGYON NAGYNON NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#21 Hellosztok!
Valaki legyen szives köldeni egy lin ket hogy honnan lehet letölteni a magyaROSÍTÁSÁT!! -
#20 Hali!
küldenétek egy serialt priviben?
köszi -
#19 Hali
nekem ez a crack sem működik:(
tudnátok küldeni egy működő crackot?
köszi -
#18 thx:)
csak azért mert minden crack oldal spywares,és próbálgattam már crackeket,ezért írtam,hátha nektek működő cracketek van.mégegyszer thx! -
#17 astalavista.box.sk tud -
#16 cracket,vagy vmi serialt tud vki a 3-hoz? -
#15 köszi -
#14 15359 byte?
-
#13 minőség rontással -
#12 vki nem tudja h kéne ezt összetömöríteni úgy h 16 kb legyen?
-
#11 Itt elérhető a próbaváltozat (try it)) némi ingyenes regisztráció után. Magyarosítás nincs hozzá, magyar útmutató se, cracket meg tessék keresni. -
Lindsay008 #10 Honnan lehet letőlteni!!!!!!!!!!!!!!!!!??????? [email protected] -
#9 Bocs!!!!!!Nekem a 2 van meg!!!:-)
Még egyszer bocs!!!! -
#8 Nekem megvan a progi!Nagyon jó!!!Soha se fagyot le! -
Slider05 #7 Szertnék használati utasitást kapni az Animation shop 3rol.
vki küldjön nekm emailne:[email protected]
Köszike -
blackgamer #6 adottak a gif file-ok amikből készíteni szeretnék animált gif-et, de mentésnél folyton optimalizáltan akarja menteni, a kész animációnak pedig rosszabb lesz a minősége
hogyan mondjam meg neki, hogy csak simán fűzze össze (optimalizálás nélkül)? -
#5 mennyit? -
#4 sose fagyott le vagy hasonló -
#3 van amikor sokat kell várni -
#2 sohase -
#1 Helosztok!Aki ismeri a progt,attol kérdezném hogy amikor megcsinálják a gif-eket,akkor náluk is lefagy néha?Elindul a gif és megáll.