25
Segítség ujraindítós vírusom van
-
Tiby #25 Már én is kaptam olyan cuccosokat hogy amikor már rajta volt a vírus vagy valami akkor már hiába raktam fel a tűzfalat már az se segített rajta. -
#24 Milyen sokat röhögtem tavaly augusztusban :DDDDD
A sok windowsos useren...:D
linux rulz... -
#23 ááá, az túl egyszerű lenne :D -
Garfield #22 ... vagy esetleg bekapcsolni azt a rohadt beépített tűzfalat addig, amíg letöltöd a Windows Update-ről a frissítéseket ... -
#21 ...vagy vissza kell állítani az órát, vagy a services.msc-ben át kell állítani az indukáló service-t hogy ne a gépet indítsa újra -
Devla #20 Ha elojon a 60 masodperces ablak akkor le lehet allitani a "shutdown -a" paraccsal. Valamelyik command line-ba kell beirni pld windows commander vagy start menu/futtatas. Igy lesz egy lelegzetvetelnyi idod, hogy letoltsd a javitast vagy tuzfalat telepits. -
#19 pfff
én sem hallottam róla még -
#18 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#17 ha van aki elkepja, akkor van aki terjeszti is.. most 1 óra, mire belecsíp egy IP-be valamelyik, a fénykorban nem kellett 5 perc hozzá, és jött a shutdown -
Garfield #16 Pffff, azért ez már szánalmas, hogy még most is jönnek emberek ezzel a kérdéssel. Mintha nem ez folyt volna a csapból hónapokon át... -
dieselG #15 Jahh.. Sasser.. hogy ez is kiment a fejemből -
#14 Vagy Router:) -
#13 Nem csak a blaster csinálja ezt hanem a sasser is.... -
dieselG #12 Lanna = lassan.. -
dieselG #11 Nah meg ahogy Traxion mondja, atombiztos tűzfal kell a további szopókák elkerülésére.. ;) -
#10 Egyrészt ez egy féreg... másrészt pedig windows update-t nem ártana sűrűbben látogatni... Megoldás a hibát okozó processt kkapcsolod (a kis egyperces ablakba kiírja, hogy mi okozta) Szerintem Vagy LSASS okozza vagy RPC protokoll... mindkettőt tiltsd le és indítsd újra a géped... Egyébként nem ártana a gépdet és oprendszeredet is beírni, de fix 1000-em van rá, hogy XP-d van... -
#9 jah... :D -
dieselG #8 Ehhh.. milyen sokat szenvedtünk vele tavaly augusztusban.. Lanna 1éve ennek.. -
#7 hát a formázás nem segít, mert ahogy feljössz a netre mekkapod, sazl :D (ha nincs atompiztos tűzfalad) -
#6 THX -
#5 akkor féreg de hogy lehet kiírtani mert le formatáltam egyész C ét és rajtavan még mindig -
dieselG #4 MsBlaster vírust kaptál, a frissítés a Microsoft weboldalán szedhető le, valamint szdd le pl. a FixBlast nevű vírusirtó progit, mely kifejezetten az MsBlaster eltávolítására szolgál! -
#3 microsfos honlapján van hot-patch hozzá.... -
#2 pls help van egy olyan vírusom hogy netezek kb 1 órát és megnyílik egy kis ablak amibe azt írja hogy 60 mp-ed van amíg a gép ujraindítja a gépet
ki lehet írtani vhogy?
eggyáltalán vírus?
pls segítség -
#1 ez féreg, nem vírus.