Álmatlanság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://shtrend.hu/index.php/Wellness/a-masszazs-segithet-az-almatlansagban-szenvedknek.html

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
forrás:http://20y.hu/tag/drog/
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Barátnõ megoldhatja a problémát, ha nincs kéznél, hokizz egyet, attól bealszol. :D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nekem az utóbbi 4 napban nagyon elcseszettek az éjszakáim.. eddig sem voltak fényesek- rendszerint fél kettõ- fél három között megyek lefeküdni, 7 óra 20-kor kelek, és ha tehetem kora délután hozom be a kimaradt idõt alvással (kb 2 órát alszom) - de 4 nappal ezelõtt este hiába feküdtem le fél 2 kor, vagy 4-ig nem tudtam elaludni; ugyanez volt a rákövetkezõ éjszakán; aztán a következõn sikerült "idõben" elaludnom, de pontban 4 kor felébredtem és v 5-ig nem tudtam visszaaludni, majd az ezutánin (vagyis ma hajnalban) ugyanígy felébredtem 4-kor, de abszolút nem is tudtam visszaaludni szal egész éjjel 2 és fél órát aludtam :(
nemtom, h miért van ez, de v az érettségi miatt, v mert az utóbbi idõben különösen késõn feküdtem (egyéb vizsgára kellett készülnöm) v mert próbálok leszokni az altatókról amit úgy heti 2 alkalommal vettem be (fõleg vasárnap, h el tudjak aludni miután hétvégén kialudtam magam)
hogy fogok így ma szerenádozni... :(
ha van vkinek vmi tippe h mivel tudnám magam elaltatni (a féltéglán kívül..) kialakuló függõség veszélye nélkül, kérem ossza meg..
Nekem kétszer volt komoly álmatlanság-roblémám, még 2004-ben az államvizsgám és a szakdolgozatvédésem elõtt. Ólmos fáradtság volt az agyamon, de egyszerûen képtelen voltam elaludni. Próbáltam mindent, de nem sikerült elaludni. Reggel kitéptem magam az ágyból, megállpítottam hogy milyen friss vagyok, aztán amikor kinyalva elindultam államvizsgázni, a kocsiban rámtört az az ólmos fáradtság ami akkor jelentkezik ugye amikor az ember kihagy egy éjszakát.
Iszonyat szarul éreztem magam, teljesen úgy mintha másnaposan kimostak volna egy mosógépben, nem kívánom senkinek sem.
Egy benzinkútnál vettem 6 Red Bullt, amit a vizsga elõtt a suliban 10 perces idõközönként egymás után benyomtam, szerintem ez mentett meg attól hogy ne aludjak el a vizsgabizottság elõtt.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
most egy másik félét kéne kipróbálni, meg legalább van mind elindulni. netneutánna nézek patikába meg meg tudom mondani hogy mi kell:D
amugy jóak, csak hamar felkelek:DDD
ÁZ!
ÁZ!
ÁZ!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
tömör, lényegretörõ, tárgyilagos, érdekes
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Komolyan: ne gondolj semmire. Ne akarj aludni, egyszerûen feküdj, gondolkodás nélkül. Észtre sem fogod venni, hogy elaludtál.
én nyáron egyszer 3 nap alatt 0 percet aludtam :)